Dialog Conjugal
...scrisa de Pierre Maranda. Din pacate este in franceza. Probabil as putea sa incep sa o traduc dar o sa treaca putin timp...daca si altii (altele) ar fi interesate in traducere am putea sa ne impartim paginile.
Link: http://rapidshare.com/files/1551342/Dialogue_Conjugal.pdf.html
Fisierul este 332 kB, 38 pagini.
Extrem de interesant....
Raspunsuri
vandal spune:
Am inceput sa traduc....o sa incerc sa fac cel putin 3 pagini pe zi...n-as zice nu la niste colaboratori...
saddie spune:
Pot sa mai traduc si eu, sa-mi spui de unde sa incep ca sa nu traducem aceleasi pagini
www.tickercentral.com/view/76xc/1.png" target="_blank">Slabesc,slabesc...
vandal spune:
Am inceput traducerea...o sa merg pina la pagina 10...ia de la 11 la 20...poate mai gasim pe cineva...daca nu, ne vorbim mai tirziu....
saddie spune:
Hai ca am inceput deja de la 9 ca incepea cu o fraza intreaga. O sa fac pana la 18 deocamdata si mai vedem dup-aia cum le impartim ok?
www.tickercentral.com/view/76xc/1.png" target="_blank">Slabesc,slabesc...
pisucmic spune:
Dragii mei
am citi dialogul - m-a durut stomacul apoi! E foarte bine scris, foarte inteligent, foarte real poate, dar atat de trist, atat de rece. O lipsa de comunicare ca un zid - oare asta e soarta moderna a cuplului? Intr-adevar, in Occident se discuta din ce in ce mai mult ca atunci cand te casatoresti ai 50% sanse sa divortezi, conform statisticilor!
Ridica multe probleme dialogul asta: obisnuinta in cuplu, comunicarea, fidelitatea si toleranta in fata infidelitatii... Casatoria e lucru greu, ce mai!
Pisuc mic
dulcetica spune:
Hai cu dialogul conjugal!Eu cam intuiesc intriga ,dar nu anticipez ca se cheama plagiat.