Bun venit "Bucurii de septembrie-octombrie 2006"

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

pai ar cam trb sa-l intereseze ca doar el a facut sedinta! ca el a fost in concediu si s-au certat aia ca chiorii si acush trb sa descoasa itele problemei...ma rog!
iar fata nu e invatata in brate, acum e in patut, dar nu-mi vine sa ma culc si s-o las singura ca nu doarme!
hai ca vine! uraaaaa! o preia el pe pisik!

raluca de alexia-maria (07.09.2006)
pozishoare
cresc pe zi ce trece...
www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">va invit sa ma cunoasteti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

Eu ma duc sa intind niste rufe la uscat, ca tot vorbeam. Barbatii astia ai mei sunt in stare sa umple un cos de rufe in 3 zile, sunt de groaza! Si e cos din ala mare de rachita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Fetelor, o dedicatie pentru toti bebelusii de la Maria si alte cateva poze. Va rog sa-mi admirati gropitele

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Poze diverse, Varsta Mariei,Mariuta mamaruta
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Am si paginuta

Mergi la inceput

simona, cunosc! si noi tot un cos din ala de rachita umplem infiorator de repede! ba mai mult, marius cateodata ia un tricou din dulap si i se pare lui ca nu stiu a ce miroase (doar e spalat, clatit cu balsam, a ce poate sa miroasa?), si-l pune direct in cos....asa ca ce sa mai zic?

pozishoare
cresc pe zi ce trece...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

He heee..Lexi..ce zambetel frumos.

Poze
Poze Ami
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank">Prima poveste de iarna a puiutului nostru

Inni... mamica de Ami (29.08.2006)

Mergi la inceput

lexi, ce frumoasa e maria! sa nu te mai aud ca zici ca nu-i fotogenica ca te bat! e frumoasa rau!

a, si noi avem tot carusel de la primii pasi dar i-am inlocuit ursii cu spiridusi din aia de la coca-cola. dar ursii nostri erau din plastic!

pozishoare
cresc pe zi ce trece...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Alessia ai gasit cartea ?
La edituri pe net ai cautat ?

Poze
Poze Ami
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank">Prima poveste de iarna a puiutului nostru

Inni... mamica de Ami (29.08.2006)

Mergi la inceput

Gata, am revenit.
Lexi, am vazut-o pe Maria, ce zambet frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cata_adr spune:

Si piciul meu s-a trezit acum. In seara asta am sarit baita.Intrebasem intr-un mesaj anterior: voi la ce ora le faceti baie?
In concluzie si eu voi bufnitza noaptea asta. Eu sper ca dupa ce papa sa adoarma la loc. Problema e ca il doare burtica de la colici, il simt. Mititelul se si trezeste cateodata de durere. Mi-e mila de el si-l iau in brate, nu-l pot lasa asa.
Cand stau la calc. cu el, se uita fix in monitor si intr-adevar si el intoarce capul dupa lumina.
Ma mai gandesc la ceva..noi i-am facut multe poze cu blitzul. Cred ca nu e tocmai bine, nu-i asa? Mi-e teama sa nu-i afecteze ochisorii.

Cata - o mamica fericita
Robert Alexandru: www.keyweb.ro" target="_blank">POZE BEBE
----------------
You really can change the world if you care enough!

Mergi la inceput

Eu nu-i fac baie la o anumita ora, depinde. I-am facut si dimineata dupa un kk mai mare... si la pranz... In general in fac seara in functie de cum se trezeste, poate sa fie si la 7 dar si la 12 noaptea. Ar trebui sa-i faci acum baie poate se mai linisteste.

Mergi la inceput