*Ghiocei de Martie - Aprilie 2006*(22)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

I-am dat si eu Anei putina paine muiata in dulceata de visine..a molfait-o in voia ei, asa de curioasa e curioasa ce mancam, dar cand e vorba sa manance si ea, mai incetisor..
Se plangea cineva de purtat in brate prin casa..Ana nu se joaca cu jucariile ei mai mult de 10 minute, pe jos sau in pat, cu noi, in rest, in marsupiu s-o plimb prin casa, fie si in jurul mesei, prin sufragerie..
Catrinutza, cu rosu in gat, v-a spus dr sa nu-i faceti baie,,ca mie asa mi-a spus si am mai rarit-o, dar voiam sa vad ce spun si altii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinutza spune:

Loranda, Alina.....relax...faptul ca mancarea e diversificata nu inseamna ca papa mereu la stilul smuls...cand a venit din spital probabil ca avea foamea in gat si ma speriase cat de mult putea sa pape...etete ca i-a trecut....nu mai mananca nici juma din cat manca acum 2 luni....
Despre fructe in iaurt....cel mai bine merge banana...cel mai bine e sa le dati crude, dar atentie la combinatii...sa nu ii scapati in diaree...
Fug la Duracell ca mi-a demolat juma de camera

------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de mariuci
varsta Mariucului (28 februarie 2006) Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu Mariuca

"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biuta spune:

Fetele dragele

Dam raport scurt, infectie in ureche, amoxicilina..febrica tare mare la inceput (39.8), ingrijorare cat incape..da..amu..bine mersi, cu gura pana la urechi..ne jucam..picam pe burta..si plangem.Am facut primii pasi ajutati..ne tinem in picioare f tepeni .si ffffffff mandri :)
la voi se uita astia mici in oglinda la ei si rad? Ca eu deja il suspectez de narcisism
Noe mi-a spus sa va transmit ca nu va avea internet, nu se stie pana cand, oricum..precis, cum are, cum scrie :)

Nshiro, pupam Maria plimbareata..si concediu placut ..cat despre gustul legumelor..cunoastem si aici..
Loranda, si eu sunt uimita de cantitatile mancate de altii..dar..nepotelul meu..la 6 luni diferenta..papa si 450 ml lapte la culcare....asa ca..probabil..in secolul urmator..or papa si ai nostri..
Ciuf..te pup..
De fapt..va pup pe toate si pe toti..cu dragggggggggggg

Bia+Anthony
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/mamici_de_martie_aprilie2006/album?.dir=/1087&urlhint=actn,del%3as,1%3af,0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

voi va uitati la meci?

Alina si bb Marc Alexandru (28.03.2006)
poze

varsta Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biuta spune:

Cateva poze cu flicuriciul scump :)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cbiuta/album?.dir=/3718re2

Bia+Anthony
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/mamici_de_martie_aprilie2006/album?.dir=/1087&urlhint=actn,del%3as,1%3af,0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

Andreea – ahhh, ce-as vrea sa ma ajute cineva … dar uite ca am bagat puternic si am terminat, am facut si un tort de zahar ars (m-a nenorocit Culinarul!!!) (dupa ce sambata am facut o Negresa, pe care a laudat-o TOATA lumea si pe care v-o recomand cu caldura si dragoste) am stat si cu copilul, sau mai bine zis copilul a stat cu mine ca am luat-o in bucatarie ajutor-sef!!!
Ptiu, cata incoerenta … ma intelegi tu …
Ce face mumoasa de Thea??? Ce mai papa ea??? Mai baga si tu o reteta noua ceva … noi va pupacim maxim si asteptam un semn pe mess cand ai timp.

Catrinel – nuuu, repet, pot sa muncesc pe branci, ca nu se duce nici un gram jos! Numai de la dieta asta slabesc. Am calcat putin stramb si ma temeam sa nu fi pus la loc ceva, dar se pare ca cineva acolo sus ma iubeste … Pupiciei dulci pentru voi!!!

