Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (108)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinel2005 spune:

Cuscra draga, nu te mai necaji cu nemernicul. Nu aveti un loc (eventual la socrii sau intr-un garaj) unde sa depozitati mobila individului si sa va puneti casa la punct? Ca pina una-alta voi stati in ea si sa o mai innoiti un pic, sa va faceti din ea un camin cum va doriti. Dar sper ca mama ta nu a facut vreo intelegere cu sotul ei, in sensul ca i se cuvine jumatate din casa. Ati putea (scuza-ma ca ma bag, dar daca te supara, ingnora-mi sfatul) sa faceti cumva, cu un credit, sa ii dati banii inapoi (actualizati cu rata inflatiei) si sa obtineti un act ca nu are nici o pretentie? Iar apoi mama voastra fie sa iti doneze apartamentul, fie sa faca testament pentru tine, sa-l excluda astfel de la mostenire. Stiu ca e neplacut sa discuti despre astfel de lucruri, dar stii si tu, ca esti jurista, unde se poate ajunge si ce se poate intimpla, asa ca trebuie sa fii prevazatoare.
Scuze fetelor pentru discutia off-topic. Ioana, o putem continua pe PM sau mess daca si cind vrei.
Pupicei multi, multi lui ginerica fara frica; prin cite a trecut, dragul de el, dar Ilinca mucioasa ii trimite multi pupici sa se faca bine.

Irinel, mamica de spiridus fermecat Ilinca Ioana (9 ianuarie 2006)

ingerasul lui mamica

Mergi la inceput

Am scris socrii cu doi de i . Scuze.

ingerasul lui mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

IOANA si DEEA .
Ioana ce zodie e mama ta? Cumva fecioara ca parca mi se pare un scenariu cunoscut pe alocuri.Nasol oricum. Ma enerveaza oamenii astia care tin la toate "troacele" ca "au dat ei bani pe ele" acum 1000 de ani. I-as.

Fetelor voi va plangeti ca va spune lumea la fetite ca sunt baieti din cauza ca nu le vad cerceii? Dar eu ce sa zic ca TOATA lumea pe strada ma intreaba "cat are fetita?" sau "cum o cheama?" si nu il imbrac in culori de fetite.

LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Am scris un mesaj dar nu stiu de ce s-a sters
So, o luam de la capt: multumim de urari fetelor.
Uram si noi La multi Ani tututror sarbatoritilor de azi
Pe AnaBordea am felicitat-o personal; doar am fost colege de suferinta si de salon
Uite ca am implinit 10 luni
Suntem baieti mari deja.
In weekend nu prea am mancat: dintisorii sunt de vina de fapt maselutele; tot ce prinde musca....
Nu am apucat sa citesc tot ca ati scris o gramada de vineri pana azi, dar incerc sa recuperez

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca

Mergi la inceput

Teolinda, si mama e fecioara. Si aduna la lucruri... Mi-e groaza cind ma gindesc cit de ticsita e casa ei. Noroc ca nu stam cu ea sau in casa ei

ingerasul lui mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Liliana..mi-a fost dor de voi!
Nu, maica-mea nu e fecioara, e RAC!!!(dar daca te ajuta cu ceva eu sunt FECIOARA)...si eu am "pasiune" asta a colectarii gunoaileor dar ma educ.....si cam de 2 ori pe an ma apuca cheful de dezinsectie totala si arunc chiar si ce s-ar putea dovedi util

Ioana si www.babiesonline.com/babies/r/razvan%5Fgabriel/" target="_blank">Razvan (03.12.2005)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

IOANA - Nu ma refeream la stransul "lucrurilor" ca... mama e FECIOARA... ci la viata nefericita alaturi de primul si al doilea sot. A... insa socra-miu este FECIOARA si chiar are o mare pasiune pentru a strange toooot felul de gunoaie. El isi iubeste mobila lui antica si de proasta calitate(parerea mea)si casa lui ticsita de mobila, covoare si alte draperii ( el sta singur in 3 camere iar noi ne inghesuim Cu copilul in 2 camere).Ba mai mult incerca sa ne tot aduca noua diverse bucati de... PAL si alte gunoaie... ca "la curte trebuiesc". Pana l-a luat Robert la goana cu ele .

TOANCA - masele?Se vede ca sunt in urma cu lectura. Bafta sa scapati repede de chin.

LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Da, teolinda, MASELE.
Are gingiuta asa de inflamata....ieri i-am dat jucarii din alea de dentitie sa le muste: a muscat din ele pana si-a dat sangele...
Nu stiu ce sa-i mai dau si ce sa-i mai fac: ii dau cu calgel (apa de ploaie) si panadol, dar degeaba; se linistetste doar pe moment

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca

Mergi la inceput

Stiam eu ca am uitat ceva.
Bianca, daca imi permiti o observatie, mie mi-a interzis medicul sa o dau cu glicerina boraxata (cica nu se mai recomanda, ca s-ar fi descoperit ca e toxica la bebei; e drept ca noi n-am murit). Dar stii cum e cu doctorii; unul zice asa, celalalt invers. cert e ca noi am folosit pentru stomatita pe care am facut-o la scurt timp de la nastere, glicerina simpla; si ne-a trecut.

ingerasul lui mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Buna dimineata,

La multi ani bebelusilor sarbatoriti astazi si Ana Bordea sa fii iubita,fericita si sanatoasa alaturi de familie La multi ani
Am cautat pana acum pe site-ul MAE-ului informatii privind regimul permiselor de conducere Ro in EU, nu am gasit frate nimic Am auzit ca vor fi acceptate din ian. si ale noastre, sper sa fie asa ca in curand voi implini 3 ani de cand nu am pus mana pe volan Miercuri vin socrii si matusa cu unchiul lui Giorgos, ma gandisem sa fac prajitura cu mere dar mai merge daca oricum vom avea tort? Ieri am fost in vizita la matusa( de acum incolo o sa-i spun pe nume Maria ) si l-a servit pe Giorgos cu gogosi in schimb ma atentiona ca nu are voie mai mult de 1 mar pe zi pt. ca are zahar Fetelor intru mai tarziu, am cam uitat ce ati scris pt. ca stau cu grija pe unde e Giorgos, normal a plecat la dr. de fam. dar am vazut ca a uitat plicul de la spital care trebuia sa il dea dr.-ului

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki1

http://www.dropshots.com/maraki

Mergi la inceput