Bucurii de sept - oct 2006 (3)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

quote:
Originally posted by anangel_lexi

Ralu, eu de ce nu pot vedea pozele tale? Imi spune ca e pagina suprasolicitata.

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Poze diverse, Varsta Mariei,Mariuta mamaruta
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Am si paginuta

pai inseamna ca era prea vizionata in mom ala! si eu am patit la fel! si am incercat imediat dupa aia si a mers!

multumim mult pt aprecieri!
si, da, cri e f hotarta sa afle stirile...va povesteam eu cand eram gravi ca fata mea se linistea in burtik at cand eram cu tv-ul pe posturile de stiri...toata sarcina eu stateam in permanenta cu tv-ul pe realitatea!

cri, bine ai revenit si te mai asteptam! sa se faca bine roberto!
dar nu-l chema robert? sau am uitat eu?

oana mie mi se pare super rochita! e f frumosa! chiar speciala as zice! de ce trb sa iei din aia apeciala pt botez neaparat daca asta e chiar mai deosebita!

pufy, am inteles ca nicolas e bine! ma bucur mult pt voi...

lili, ciudata treaba cu buricelul! sa nu fi fost legat bine? succes! nu cred ca e grav. probabil o sa-l arda cu nitrat de ag!

ignatica, sunt alaturi de tine si david se va face repede repede bine! doar e un luptator...

raluca de alexia-maria(07.09.2006)
pozishoare
m-am facut maricica! si ma mai fac!
www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">va invit sa ma cunoasteti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cri19 spune:

OANACN dupa ce ti-am scris mesajul am observat diferenta de locatie.Oricum rochita e atat de finuta;ti-am vazut si eu fetita;e atat de dulce,mai ales in costumasul ala verde de halloween.

Sa auzim numai de bine.
CRICRI mamica lui ANDREI ROBERTO-28.08.2006

http://community.webshots.com/album/555408571vGfwGn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

E cam mult Simona, zic si eu... Alt resto nu mai gasiti?

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oanacn spune:

quote:
Originally posted by amarantina

Oana, e mai ieftin ca la noi. Mie mi-au cerut 957.000 (vreo 33usd) pentru aperitive (bufet suedez) fel principal: vita gatita nu stiu cum si cartofi si tarte cu fructe la desert. Mi se pare hotie de-a dreptul. Pai daca ma duc pur si simplu cu invitatii acolo si isi comanda fiecare ce vrea tot nu ma costa atata.

Groaznic de scump, pai fii atenta, meniul meu are 2 feluri de aperitive reci, ficatei de pui, sarmale, escalop cu ciuperci si cafea/ capucino.

Dar sa stii ca nu ma mira, cand merg aici la supermarket cu 100 de dolari cumpar o groaza, in Romania anul trecut de la supermaket de aceeasi suta cumparam cateva prostii. Majoritatea lucrurilor mi se par mai scumpe in Romania.

Oana, mami de Lisa Maria (24 August 2006)
Poze

Varsta Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

Pai si la voi mi se pare mult Ileana. Si banuiesc ca nu-s incluse bauturile.

Oana, am vazut si eu rochita, e super. Si toate minunile alea de mai jos, bentita cu floricele, strampi, toate sunt superbe.

Mergi la inceput

Oana ai dreptate, parca sunt nebuni astia cu preturile lor.

Ileana eu voiam sa fac neaparat la un anumit restaurant, optiuni ar mai fi dar mi s-a pus pata pe asta, am facut rezervare, tot, dar acum m-au lovit cu pretul si habar n-am ce-o sa fac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cri19 spune:

RALU tu ai tinut minte bine;initial asa am vrut,insa pt. ca pe nas il cheama Roberto am zis sa-i punem si lui tot asa.

Sa auzim numai de bine.
CRICRI mamica lui ANDREI ROBERTO-28.08.2006

http://community.webshots.com/album/555408571vGfwGn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolstoy spune:

Simone, noi am dat 850.000 meniul/pers(aperitiv rece,peste cu cartofi natur,friptura de pui cu salata,fructe asortate,alune).Nu au intrat aici bauturile si tortul aduse de noi.

Nicol - Vladut (1 aprilie 2003) si Alex (21 August 2006)

POZE
ALEXUTZU si www.totsites.com/tot/alexandruandrei" target="_blank"> PAGINA LUI
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74827" target="_blank"> Nascut pe 1 aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Pai e in functie de resto, noi am intrebat la un moment dat la unul curat, in centru, nu foarte pretentios si ne-a zis ca e 500 de mii tacamul, fara bauturi si dulciuri. La mine asta a fost un motiv sa facem petrecerea acasa, lumea a fost relaxata, sigur am iesit mai ieftin la bani. Am avut vreo 25 de pers si stransul dupa petrecere a durat vreo 2-3 ore. Nu mi s-a parut deranjul prea mare...

de Mihail si Gavril celor care se serbeaza!

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)

Mergi la inceput

Cri, tare frumusel baiatul tau, am vazut pozele.

Mergi la inceput