Durerea unei pierderi de sarcina (9)
Raspunsuri - Pagina 16
cristina_ana spune:
Mirela, multumesc mult de tot pentru urari. Sper si eu ca ziua de maine sa-mi poarte noroc (asa cum mi-a purtat ziua de 10 noiembrie si acum 5 ani!!!). Eu maine sunt in ziua 11. O sa mai fac un test de ovluatie si maine dimineata si sper sa se pozitiveze. (trebuie ca ambele liniute sa fie la fel de intense. Astazi nu erau asa). Iti tin pumnii si tie sa fie cu noroc luna asta!
Cristina
POZE
Della spune:
Laura, vezi ce scrie Cristina?
"... eu mi-am facut o programare la dr. Tutunaru pe 17 noiembrie (vinerea viitoare la 16.00) dar o sa renunt la ea. Daca vrei si daca vii atunci in Bucuresti, ti-o pot ceda tie."
Dupa cum vezi, lucrurile ar putea lua o intorsatura. Daca accepti propunerea Cristinei, mai ai sanse de Craciun
. Gata, nu te mai
, ma gandeam si eu... asa...
.
Cristina, multumesc pentru urare si compliment
. Ma bucur daca e precum zici, si reusesc sa incurajez
. Felicitari pentru aniverasarea voastra de 5 ani de casnicie
. Este un moment extraordinar pt conceperea urmasului. Momentele astea sunt speciale si sigur ies bine
.
Despre Richie va spun, daca nu am mai scris (oricum acuma nu mai caut) ca este bine cam 90% (10% ramane tusa lui pe care o tratam de vre-o 8 luni). De la prednison s-a rotunjit f. tare, am si prevenit-o pe educatoarea lui, ca nu o sa-l mai recunoasca. In 1-2 saptamani se zice ca isi revine la "dimensiunile normale". Sper, un pic totusi ma ingrijoreaza... dar sa nu mai caut probleme si acolo unde nu sunt.
Ma duc la culcare pt. ca pic de somn
. Noapte buna celor care au noaptea acuma
.
blueeyes2003 spune:
Cristina
si eu tot Z 11 sunt maine.Numaram impreuna luna aceasta.
Sa dea Dumnezeu sa fie cu noroc!
Iti tin pumnii sa-ti poarte noroc ziua de maine asa cum ti-a purtat si acum 5 ani.
Noi am aniversat 3 ani de la casatorie pe 14 iunie
si chiar in acea zi trebuia sa nasc.De fiecare data imi repeta dr.ca o sa nasc pe 14 si ma bucuram enorm stiind ca in acea zi ne-am casatorit.Nimic nu este intamplator!!!
Della multa sanatate lui Richie! Ai dreptate,nu cauta probleme acolo unde nu sunt!Sigur va fi bine! 
Andreea ce faci? Ne pregatim de galerie?
Ce rau este sa fii singur!!!
In loc sa prestam
bantui pe aici la ora aceasta!
Dar maine seara...
Va
! Noapte buna!
Mirela
cristina_ana spune:
Mirela, m-am sclerozat
!!! Am numarat inca o data si maine sunt in ziua 12 nu in 11. Dar tot impreuna numaram, ca nu conteaza o zi diferenta.
Della, merci si tie de urari!!!
Cristina
POZE
andreea16 spune:
Fetelor, nu am mai scris de o saptamana, dar asta nu inseamna ca nu v-am citit in fiecare zi. Doar ca seara eram atat de obosita, incat numai aveam putere sa scriu. Si ca sa fiu sincera, mi-a fost destul de greu sa gasesc cuvinte in fata durerii care razbate din ultimile pagini. Cand am ramas insarcinata acum 1 an, nu stiam mai nimic despre riscurile de a nu duce sarcina pana la capat, eram sigura ca nimic rau nu mi se poate intampla. Din pacate nu a fost asa....Nu stiu de ce, si cred ca niciuna dintre noi nu va stii vreodata. Dar stiu sigur ca nu ma voi lasa si ca voi face tot ce imi sta in putinta pentru a fi mama. E greu sa compari durerea, e greu sa spui care dintre noi a suferit mai mult. Toate suntem diferite, la fel si sentimentele si trairile noastre. Mi se rupe sufletul cd citesc prin ce ati trecut, Chantal si Michelle. As vrea sa pot sa va pot spune ceva prin care sa va alin suferinta, dar imi este extrem de greu, pentru ca stiu ca nimic nu conteaza pentru voi in momentele acestea. Totusi, eu cred din toata inima ca nu trebuie sa renuntati la ideea de a mai avea copii. Durerea nu va disparea niciodata, dar timpul si un alt copil o vor atenua cu siguranta. Asa cum au spus si fetele, cu sprijinul celor apropiati veti reusi sa mergeti mai departe.
Andreea
andreea16 spune:
Mirela, mie saptamana viitoare ar trebui sa imi vina ciclul, dar stii ceva, nu mai numar zilele, ce o fi o fi. Asa poate dezamagirea, daca imi vine Cm, nu va mai fi asa mare. Ma mai dor sanii uneori si incep sa ma gandesc ca poate sunt insarcinata, dupa care zic ca e prea devreme, si tot asa....E greu sa nu ma gandesc...
