Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (107)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

MIRA superba motzata mica si fratiorii

Asa m-am inmuiat de baia asta ca ma arunc urgent in

Noapte bunaaaaa!

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Hellllooooo secta!

Da, traiesc, merci de intrebare. Suntem ok doar ca am lipsit 2 zile si apoi mi-a fost foarte greu sa va prind din urma. Acum se pare ca am reusit.

Silvi fi tare! Stiu cat e de greu, crede-ma, si noi am avut perioade in care cand unul, cand celalalt lucra la distanta si ce greu a fost! Dar o sa fie bine, e bine ce face Jean, daca plecati o sa fie mult mai bine!
Maraki ma bucur ca a fost ok operatia lui Iorgos, acum toate o sa fie ok, o sa se recupereze si o sa se obisnuiasca cu regimul si stil de viata fara efort! Cat despre rudele lui, n-am cuvinte, doar incearca sa nu te enervezi.
Ioana imi pare rau ca l-au chinuit idioatele alea pe saracutul Razvanel curajos! Sa speram ca ies ok analizele.
Mirela am vazut ca ma chemai.. esti sigura ca vrei sa ma vezi? Hmm... sunt ingrijorata tare in legatura cu tine! Tie ce mai trebuie sa se intample ca sa te ingrijorezi? Daca nu poti, spune-i lui Iulian sa ii dea afara pe cretinii aia sincer nu stiu cum ai curaj sa tii un betiv in casa cu copilul. Foarte mult stres oricum in jurul tau, trebuie musai ca incet-incet sa elimini sursele de stres. Fa-ti un plan, serios vorbesc. Si mai termina cu mila fata de toti nesimtitii.
Denisa, mai mami, ai grija de tine... imi pare foarte rau ca esti bolnava, sper ca pe 15 sa ai diagnostic si tratament si sa fie ok ! Si nu te mai enerva, ti-am vazut printesa, ce frumos ca voi aveti halloween si trick or treat!
Monica ai adormit fata? Am vazut poze, e mortala. Parca il si vad pe Ghita cum se cearta cu ea... fara succes.
Bumbita hello! Imi pare bine ca mai intri!
Mira si eu mor de curiozitate sa vad cat o sa reziste sotul tau cu copii acasa... sa ne povestesti. dar de ce nu vrea sa luati help?
Ali a fost buna ceapa aia? Nazdravan copil, foarte haioasa!
Giova drum bun!! Asteptam vesti ca ai ajuns cu bine si faci cumparaturi

Fetelor mi se termina neuronul. Restul fetelor pupici, mai aveam de raspuns dar am uitat

Despre noi:
avem zile bune si zile nervoase. Inca nu avem nici un dinte. Dar parca s-a mai albit ceva acolo jos... desi mi-am cam pierdut speranta. De mancat la fel, uneori bine, uneori putin de tot dar crestem mari (adica am mai aruncat o plasa cu haine ramase mici). Vorbim de toate, da, de, dei, ba, mama, chiar mamae, brrrr... foarte rar tata sau papa.
Mergem intr-un fel de semi-de-a-busilea, adica mai mult prin tarare, dar eficient. Cu premergatorul o urmarim pe mama pana in bucatarie cand se duce la o tigare. si venim in viteza cand vedem un pufulete, dar cu ce vitezaaaa....
si (am mai citit la cineva dar am uitat cine) am invatat sa ne jucam cucu-bau, ne punem ceva in cap si ne jucam, e mortala, azi am filmat-o si daca ma pricep pun pe dropshots sa vedeti cum face.

Eu sunt ff sictirita si plictisita, vreau sa ma intorc la job ca nu mai rezist acasa.

J si Carla-saurus Rex (05.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Mira- superbi totzi 3, sa va traiasca si sa fie sanatosi.
JG- mersi si ma bucur ca ai scris desre voi, lasa fata in pace ca o sa aiba si dintzi si d etoate.Nu o potzi lasa cu mama ta si sa mergi la job?Pupici!

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

JG pai normal ca era buna din moment ce tot sugea pe ea...Deci....e voie ceapa?

ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

JG...ai luat o pauza cam ....lunga....
Ai fost plecata departe? cu sau cu ?sau cu

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru

Mergi la inceput

Noapte buna fete...
Merg ca imi incepe CSI Miami pe Pro
Incepe sa ninga si la noi.....ce naspha....Vine frigul peste noi...of of.. Vreau sa fie iar cald si bine...

Albumul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Mai fetelor, la grea incercare ne puneti

Bianca, se pare ca ai ajuns prea tarziu in cursa. Andrew are un avans considerabil ... uite...deja exerseaza sa spuna Daria. Daria e din nou, cand a vazut filmuletul cu Andrew in leagan , ca da din picioruse exact ca ea, si rade cu toate gingiile ... hihihi...astfel incat, nu putem sa lasam din mana asemenea curtenitor Asa ca Dana, cand bem ?

DeeaDesign webshots www.dropshots.com/LunaNoua" target="_blank">dropshots www.dropshots.com/LunaNoua1" target="_blank">dropshots1

Mergi la inceput

LunaNoua nu l-a vazut Daria pe Dani cum doarme in leagan ...
Eh...trecem si peste asta..bine ca ne-ai spus sa nu ne facem sperantze degeaba...
Gasesc eu o fatuca si pt printzisorul meu...Sau isi gaseste el singur..

Albumul nostru

Mergi la inceput

La noi niiiinnnnnnge ... frumos, frumosssss...

Vine ho-ho-ho !!! Meri'in crismas !!!

Chiar cand am inventat o noua distractie: Plimbatul carutului cu ... rolele

Azi am fost la scoala, si ca sa o tin pe Daria acolo, tre sa am in ce sa o tin, deci nu pot merge cu rucsacul, ca se zbate in el daca sta in casa, deci, musai cu carutul. Carutul sport e prea mic pentru hainutele de iarna, asa ca am scos carutul mare de la nasftalina
I-am furat rolele lu tati (marimea 44) ... si bruuum-bruum-brrrruummm...

Sarea lumea in laturi pe trotuar, ca ma-sa asta e cam nebuna, si baga viteza, mai ales ca in multe locuri din Bv au reparat trotuarele, deci ...pista de carting

Si am bagat o viteza pana in capatul celalalt al orasului... 40 de min de raliu, printre pietoni nevinovati care isi faceau cruce (de multumire ca au scapat necalcati cred)... de am uns-o pe Daria la suflet Era frig de numa, putin mai tarziu a inceput sa ninga, dar Daria nu avea nik...dupa ce ca avea nasul rosu ca a lui Rudolf, mai si facea numai bbrrr-bbrrrr... de facea turturi la gurita Aveam si clacson, tot pe Daria, care striga in gura mare de bucurie....aaaaaaaa....

DeeaDesign webshots www.dropshots.com/LunaNoua" target="_blank">dropshots www.dropshots.com/LunaNoua1" target="_blank">dropshots1

Mergi la inceput

Bianca

Mergi la inceput