Vreau sa aflu si eu pareri despre Dr.Dumitrascu de la spitalul Municipal. Urmeaza sa nasc peste o luna cu dansul si as vrea sa aflu pareri ale celor care il cunosc direct sau indirect!
carla2005 35+ cu Alexandra Maria
Cand viata te stoarce ca pe o lamaie, invata sa faci limonada!
Daca e vorba de dr. Mihai Dumitrascu, iti pot raspunde eu.
Dl.doctor mi-a monitorizat sarcina, m-a ajutat f mult in a-mi alunga toate temerile de viitoare mamica si mi-a insuflat mult curaj.
Eu am avut DPN 12 martie, urma sa merg la 1 martie la un control, dar sambata 26 febr, cand l-am sunat din cauza unei sangerari, mi-a spus sa merg fugutza la camera de garda la Municipal si sa-l sun dup-aia. El era la schi, de fapt ma avertizase la ultimul control, ca el in week-end-uri e la schi si sa nu nasc tocmai atunci.
Duminica 27 febr. s-a nascut fetitza mea, cu dr. care era de garda atunci la spital, si cu Mihai Dumitrascu la telefon (el probabil era pe partie). Totul a decurs f bine si la 1 martie eram deja acasa cu fetitza. Oricum, luni dimineata a venit la mine si mi-a dat indicatii pt proaspete mamici, s-a interesat de noi, a fost ok.
Eu zic sa stai linistita si sa te rogi sa nu vina iarna intre timp....ca pleaca la schi in week-end. Daca voi mai avea un copil, tot la el mergem.
Pup si nastere usoara!
Am nascut in dec. 2005 cu dr. Dumitrascu si am fost super multumita!
Am nascut dimineata, pe la 6 si s-a prezentat prompt, desi intra dimineata de garda. Ce sa-ti zic, am numai cuvinte bune despre el, este un bun profesionist si un om ok. Cat am stat internata, a venit si m-a intrebat de sanatate, nu m-a last de izbeliste. Tot el m-a mutat intr-un salon de 3 paturi, cu bb impreuna.
Iti doresc nastere usoara si eu zic ca esti pe maini bune!
Da despre dr Mihai Dumitrascu, momentan este plecat din tara si mi-a lasat numarul de telefon al rezidentului lui in caz de ceva! Eram curioasa fiindca mi se pare cam tinerel...eu am incredere in el , mi-a urmarit sarcina de la 8 saptamani si pare foarte sigur pe el dar vroiam sa stiu cum e la nastere!
Multumesc mult pentru raspunsuri!
carla2005 35+ cu Alexandra Maria
Cand viata te stoarce ca pe o lamaie, invata sa faci limonada!