Bucurii de sept - oct 2006 (3)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

nu stiu Roxi dar din auzite cica asa trebuie sa te uiti daca sint egale...mama lor de cutehabar n-am ca deja i-am pus doi pampersi macar sa stea cracanata"in avans".

Mai avem o "problema" nu stiu daca se mai satura de la sin. Daca am mai "secat" cum imi dau seama. De vreo doua zile e cam miriita si vrea titimai repede. Nu pot sa-mi dau seama daca este de la durere de burtica sau de foame As incerca sa-i bag ceva supliment dar nici macar nu stiu cit? Cam cit papa un bebe de 2 luni aproape la o masa ? ca pe cutia de humana scrie 100 ml/ 6 ori pe zi.

POZE CU PRINTESA

Monica si bebe Cosmina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Lili sper sa fie totul bine cu Mathias si sa se rezolve usor sau poate chiar sa nu fie nevoie de interventie!

Andra si Vladutz (14.10.2006)
Poze cu Vladutz
Cum a venit pe lume Vladutz
Varsta lui Vladutz

EU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

POZE NOIIIIII

raluca de alexia-maria(07.09.2006)
pozishoare
www.youngnutrition.net/member/tickers/50735/ticker2.png" target="_blank">m-am facut maricica! si ma mai fac!
www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">va invit sa ma cunoasteti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cata_adr spune:

fetelor care ne-au scris in cartea oaspetilor de pe site.

Azi nu pra am scris caci am fost plecata. La pranz am profitat de soare si am fost sa ne plimbam pe afara, apoi am fugit sa-mi iau permisul auto ca l-am schimbat si l-am lasat pe pitic cu ta-su. Am profitat de ocazie ca sunt in oras si m-am dus la Spring Time cu nasi-mea. Viata tata, nu gluma. In tot acest timp, piticul meu a stat acasa cu tati si a marait.

Fetelor nu stiu ce sa-i fac...urla ca si cum i-ar fi foame. Il pun la san si adoarme. Daca il pun jos urla. Simt ca nu mai pot. Am tot timpul impresia ca nu e satul si oricat i-as da, parca nu e multumit. Eu nu stiu cum ziceti voi ca-i tineti 15 min la san si se satura, al meu sta o ora si tot degeaba. Cum sa fac sa fie bine? Chair daca ii dau biberon, tot atat sta (am unul cu o singura gaura). Am ajuns la capatul puterilor in ceea ce priveste capitolul masa.
Azi l-am pus si eu la san fara protectie de silicon, a tras, mi-a desfundat un san..acum ma daore de innebunesc. El sta si molfaie acolo degeaba. Offfffffffffffff...e tare greui!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

asta e poza zilei...

pozishoare
www.youngnutrition.net/member/tickers/50735/ticker2.png" target="_blank">m-am facut maricica! si ma mai fac!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

Raluca, frumoase poze!!
Mai ales cum stau ei amandoi si citesc ziarul... super!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cata_adr spune:

quote:
Originally posted by bb ralukutza

asta e poza zilei...

pozishoare

super poza.

ma duc acum sa citesc din urma ca n-am apucat. Am concert in casa, Robert plange de mama focului ca m-a facut si pe mine sa plang. Dar il las...l-am pus la tatza 15 min si a adormit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

quote:

asta e poza zilei...

Foaaaarte dragut.

Inni mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank"> Amalia si paginutza ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

quote:

asta e poza zilei...

pozishoare

ce faina este poza!

Svetlana,mamica fluturasului Matei

poze matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Chiar ca-i super poza !!!

Inni
, nu stiu exact ce si cum face osteopatul. Dar vineri aflu si va zic si voua.... poate o sa-mi placa ! Mai ales daca o arata ca tipul din pozele lui Nicole. :-))

Eu am un bebe foarte cuminte. A plans doar la maternitate primele 4 zile pt ca ii era foame, iar eu nu stiam ca nu trage nimic din san. Dar de atunci nu-l las mai deloc sa planga. Ma pregatesc cand il aud ca scanceste si-i dau sa pape cum s-a trezit. Singurele momente cand l-am mai lasat sa planga era cand eram pe la toaleta ( stiti voi problema cu banana si h ...) si atunci nu m-a lasat inima sa fug prea repede la el

Nasterea ariciului junior Pozele mele Poze cu noi si Vladimir

Mergi la inceput