Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (107)
Raspunsuri - Pagina 29
anasebe spune:
Bianca GAY??????????????????????????!!!!!!!!!
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete , www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> filmulete2
tiberica fara frica
Biancas spune:
GUY..mai gresete omul nu? ![]()
![]()
![]()
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)

Albumul nostru
anasebe spune:
Asa mai Bianca, ca-mi dadusi palpitatii!

ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete , www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> filmulete2
tiberica fara frica
Biancas spune:
Noapte buna la toti si toate 

Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)

Albumul nostru
miri_mik spune:
da ati scris fetelor! iar sunt codasa. si nici nuc red ca apuc sa va citesc. la mine e balamuc. nu gasesc timp liber:) si nuf ac nush ce toata ziua. dar daca doarme copilu sar pe ceva de facut sau pe net pe mess. daca e treaz sunt cu ochii pe el. am icneput si noi s apronuntam "cuvinte". ne place ba-baaaaaaaa si da-da:))) in rest... la fel. frig si ploaie. pupici si o seara frumoasa
miri_mik, fericit mamik si bebe bruno, pestisorul auriu (28.02.2006)
LunaNoua spune:
DanaSt, tocmai vroiam sa trag chiulul in seara asta, cand am vazut filmuletul
Ce mai... m-ai dat gata

Frumuciosul e miscacios si vorbacios nevoie mare

Acu daca tot incepusi sa scriu... hai sa scriu ![]()
Tatiana, vazut pozele cu mandretile de copilasi. Ai o adevarata visterie cu asa comori in casa
Ce fain ca sunt gemeni si cresc si se joaca impreuna !!!! Asa mi-as fi dorit si eu, acum, ca in primele luni .. nu stiu daca as fi facut fata. Esti eroina noastra !! 
Bee... ce faci Bee??? Nu ne mai iubesti?
Ca ne e dor tare de tineeeeee
Vazut pozele cu Anuska, si e o splendoare de fetita, smecheroaica si isteata. Nu iti fa probleme cu mancatul. Doar nu crezi ca o sa moara fata de foame?
Instinctul de a se hrani este unul din cele mai puternice la copii. Daca ii va trebui, va manca, dar se vede clar ca nu ii trebuie
... uite ce fetita mare si frumoasa 
Aoleuuu... Tiberica mama !!! Ti-or furat fetele hainele ?
Sau mami e cea cu furtasagurile ?
Mami...ne fac ochii numai

dupa Tiberica ![]()
Denisa, ma bucur ca ai gasit macar un remediu contra durerii. Doamne ajuta sa gasesti si vindecarea.
Mirelus, si tie vroiam sa iti zic ceva, dar am uitat
Pot sa iti dau un
in schimb ? ![]()
Noi azi am fost la metro .. si ne-am dat cu sania (tico) prin parcare. A facut tati scamatorii pe ghetusul din parcarea-patinoar Metro ![]()
Am fost sa imi cumpere tati de ziulica mea, care vine luna aiasta, o bicicleta eliptica, de dat "cisterna centrala" (Ursulino
) jos 

Si am trebaluit toata ziua, ca trebuie sa ii facem loc in casa acu
asa ca am intors casa pe dos...
Cu aceasta ocazie Daria a fost cea mai incantata, ca a stat pana la ora 1 noaptea fara sa incerce nimeni sa o adoarma... mare bucurie
... am si pictat azi, o tema pentru la scoala... cu Daria printre picioarele de la sevalet
.. i-am facut si poze, pun sa vedeti ![]()
Gata, ca am scris destul. Pupicim pe toata lumea
Noapte buna
DeeaDesign webshots www.dropshots.com/LunaNoua" target="_blank">dropshots www.dropshots.com/LunaNoua1" target="_blank">dropshots1
Denisam spune:
Bee-ne e dor de voi,ma bucur de vesti,cu mincatul rabadare si atata!Pupicei de la noi!
Deea-mersi si sa folosesti cu placere bicicleta!
Danast-itzi spun si eu de obiceiuri de motz-vorbim noi zilele astea, ca ma doare o ina acum!
Noapte buna si pupici!
Denisa
Denisa
');si
Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
anasebe spune:
Aveam o grija, sa nu plec pana nu deschid capitol nou, ca pote va apuca vorbitul.
Deci scutec nou
LA MULTI ANI THEODOR!
Eu plec prin oras, asa ca intru mai tarziu.
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
tiberica fara frica
silvi_2005 spune:
Buna dimineata tuturor si
de la noi.
La multi ani Bianca, sa adunati cat mai multi impreuna, fericiti!!!
La multi ani frumosului Theodor, sa fie sanatos si sa isi bucure mamicuta
.
Bee, ma bucur ca ai dat un semn de viata, cred ca noi doua suntem in aceeasi situatie.Alain duce prapadeala la extrem, el nu mananca nici macar o banana intreaga, de cele mai multe ori sfarsesc punand-o in lapte
.Voi merge si eu sa ii fac o hemoleucograma ca altceva ce sa-i fac, toata lumea imi zice sa stau linistita ca nu-i bolnav un copil care papa 1400 ml lapte/zi dar eu nu pot sa stau sa vad cum nu vrae altceva.El gusta tot ce ii dau dar atat
Anasebe, am vazut pozele cu Tibi, m-am topit, e super simpatc sa iti traiasca!! Cu piciorelele lui dodoloate in sosetele rosii, o scumpete.
Moni, probabil era obosita Dia de a facut scandal. Eu chiar m-am mirai cand am mai vazut poze ca mai sunt bebelasi care stau cumintei in vanita, eu de la 5 luni cred ca si mai repede nu mai po sa-i fac baie decatin vana mare ca nu are stare.Ii trebuie sa se balaceasca si sa se joace si numai acolo are loc.
Eu n-am facut baie cu el...ca nu mi se pare ok, nu stiu de ce.Am tot citit ca nu are nimic dar inca nu m-am incumetat iar tati e asa mare ac abia incape singur in vana
, frumos de voi ca va puteti balacii impreuna.
Deea spor la treaba cu bicicleta
, eu ma tot uit dupa luna
si sta sa scada imediat si o dau frate pe lactate.Mi-am gasit si eu o sala aici aproape si ma duc de saptamana viitoare, deocamdata o data/saptamana ca n-am cu cine sa-l las pe Alain.
Denisa, pupici si sanatate multa, sper sa scapi o data de fazele cu durerile de oase.
Miri, Ali, Anasol, Toanca, Dana, Cristina si restul ....pupici
silvi_2005 spune:
Eu astept peste vreo ora sa ma sune Jean sa imi zica ca a ajuns cu bine(sper).Sunt tare obo ca nu m-am odihnit cum trebuie asta noapte.
Au venit ai mei si au adus-o si pe bunica mea in vizita, sunt happy ca nu sunt singura....
Am apucat sa pun azi niste filmulete noi cu Alain, cu tastatura, cu mobilul si cu plimbatul tinut de o manuta
http://www.dropshots.com/silvi
Astazi trebuie neaparat sa il scot afara, n-am reusit ieri ca a fost tare frig dar azi il duc la plimbarica si daca e frig intram prin ceva magazine, dar macar schimba peisajul...