Dialog Conjugal

Dialog Conjugal | Autor: vandal

Link direct la acest mesaj

...scrisa de Pierre Maranda. Din pacate este in franceza. Probabil as putea sa incep sa o traduc dar o sa treaca putin timp...daca si altii (altele) ar fi interesate in traducere am putea sa ne impartim paginile.

Link: http://rapidshare.com/files/1551342/Dialogue_Conjugal.pdf.html

Fisierul este 332 kB, 38 pagini.

Extrem de interesant....

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Ar fi excelent daca ar traduce cineva!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vandal spune:

Am inceput sa traduc....o sa incerc sa fac cel putin 3 pagini pe zi...n-as zice nu la niste colaboratori...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saddie spune:

Pot sa mai traduc si eu, sa-mi spui de unde sa incep ca sa nu traducem aceleasi pagini

www.tickercentral.com/view/76xc/1.png" target="_blank">Slabesc,slabesc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vandal spune:

Am inceput traducerea...o sa merg pina la pagina 10...ia de la 11 la 20...poate mai gasim pe cineva...daca nu, ne vorbim mai tirziu....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saddie spune:

Hai ca am inceput deja de la 9 ca incepea cu o fraza intreaga. O sa fac pana la 18 deocamdata si mai vedem dup-aia cum le impartim ok?

www.tickercentral.com/view/76xc/1.png" target="_blank">Slabesc,slabesc...

Mergi la inceput

Bravo si suucces!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Dragii mei
am citi dialogul - m-a durut stomacul apoi! E foarte bine scris, foarte inteligent, foarte real poate, dar atat de trist, atat de rece. O lipsa de comunicare ca un zid - oare asta e soarta moderna a cuplului? Intr-adevar, in Occident se discuta din ce in ce mai mult ca atunci cand te casatoresti ai 50% sanse sa divortezi, conform statisticilor!
Ridica multe probleme dialogul asta: obisnuinta in cuplu, comunicarea, fidelitatea si toleranta in fata infidelitatii... Casatoria e lucru greu, ce mai!
Pisuc mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

Mi-ar placea sa citesc articolul dar tradus..

Mergi la inceput

Hai cu dialogul conjugal!Eu cam intuiesc intriga ,dar nu anticipez ca se cheama plagiat.

Mergi la inceput

Ce mai faceti?

Mergi la inceput