Recomandati-mi un endocrinolog.
![](images/user_man.png)
Va rog recomandati-mi un endocrinolog bun din Bucuresti. Doresc si un nr. de telefon daca se poate. Va multumesc mult.
MEDA
Raspunsuri
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Idaira spune:
quote:
Originally posted by cafelutzaro
Si mie unul...din IasiMultumesc!
Dr Carmen Vulpoi
![](images/user_man.png)
amameda spune:
In Iasi Prof. Zbranca, dr.Branisteanu - care au o legatura cu endocrinologia. Restul....Poate dr.Vulpoi dar comportamentul ei lasa de dorit.
In Bucuresti nu ati auzit de nimeni? MEDA
cafelutzaro spune:
quote:
Originally posted by amameda
In Iasi Prof. Zbranca, dr.Branisteanu - care au o legatura cu endocrinologia. Restul....Poate dr.Vulpoi dar comportamentul ei lasa de dorit.
In Bucuresti nu ati auzit de nimeni?MEDA
Multumesc...dar de ce spui ca comporatmentul ei lasa de dorit? Daca nu e ok spune-mi, din cate am inteles e si foarte ocupata...dureaza 2 luni pana te programeaza
![](bang.gif)
Cred ca o sa incerc la dr Zbranca..nu stii are cabinet pe undeva? Multumesc inca o data.
![](icon_smile.gif)
![](images/user_man.png)
amameda spune:
Dr. amintita te cam ia de sus si te tzine si astepti si se face ca nu te vede si o deranjezi dar pana la urma rezolvi. In ziua aia te simti ca ultimul om . Prof. Zbranca consulta in spital, la Sf. Spiridon,in clinica de endocrine. Te duci de dimineata de la 7 fix si spui la baietii de la intrarea in clinica(care nu te lasa sa intri) ca esti pt consult la prof si le dai lor trimiterea.El vine pe la si 5 si 10.Nu uita sa ai bilet de trimitere obligatoriu si bani la tine pt analize in situatia in care nu te internezi. Tot atunci ,pana in ora 8 face si ecografii. Pup si sanatate. MEDA
![](images/user_man.png)
amameda spune:
Am uitat sa-ti spun sa nu cumva sa mergi vinerea ca nu-l gasesti (merge la Botosani). Daca vrei test de osteoporoza pt cineva se procedeaza altfel. Spune si te indrum. Stiu ca a fost mama. MEDA
Idaira spune:
amameda,din punct de vedere profesional stiam ca e buna..iar de acest comportament chiar nu stiam,imi pare rau (cum se schimba omul?!,eu am cunoscut-o acum vreo 10 ani, era o dulceata!!!).
![](images/user_man.png)
amameda spune:
Ai foarte mare dreptate asa era mai demult. Poate o fi fost intr-o zi proasata atunci.
De un endocrinolog bun in Bucuresti nu stie nimeni? Ce stiti de dr. Badiu si de dr.Coculescu? MEDA
gudinde spune:
Draga mea,
Badiu este ginecolog nu endocrinolog.
La Coculescu nu te-as sfatui sa te duci. Daca vrei neaparat sa mergi la Prof.univ.dr. intre Coculescu si Dumitrascu (cei doi cei mai mari) te sfatuiesc sa mergi la Dumitrascu. Dar sincer (ca om cu 12 ani experienta prin Parhon) prof.univ. = dr. super-mega-extra ocupat cu fffffff multi pacienti + rezidenti + coordonare lucrari doctoranzi + ore la fac de medicina + speech-uri congrese + + + + Asa ca ori ai o pila BETON, ori te prezinti la Parhon de la 5 dimineata sa stai la coada la primit bon (in conditiile in care bonurile incep sa se dea pe la 7 sau 8), te inarmezi cu fff multa rabdare si pana la urma o sa te vada si prof.univ. dar ai mari sanse ca dupa ce dicteaza prof.univ. ce tb facut sa te trezesti pe mana unui rezident. Am o colega care si-a pus ambitia in functie si a reusit dar dupa aceea a preferat sa mearga unde am trimis-o caci daca ai probleme tb sa mergi la endocrinolog in mod regulat ori asa nu se poate.
Eu iti recomand cu cea mai mare caldura pe Dr. Corina Neamtu. O gasesti la Spitalul Parhon si la Policlinica particulara Sanador.
Sincer nu te-as sfatui sa mergi la Parhon. Este ffff aglomerata (ca toti medicii buni), are si pacientii care sunt internati in spital si ea fiind si pe endocrinologie reproductiva se ocupa si de ecografii.
Sfatul meu - chiar daca te costa consultatia du-te la Sanador. Eu asa fac. Au sediul aproape de guvern, pe str. Dimitrie Sergiu nr 26-28; tel: 310 20 09; 310 20 12. Acolo are si mai mult timp si in general este mai bine.
Pe mine m-a ajutat f mult aceasta doctorita. Este medic primar, f bine pusa la punct cu ultimele noutati si este om.
cafelutzaro spune:
quote:
Originally posted by amameda
Dr. amintita te cam ia de sus si te tzine si astepti si se face ca nu te vede si o deranjezi dar pana la urma rezolvi. In ziua aia te simti ca ultimul om . Prof. Zbranca consulta in spital, la Sf. Spiridon,in clinica de endocrine. Te duci de dimineata de la 7 fix si spui la baietii de la intrarea in clinica(care nu te lasa sa intri) ca esti pt consult la prof si le dai lor trimiterea.El vine pe la si 5 si 10.Nu uita sa ai bilet de trimitere obligatoriu si bani la tine pt analize in situatia in care nu te internezi. Tot atunci ,pana in ora 8 face si ecografii. Pup si sanatate.MEDA
Dar fara trimitere nu se poate? Ca nu am nici un chef sa ma ajung pe la doctorita de familie..ma enerveaza la culme...
Aaa...si chiar cam ce analize se fac si cam cat costa? Sa stiu cati bani sa am la mine...