PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (9)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

tweety, sanatate multa la piticutza!

fetelor, are cineva carucior vancouver de la baby relax? ce parere aveti despre el?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana spune:

Bun gasit mamici!
Nu am mai aparut de mult timp! Codrin creste, este un scump si un frumusel, pe 15 face 3 luni. La doua luni avea 6100 grame. E ditamai flacaul!!!

Am o problema si am nevoie de sfaturile voastre, in special ale mamicilor din Bucuresti care poate cunosc mai bine clinicile de acolo.
Codrin s-a nascut cu piciorusele un pic in interior lucru care nu m-a ingrijorat initial pentru ca am inteles ca 90% din copii se nasc asa si se indreapta pe parcurs. Am fost cu el cand avea 7 saptamani la ortoped (cel mai bun din Galati) si i-a pus imediat piciorusele in ghips o saptamana. O saptamana de calvar si pentru el si pentru noi. Cand i-am scos ghipsul avea rani (carne vie). Am asteptat cam vreo trei saptamni sa se vindece si ne-am dus din nou la dr care i-a pus din nou piciorusele in ghips.
De data asta nu am rezistat nici noi nici el decat o zi si i-am taiat ghipsul acasa noi. Incepuse sa se faca iar rani.

Rugamintea mea la voi este daca puteti sa imi recomendati un centru medical de ortopedie infantila bun sau un medic bun in Bucuresti. Am inteles ceva de centrul Medicover si de dr. Jianu Mihai. Stiti ceva? E bun? Nu as mai vrea sa i le puna in ghips si poate se pot indrepta cu masaj.

Ma duc ca plange si tati nu stie ce sa ii mai faca!
V-am pupat pe toate si pe puiutii vostri dragi.

Sanziana si Codrin Marius (15.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Andra, sanatate multa micutei. Spune-mi si mie te rog care au fost simptomele micutei legat de bronsiolita.
Adelapop si micuta mea tuseste cam sec de cateva ori pe zi. O fi normal si sunt eu paranoia? Si stranuta f des!

Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

buna, mamici!
sanziana, bebita mea a avut talpita putin intr-o parte si pediatra mi-a recomandat doi medici f buni de la budimex: dl conf. dr Burnei (am inteles ca este marti pana la 14) sau d-ra dr. Mima Bratu (miercuri -14); noi am fost la bratu pt ca s-a intamplat sa fie de garda cand ne-am dus; ne-a pus sa-i facem masaj zilnic cate 10 minute la fiecare piciorus special, va arata cum, am fost la control si totul e ok, mai mergem la 5 luni la verificare, f draguta dr, o gasiti la et 2;din fericire n-a fost nevoie de ghetute din ghips; uite nr de telefon (centrala):460.42.60 sau 460.30.26 si cer la ortopedie, intrebi cand sunt de garda; sanatate!sa iei trimitere de la dr pt spital;
tweety, multa sanatate la mica piersicuta!
fetelor, mi-a intrat frica in oase, am vazut la stiri ca acolo unde am facut analizele, la alfred russescu este nu stiu ce virus de la o asistenta, n-am fost pe faza, dar, Doamne fereste!
ileanapopa, katm13,danivero, bine ati venit la piersicute!

anasia + Alessia Anca(14.08.2006)

pozici
intalnire 21.10.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tweety7 spune:

Larisa In primele zile tusea sec (nu foarte des), apoi i s-a spart tusea si i s-a ingreunat respiratia. A devenit fornaita si maraita rau. I-a curs si un ochisor peste noapte si s-a trezit cu el lipit. Febra nu a facut si ma rog sa nici nu faca.

Dariana multumim.

Galeria foto www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei
Andra, tati Costin si Clara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulenca spune:

Sanziana si bebica mea a plecat din maternitate ( cu diagnostic talus valgus adika talpitele un pic spre exterior. Iti dai seama ce ingrijorata am fost. Am mers la dr. Jianu care ne-a spus ca nu e nimic si putem sta linistiti. E foarte dragutz, copii mici au prioritate. Nu mai este la nici un cabimet particular acum (si eu l-am cautat la Medicover) consulta doar la Grigore Alexandrescu dar nu la spital ci la poiliclinica care este pe Dorobanti f. aproape de spital. Trebuie sa mergi dimineata si nu cred ca vei astepta mult. Eu am stat 10 min desi venisem in jur de 12 si erau multi pacienti. Si eu stiu ca in cazuri mai grave se recomanda ghetute gipsate dar daca copilul face rani chiar nu e ok. Eu sper din tot sufletul sa fie ca si la noi o problema care trece de la sine sau eventual cu masaj. Pupicei la bebic.

