Bun venit "Bucurii de septembrie-octombrie 2006"
Raspunsuri - Pagina 21
inni spune:
Am trezit-o la ora 20.00. Si atata am tras de ea..mai dormea vreo 2 ore cred la cat era de lemn.
Acum e mancata si doarme dusa.
Ma voi odihni si eu ca lumea in noaptea asta.
Parca m-a scos din uz....nu altceva.![]()
Poze
Poze Ami
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank">Prima poveste de iarna a puiutului nostru
Inni... mamica de Ami (29.08.2006)
amarantina spune:
Eu nu calc hainutele deloc. Nici nu le spal cu detergent special si nici nu le clatesc suplimentar.
inni spune:
quote:
Originally posted by adameasca
[ asta mik e tare haotica la somn si ma enerveaza.
Da ma...chiar nu mai inteleg. Are vreo 2-3 zile un anumit program, cat de cat omenesc de ma face sa zic "gata...s-a reglat si ea..nu mai e ca inainte
Poze
Poze Ami
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank">Prima poveste de iarna a puiutului nostru
inni spune:
Eu le calc...nu neaparat de microbi..dar nu-mi place sa le vad botzite.
Le spal si cu detergent special..dar cred ca am sa renunt curand, ca nu mi se pare absolut necesar.
Nu le clatesc suplimentar.
Poze
Poze Ami
inni spune:
Multumesc Amarantina...dar mai stau un pic...sa ma mai relaxez.![]()
Poze
Poze Ami
amarantina spune:
Ale mele nu-s botzite pentru ca le usuc pe umerase mici. Am vreo 50 de umerase
Asa incap si mai multe pe sarma ca le usuc in baie.
_Ralu_ spune:
si eu k amarantina. nu calc, nu clatesc suplimentar, nu cu detergent special. atat numai k bag numai rufele ei, nu le-am amestecat cu ale noastre.
azi cred k bufnitez eu k pisik mea e cu ochii cat cepele iar ta-su are sedinta si nu stiu cand vine...
raluca
de
alexia-maria (07.09.2006)
pozishoare
cresc pe zi ce trece...
www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">va invit sa ma cunoasteti!
amarantina spune:
Si eu sunt la ora de relaxare. Ma uit in acelasi timp si la Pro tv la aia care danseaza.
_Ralu_ spune:
haaaa, ce coincidenta, si eu tot pe umerase mici, din alea de la chiloti, sutiene....la noi sunt peste tot prin casa ca-s transparente si nu le vedem, le lasam peste tot...
raluca
de
alexia-maria (07.09.2006)
pozishoare
cresc pe zi ce trece...
www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">va invit sa ma cunoasteti!