Prichindei martie - aprilie 2005 (114)
Raspunsuri - Pagina 24
rrox3 spune:
Pisi de obicei imi plac ![]()
Ligia eu m-am pacalit se pare... am vazut gradinita de care spui tu...
la Cenia in album... asa ca astept si eu sa o vad pe cea actuala...![]()
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)
poze cu noi
cenia spune:
DA, am doua fisiere cea cu gradinita de la biserica Happy Valley e in USA!!
si asta din RO e faina, dar nici chiar asa!aici sunt citeva poze de la gradi
http://new.photos.yahoo.com/david_americanu/album/576460762333028165
dar v-am spus ca au multe sali si ii duce mereu.
Azi am cumparat plastilina non toxica, ca mi-a zis sa iau si mi-a scris ca au modelat cu apa si faina!ce au mai facut: au jucat interactiv ferma animalelor(dai clik pe animalutul preferat si acesta maninca, bea apa si face intr-un anummit fel,jocuri pe covor.deseneaza pe sticla samd. parca nu imi vine nici mie sa cred ca fac atit de multe chestii!
DAria: povestesc de Brien si e clar! ai un mic geniu acasa! pregateste-te pentru ce va urma!!! cinci mii de intrebari pe zi!
Ionela r : nu te supara si mai scrie-ne. am inteles ca ai probleme mari cu ochii.fetelor, intelegeti-o, poate asta e problema!Dodo e superba, are un par cret bestial!!! si foarte cocheta, cu bratara!
la lac
niste poze
cenia spune:
ce mai maninca copii? al meu maninca foarte bine dar la gradi!
azi:
dimineata: salam de pofta ca a cerut,crenvursti, piine
prinz:in oras pizza
seara:supa de galuste si peste 2 h brinza de vaci cu mar si banana
cam nedietetic dar ne prostim si noi in weekend
Ligia: dar ce ai cu tati? nu e cuminte?
la lac
niste poze
mamacita spune:
quote:
Originally posted by rrox3
Mamacita nu suntem chiar la fel de (ne)pregatite toate in domeniul astaUnele au mai studiat niscai psihologie, altele sunt de felul lor mai empatice cu poporul inconjurator, etc
Ligia are in mare parte dreptate, bona simte ca o desconsiderati total, nu aveti incredere in ea nici macar in privinta alegerii caciulii sau ciorapilor de mers la plimbare totusi. E adevarat ca e dreptul vostru de parinti angajatori sa ii cereti fix ce vreti sa faca, numai ca nu lucrati cu un robot, ci cu o femeie. Are emotii, reactioneaza sentimental si vrea sa se simta respectata. Ceea ce si trebuie sa se intample. Daca in loc de directive ai sta mai mult de vorba cu ea, ai fi mai prietenoasa si i-ai arata pe intelesul ei de ce vrei sa manance o anume mancare si sa faca anumite lucruri la anumite ore, cred ca ar reactiona mai bine. Fa-ti-o aliat, nu o trata neaparat ca pe o servitoare care trebuie sa asculte fara sa cracneasca. Cum ti-o cresti asa o ai
Sper ca nu superi ca-ti zic d-astea
rrox,n-am vrut sa fac diferentieri
Chiar ma bucur ca v-ati facut timp sa-mi spuneti cum vedeti voi situatia "prin monitor"
si una e plecata in StateProblema este ca,in momentul in care am lasat-o putin mai independenta,Alexut tindea sa regreseze;de exemplu,de teama sa nu i se inece,a inceput sa-i paseze totul,deci practic pierdeam terenul castigat cu atata munca si nervi tociti.
Hai ca m-am intins cat o placinta,n-am mai apucat nici sa raspund,eu cu"oful"meu[ca n-a fost chiar"soc",nu vreau sa exagerez}.
Noapte buna,pup piticii si mamicile dragi!
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
ligia13 spune:
cenia, linkul dat de tine nu se deschide. Eu banuiesc ca nu ai facut albumul public!
Nu am nimic cu tati, doar asha pt destinderea atmosferei in casa (sau tensionarea
).
Tati e f cuminte, inca e nefumator! Azi a intrat in saptamana 3.
Eu
si Raducu
(22.04.2005)
rrox3 spune:
Ligia pai ii tinem pumnii sa ajunga pana-n saptamana 40!
Bravo lui!
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)
poze cu noi
ligia13 spune:
Daca tot nu pot dormi (iar am baut prea tarziu o cafea) am incarcat cateva pozitze, ca sa vedeti cata lume ne face galerie la tuns si locul de joaca preferat al lui Radu
Poze
Eu
si Raducu
(22.04.2005)
raresionut spune:
Probabil ati banuit cine e cu noaptea in cap, nu?![]()
![]()
Ligia
, m-am delectat cu pozele...cel mai mult mi-a placut cum isi tuguieste( o fi regionalism?)Raducu 
buzele...
Pisi
, cate fete a agatat Matei?
Cenia
, eu tot nu am vazut poze noi....si tot uit sa iti spun, cu cat povestesti mai multe despre gradinita lui David , cu atat ma declar adepta pentru aceasta varianta.

Alina
si printul Rares
Pozele noastre
cenia spune:
Raresiionut: da, ma bucur ca se inclina balanta spre gradi.e clar ca la cresa am dat rateu, dar am facut,sper eu, cea mai buna alegere!
nu inteleg de ce nu mi se vad pozele!!!verific...
ligia: frumosul tau deja avea tepi!! asa se poarta, peste citiva ani nu o sa ii mai putem tunde cum vrem noi!inteleg ca deja e tuns! si ce cuminte sta la periatul dintilor!bravo!!
pozele erau selectate pe privat, de asta nu se puteau vedea!
http://new.photos.yahoo.com/david_americanu/album/576460762333028165
cine vrea mai multe imagini de la Centru Penilla cum se cheama gradi lui DAvid va dau linkul si au iamgini de la sala de sport, de la parcul de joaca, piscina cu bile dar sunt cam vechi:
http://www.geocities.com/aam_penilla/
va vine sa credeti ca la grupa mare de la gradi e o fetita care are proteza la picior si nu o primesc la gradinite si unde au primit-o copii au ris de ea? este foarte inteligenta si fac cu ea activitati suplimentare.Doamne fereste cite sunt pe lumea asta!!
am emotii, v-am spus, miine incep serviciul.m-am vopsit, mi-am facut niste suvite.mi-am luat pulovere negre sa par supla si gata!
azi David vorbea pe limba lui si am inteles ce vorbea:"Buno cusche" adica noi zicem ciinelui(ca unul a murit)Bruno treci la cusca.dar pina am inteles eu, copilul a repetat de muuuulte ori!!
cam grea de cap, mami asta!
la lac
niste poze
cenia spune:
INTREBARE: am inceput de doua saptamini sa ii dau Imunogrip junior.A racit, am inceput si cu Robitussin.Am continuat dupa schema cu Imunogrip Junior(4 zile da, 4 nu)in paralel. Cred ca nu au nici o interactiune.Pe prospect la Imunogrip scrie a nu se da concomitent cu vaccinele antigripale.
Sper ca am facut bine, mai ales ca dr.de la gradi mi-a scris in carnetel sa ii dau echinaceea . Imunogrip e pe baza de echinaceea si catina.100% natural. ii mai dau si ii place mult vitamina C de la Ascovit e cu aroma de piersica si le suge cu placere.
la lac
niste poze