Cristina Ana, felicitari pentru cei 5 ani de casatorie! Sa fiti fericiti si sa aveti cat mai repede un bb! Suna-l pe sot sa vina mai repede acasa, sa nu treaca perioada fertila!
Della, ma bucur ca Richie e bine si sper sa treaca tusea mai repede. Si sa treaca si lunile mai repede si sa ne spui la primavara ca astepti un bebe.
Ileana, l-am vazut pe bebe!!!! Sa fie sanatos, iar mamica lui sa nu mai aiba migrene! Ce bine ca mai faci ecografii in urmatoarele luni, macar vei sta linistita.
Flavia, eu zic ca e semn bun ca ai greturi si ca vomiti. Mai ai un pic si mergi la ecografie. Ma bucur sa citesc ca Dominic e bine! Iti multumesc mult, si eu sper din tot sufletul sa fie cu ochisori.
Laura, ce bine ca mergi la Bucuresti pentru analize. 6 luni de asteptare mi se pare foarte mult, sunt convinsa ca si medicul din bucuresti iti va spune la fel. Sa dea Domnul sa fie totul bine si sa ramai cat mai repede insarcinata din nou.
Mari, normal ca esti obosita, doar acum respiri pentru 4 persoane!!!!Las-o mai moale cu serviciul si odihneste-te mai mult!
Va pup pe toate!
Andreea
Laura Ioana spune:
Cristina
multumesc frumos, dar m-am programat deja la Marinescu si am deranjat multa lume sa-mi obtina programarea asta. Si sapt viitoare merg sa-mi fac analizele, iar rezultatul mi-l da dupa o sapt.
Aniversare fericita! Sa fiti sanatosi sa va iubiti mult, mult si sa va umpleti casa de copii

Poze Laura
msemcu spune:
Ileana, ce frumoase pozele! Ai vazut ca e totul ok?
vai cat ma bucur pentru tine! Si sa stii ca si eu simt la fel: sunt mai legata de voi, de toate fetele de aici si mi-e mai usor sa va povestesc voua prin ce trec decat fetelor de la Odisee. Si o sa vezi ce repede trece timpul pana in decembrie si iar il vezi pe puiut!
Chantal si Michelle, grele sunt momentele prin care treceti! Nimic nu poate inlocui copilasii pe care i-am pierdut! Dar nu luati acum decizii pentru o viata! Nu decideti acum pentru tot viitorul vostru! Acum e momentul sa acceptati sa fiti consolate, sa va plnageti copilasii si sa va traiti durerea! Toate am trecut prin asa ceva si am resimtit pierderea intr-un mod foarte personal! Dar nu va impietriti inima si nu va limitati iubirea! Aveti suficienta iubire pentru 100 de copiii nu doar pentru unul singur! Chiar daca nici unul nu o sa-l poata inlocui pe cel pierdut!
Laura, mai este putin si poate afli mai multe la intrebarile tale! Si abia astept sa incep din nou galeria pentru tine! Indiferent ca va fi inainte sau dupa Craciun!
Eu de maine sunt in saptamana 8. Mi se pare ca timpul trece foarte incet si abia astept sa ajung din nou la ecograf! Dar pana pe 20 rezist eu!
Mirela, inseamna ca de maine lucrezi la un proiect foarte foarte important!!
sa dea Domnu ca de data asta sa fie cu ochisori!!
Cristina, multumesc frumos pentru gandurile bune! Eu zica ca si fetele: intr=-o zi asa de frumoasa, sigur se intampla ceva de bine! Ce fericita o sa fiu cand o sa ne spui ca am avut dreptate! La Multi Ani si sotului si sa fiti foarte fericiti!
Andreea, asadar saptamana viitoare facem galeria, da?
Si daca zici ca ai ceva simptome cred ca suntem cu sanse reale, nu? ![]()
Flavia, ma bucur ca esti OK si ca Dominic este mai bine! Si eu merg la eco pe 20 noiembrie. Ma tin sub supraveghere mai atenta de cand au auzit ca sunt tripleti! Eu sunt inca nehotarata; nu stiu ce doctor sa aleg! Abia astept sa vad si pozele tale!!! 
Della,
si multumim pentru gandurile bune! Si sper sa rezolvi problema cu Richie la 100%. Ai incercat si cu ceva tratamente naturiste?
Va
pe toate,
Mari
pusichet spune:
salut
am o intrebare, daca stie cineva sa ma lamureasca ii multumesc.
la cit timp dupa avort spontan iti vine menstruatia?
ca sa ma fac mai inteleasa, va spun ca in oct. am avut primele pete maronii pe data de 13, apoi a venit puternic rosu, mers la dr. facut beta hcg in ziua 24 si 26 oct. pe 24 oct valoare era 138, pe 26 oct. scazuse la 6.3
deci, cum calculez, din ziua cind au aparut petele, sau din ziua cind s-a terminat???
sper sa ma fi inteles cineva
ana maria