PIERSICUTE de iulie - august (8)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chiara.2005 spune:

Fetelor, oare faptul ca mi-a venit ciclul inseamna ca voi cam termina cu alaptatul? Am observat ca in ultimul timp am facut mai putin laptic....

Chiara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emiliapop spune:

chiara.2005 nu are legatura ciclul cu alaptatul, cel putin la mine. Mie mi-a si trecut si tot am lapte, parca mai mult ca inainte .
Cred ca nu te-ai mai hranit tu suficient, papa mai mult lapte si ceai de mamici de la Humana.

emilia si Alexandru Paul (16.08.2006)

alexandru
poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiara.2005 spune:

mutumesc emiliapop.
Chiara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns save spune:

VA ROG MA LUMINATI SI PE MINE CUM SA VA TRIMIT POZE
SAVE

Mergi la inceput

CHIARA,cum spune Emilia alaptatul nu are nimic cu ciclul,eu primul copil l-am alaptat 1 an si 1 luna si ciclul mi-a venit la 4 luni
save

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tweety7 spune:

Andreea e atat de dulcica Ariana ca-mi venea sa mananc monitorul. scumpelele!

Mamaluidavid nu se vede filmuletzul.

Larisa hai la . Chiar acum o savurez. Yummy.

Dariana si eu alaptez si nu mi-au venit musafirii. Cat despe muls si mie imi este lene. Oricum la modul cum mananca fetitza mea, ar fi riscant sa-mi golesc sanii. Asta pentru ca uneori cere papa si la jumatate de ora de la ultimul supt. E o maaaaareeeee mancacioasa.

Trebuie sa ies acum, dar revin cu o intrebare ceva mai incolo. Sa aveti un week-end minunat!

Poze cu noi
Andra, tati Costin si puiu scump Clara (18.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Andreea, tare dragalasa Ariana... Asa fetelor puneti filmulete..sa vedem si noi minunile.
Dariana, l-am vazut pe Darius innotand...tare simpatic...daca Alexiunea mea se teme de putina apa...nici nu vreau sa imi imaginez ce urlete ar trage in cada mare.
amabella, vezi mai ca te speriasei degeaba.
Eu sunt happy ca am scazut sub 64 de kg...adica am mai exact 63.7...e o mare realizare pentru mine...am obs ca prin nemancat seara dupa ora 18 decat fructe slabesc cam 600 de g in 2 saptamani..uneori chiar mai mult. Mie mi se pare ok..mai ales ca acum e week si pap cioco si bunatati la greu. Mai am 3,7 sa ajung ca iniante de nastere si mai vreau sa dau inca 2...dar asta dupa Craciun cred.
Andra, azi beau capucino cu sotul...fara suparare da?
Forumistele mele dragi...va doresc un week cat mai reusit si copilasi cat mai cuminti!

Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emiliapop spune:

Tweety si eu am avut zile cand sugea la o jumatate de ora , o ora, o ora jumatate si am intrebat doctora de ce suge mai des creste?
Si mi-a raspuns ca este primul semn ca nu este lapte suficient si nu se satura, asa ca sa mananc mai bine sau sa ii dau completare in zilele acelea.

alexandru
poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea25 spune:

multumim fetelor ptr aprecieri . eu ma uit la toate pozele si filmuletele si va spun sincer ca, zau ca avem copii mumosi rau!
mamaluidavid mai incearca ca nu se vede.andreea25 +ariana-irina (04.08.2006)
http://photos.yahoo.com/andreeadm2511
http://www.dropshots.com/andreeadm2511

Mergi la inceput

Tweety si eu am avut zile cand sugea la o jumatate de ora , o ora, o ora jumatate si am intrebat doctora de ce suge mai des creste?
Si mi-a raspuns ca este primul semn ca nu este lapte suficient si nu se satura, asa ca sa mananc mai bine sau sa ii dau completare in zilele acelea.

EMILIA aceiasi problema o am eu cu RADU(3luni)tu i-ai dat completare????SAVE

Mergi la inceput