Biuta – si Maia rade de cate ori se vede in oglinda, iar daca se intampla cumva sa trec prea repede pe langa oglinda si nu apuca sa se “admire”, se intinde pana o duc acolo …

_
adar si MAIA (30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...''

Cati ani are Maia mea ???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

Am si eu o intrebare pentru cine foloseste Milumil 3: tot infunda tetina, indiferemnt daca apa e calda, rece, agitat mai viguros sau mai putin ..mi se-ntampla numai mie sau tuturor? In situatia asta, ma gandesc sa ma intorc la Milumil 2, fiindca o chinui si pe Ana si ma enervez si eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Adar da-mi si mie reteta de negresa rogu-te k e prajitura mea preferata! N-am facut niciodata, dar incerc.Acum fac cremsnit, dar maine incer negresa! Si legat de cura aia a ta, de cand tot vreau sa te intreb, pot sa o tin daca alaptez?Eu de Seby (27 aprilie 2006) Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Intru si eu de-abia acum pe ultima pagina sa va salut.
Markus are acum la 9 luni 6 dintisori.(incisivi centrali pe mandibula + maxilar si incisivi laterali)

Bine a scris cineva aici de RoadeMult.Copii mai mari l-au poreclit pe Markus "micul castor" si sotul meu mai are si tupeul sa glumeasca pe tema asta!

Mi-a lasat urme de dintisori nu numai pe patutul lui dar si pe raftul de jos al bibliotecii.Asta este cu lemnul asta prost si moale de pin din care se fac majoritatea pieselor de mobilier de aici.

De mincat vad ca soacra are o metoda interesanta sa-l hraneasca: ii da lingurita dupa lingurita foarte repede si saracu nici nu mai are timp sa treaca la alte ocupatii gen bagat minute in borcanel sau in gurita.I-am spus ca ar fi cazul sa-l lase sa mestece si sa nu-i mai dea doar piureute dar ea zice ca asa maninca mai bine.In fine sint multumita ca macar maninca binisor si are deja 9200g.

Biuta sunteti tari! Cum primii pasi deja??!!WOWWW!
chestia cu zimbetul in oglinda e normal la bebei.

toti ghioceii si mamicile lor

Mariana 25+
mama de Monica, Matei si Markus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi_fer spune:

Buna seara!
Am intrat si eu repejor sa va salut, Alex abia a adormit.De citit am citit dar nu am reusit sa scriu nimic.
A trecut ziua de azi fara ca Alex sa mai cada.
CLAUDIA_D - eu toata vara am fost in acel parc, m-am uitat la pozele cu tine si nu te cunosc dar poate ne cunoastem in parc.

ALINAALEX - in patut a cazut si este patut tip tarc si cu toate apratorele mele tot se simte fierul ala. Dar acum ii pun perne mari in laterale. Azi statea in picioare si mi s-a aruncat dupa carusel. Noroc ca a fost perna ca se lovea f tare. Si mie mi se pare sigur in premergator numai ca dr pediatru mi-a spus ca nu-mi recomanda sa il pun in premergator prea mult. Alex este mai grasut si este posibil sa fie prea mare greutate ptr picirusele lui. Are 9.250 si 71 cm.
Azi am fost cu Alex la dr si ne-a zis ca-i place de el ca este f sociabil sa ca va merge in picioruse inainte de 1 an.

Eu ii dau iaurtul Campina cu banana facut la blender.E asa de bun yamy, yamy! Azi mi-a mancat f bine Alex, sa nu-l deochi.Cerealele le-a mancat la fel de bine ca ieri deci ieri nu a fost i intamplare ca le-a mancat chiar ii plac.
Am vazut ca vb despre ora la care serviti iaurtul. Voi le dati zilnic iaurt? Eu ii dau o zi iaurt o zi branzica.

ptr
martie: Alice-Miruna - - Kit

Noapte Buna!
Va pup!

Gabi si bebe Alexandru-Ionut
19.04.2006
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/alex_ferf/my_photos

Mergi la inceput