Sa fim alaturi de Anca
Raspunsuri - Pagina 5

Sori1980 spune:
Imi pare nespus de rau, e tare trist! Si mie mi-au dat lacrimile. Condoleante, Anca. Suntem alaturi de tine!
Sori 16s2z

silvia_d spune:
Condoleante Anca,odihneasca-se in pace acolo la ingeri samburelul tau!
Si tie sa-ti dea Dumnezeu putere sa mergi mai departe,s-o poti lua de la capat!

Flaflo spune:
Anca, imi pare nespus de rau ca a trebuit sa treci prin asta! Multa putere si curaj pentru a merge mai departe.
Si eu am trimis doi ingerasi linga Dumnezeu.... Durerea va trece intr-o buna zi, te asigur!
Minunea mea!
Flavia si Bianca

Monicutz spune:
Anca, imi pare tare rau pt ce ti s-a intamplat. Va doresc la amandoi multa putere sa mergeti mai departe si sa va regasiti speranta. Stiu ca e greu.....am trecut si noi prin asta.

Doris-Alina spune:
Anca draga, ma rog din inima, ca bunul D-zeu sa va dea putere sa depasiti aceasta tragedie...
DORIS siINES
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
Portofoliu INES
POZE CU NOI

aileene spune:
Cat de nedreapta a fost soarta cu voi Doamne ! Tristetea si durerea m-au coplesit pe de-a intregul si nu pot decat sa spun CURAJ mult si fruntea sus , D-zeu va avea grija de voi , parinti minunati si va va da puterea necesara ca sa puteti infrunta aceasta tragedie , iar micutzul ingerash sa se odihneasca-n PACE !
...Sincere condoleante
!
"Atunci cand arati luna cu degetul , nu uita sa-l si retragi..."!
Aileene + Alexandre...am implinit 7 anisori...(22-sept'99)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/aileene68/my_photos

stuart spune:
SINCERE CONDOLEANTE!
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace pe ingeras si sa-l ocroteasca acolo unde l-a dus!
"Pentru Barbye, una dintre noi- trebuie sa ajuti!"
Ai izbutit? Continua!
N-ai izbutit? Continua!
(Nansen)

cria_bv spune:
Sincere condoleante si sa-ti dea Dumnezeu putere sa treci peste acesta durere.
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev117pr_.png

ken spune:
ANCA SINCERE CONDOLEANTE..Mult curaj si gindestete ca nu esti singura.Ne ai pe noi care iti sintem alaturi.DD sa il ocroteasca. si sa aibe grija de el acolo sus in ceruri.