Anasia eu stiu mai multe fete care au plecat de la Elias cu diagnostic asemanator si de fapt nu era decat o problema de mal pozitie a bebelui in burtika care se rezolva pe masua ce cresc. La Maria nici macar nu se observa piciorusul stramb si asta mi-a spus si medicul de fam si Jianu. Cred ca ideea era sa facem un pic de fizioterapie cu doctorul recomandat de neonatoloaga de la Elias. Anyway bine ca e totul ok cu fetitzele noastre.

Tweety take care de Clara. Cred ca e tare greu sa fie puiul bolnavior. Fa-i tratament si iubesteo mult ca iubirea mamei e cea mai buna alinare pt ei.

Bun venit gagicoaselor noi.

Iulenca
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10722;104/st/20060808/n/MARIA+THEODORA/dt/8/k/82d2/age.png

MARIA THEODORA

poze[http://pg.photos.yahoo.com/ph/iulenca/my_photos]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetelor!

Bun venit fetelor noi si piersicutzelor lor!
Eu nu am mai intrat de mult. Am facut si noi botezul pe data de 28 octombrie, in sf am scapat. Fata a fost f cuminte a plans putin la sf ca nu mai avea rabdare si era obosita. Au fost inca doua fetitze botezate tot atunci si una dintre ele a plans non stop si cealalta a adormit saracutza in timp ce lumea se tot invartea pe acolo, era plictisitor pt ea.
In rest tot nu s-a rezolvat cu fontanela. Am fost iar la control si mi-a dat o trimitere la medicul pediatru, dar a zis ca e tare ingrijorata ca e f mica fontanela. Sa vad cand imi trimit astia programarea sper sa nu dureze tare mult.
In afara de asta fata creste, e o grasunica si jumate', gangureste de zor nevoie, ii plac tare mult jucariile. I-am luat un playmat cu niste pestisori si un acvariu si lumini si cantecele si e innebunita dupa el.

Nu am mai intrat de mult timp pt ca pc-ul meu a luat-o razna merge numai cand are el chef si nici nu avem acum bani de unul nou, asa ca sunt la mila lui.

Va pup pe toate si sper sa mai apuc sa mai intru mai des. Poze nu am cum sa pun acum ca ma chinui sa le scot de pe calc sa le pun pe cd-uri si abia merge.

---------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns she_wolf spune:

Buna fetelor!

Deocamdata pe fuga...

Sanziana, Iulenca si bb are talus valgus la ambele picioare. A purtat ghetute din ghips de la 5 zile, prima tura 6 zile, in care s-a corectat f. mult si apoi inca de vreo 3-4 ori a cate 4 zile. Eu am fost la profesorul Burnei, la Budimex. Pt. ca trebuia sa venim aici, i-am luat niste sandalute-orteze de la Ortopedica (5.600.000 lei perechea) pe care le poarta tot timpul. Astazi am fost aici la control la un ortoped, care a fost f. incantat de sandalutele astea si ne-a recomandat sa le poarte in continuare si sa facem putin masaj si gimnastica. Mai mergem peste 4 luni. Zicea ca s-au corectat bine (am poze cu pozitia lor initiala si cea de dupa prima tura de ghetute din ghips) si ca trebuie sa mai fim atenti atunci cand va incepe sa mearga. Spunea ca nu sunt probleme majore. Oricum, inca putin si n-o sa-i mai vina sandalutele (nu sunt reglabile pe lungime ), sa vedem ce-o sa facem atunci.

In rest, suntem bine.

Claudia , Cristi (16.12.2002) si Radu (5.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katm13 spune:

Sunt si eu o mamica de piersicuta: Tudor, nascut in 21 iulie, in Timisoara, prin operatie cezariana, cu 2920g si 50cm. Va citesc de la Odisee, dar n-am indraznit pana acum sa va scriu. Speram sa ne primiti si pe noi si sa ne adaugati listutei voastre.

cristina+ bb Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Fetelor da v-ati pus pe scris, nu saga!

Sa dam si noi un semn ca suntem OK si dupa aia ma apuc de recuperat cu cititul. Joi trebuie sa mergem sa facem vaccinul de la 2 luni si vroiam sa va intreb daca bebelusii vostri au primit careva pastile inainte de vaccin. Si am mai inteles ca provoaca febra mare si sunt foarte ingrijorata. Bebeii vostri cum au tolerat acest vaccin?

Camelia mai are pana acum un ochisor infectat, nu stiu ce sa-i mai fac. A spus oftalmologul ca daca nu trece in 2 saptamani cu sol. de paracetamol sa vin la clinica sa-i destupe ei canalele. Nu prea as vrea sa ajunga bubulina mea pe mana medicilor pentru asta. Ce sa fac, stiti vre-un remediu?!

Nati si lumina mea Camelia-Nicole

Mergi la inceput