Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (106)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Mai Moni, da ce suparata e Dia ! Of, dintii astia!

Irina si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

DANA,am uitat sa-i urez roxanicii sanatate multasi ma bucur ca scrii mai des
ASTERY SI DENISA,imi pare rau sa vad ca va ciondaniti mai.eu tin la amandoua si stiu ca sunteti persoane deosebite...
DANAST,eu cand am patit cu dani asa m-am dus la farmacie sa cer un aspirator de mucisori mai eficient decat pompita si am gasit ,e chiar bun.tre sa fie si pe acolo
MONI,faine pozele cu piticii si lasa ca mananca binisor dia.nici dani nu ajunge la 400ml lapte pe zi,dar mai baga iaurt...
DEEA,ce program ati avut si voi azinoapte.si noi intre 4.30 si 6.00 dimineatza
IOANA,uf ce greu tre sa fie sa tii bebelul sa-l chinuie altii...sper sa iasa bine rezultatul
MARCH,spor la gasit masinutza care sa va placa
IRINA,lasa ma fata poate-i ies dintzoshii...
BIANCA,un coleg de al sotului povestea ca atunci cand i-a iesit o masea copilului sau a facut febra 40 de grade...
MARAKI,sper sa nu se imbolnaveasca si fratelo acum.si dani a cam inceput de vreo 2 zile sa vomite din senin.o sa incerc sa-i dau doar 4 mese pe zi,poate e mult 5 mese pt stomacelul lui.
ANASOL,pupicei la david maraici

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://www.dropshots.com/mirela10
mirelutza si dani(21.12.2005)

Mergi la inceput

Noi am fost duminica la Metro. Si l-a vazut Sabi pe Mos Craciun (de fapt erau doi) si a pus mina pe ei, era foarte curioasa si nu zimbea deloc. Si mi s-a facut asa un dor de Craciun. Abia astept sa vina. Tre sa ma apuc de facut cumparaturi pentru bradut si cadouri pentru Sabi, desi anul asta nu intelege ea mare lucru.

poze Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

chiar mai fetelor ce naspa ca nu pot pune si io filmulrtul cu david pe olita-muriti de ras,oricum am amatoarelor le pot arata pe mes pe cam web,ca am inregistrat ,nu am placa de captura sa pot prelucra si io filmuletele de pe camera
aaaaaaaa moni dav si diana au olite la fel

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Fetelor nu stiu ce va fii de maine dar pe mine m-au durut azi picioarele ingrozitor...Am luat diclofenac si tot ma dor (am coxartroza din pacate )
Anasol..si eu vad tot 3 poze cu gluga in cap..
Daniela am sa iti trimit pozele cat cat curand.
Moni ce sa zic...Dani a avut azi meniu de pitici, nici el nu bea mai mult lapte ca Diana ta. Dimineata bea 240 ml si seara la fel. Dar de ieri a facut figuri la mancare si azi la 16 a luat cateva inghitituri si gata si acum seara nu a mancat decat niste pufuletzi ca alceva nu i-a trebuit...Sunt obisnuita, ar fi a 4 oara cand nu mananca nimic de cina si a dormit toata noaptea...
Dani pe la 20 a avut febra de 38 si i-am dat nurofen si la 21 nu mai avea febra. Am vb acum cu o prietena, are baietel de 6 luni si azi a chemat medicul acasa ca avea febra 39.2. L-a consultat medicul si pe el si nu are nimic, decat ca ii iasa dintii....Of dintii lor de dinti..
Acuma nush ce sa zic de Dani, si el se trezeste dupa ce adoarme la maxim 1 ora si plange de numa. (chiar acum s-a trezit si a tusit putin..)
HAI STEAUA....

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Monica si esti suparata ca nu a prea fost zapada?

ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

MIRELUSH cum te mai simti?
DEEA sper sa fie mai bine daria noaptea asta,poate va treziti cu primii dintisori

Mai apropo de "ce scurta e viata" azi am facut colecta pentru ca sotul unei muncitoare a murit tam nisam la 36 de ani Iar unul din cei doi ingineri angajati la firma fiului patronului (acu se deschide e lipita de a noastra) e la Szeged in Ungaria cre d ca o sa ii scoata un rinichi ,are o tumoare Si are doar 30 de ani

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

chiar mai ce bine joaca steaua in seara asta,numai ca au ghinion,nu vrea sa intre mingea in poarta
irina -te lasa la metro sa intri cu bbei asa mici,?
bianca-sper sa fie bine dani la noapte,tare rau cu febra asta si noi am trecut prin asta

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Mirela, multumesc .

Si eu abia astept Craciunul . Oana ne-a anuntat ce trebuie sa-i spunem "la telefon" lui Mos Craciun: ca a fost cuminte si TREBUIE sa-i aduca un castel de papusi cu printz si printzesa. Asa ca la ea e clar. Roxanica deocamdata nu stie ce vrea, dar va primi jucarii si cizmulite. Plus dulciuri muuuuuuuuulte pentru amandoua, plus fructe, plus alte minunatii pe care le vom cumpara pentru umplutura. Mie-mi place sa gaseasca multe cadouri, chiar daca nu toate sunt foarte valoroase.

Sa vedem mie ce-mi aduce Mosul ?

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">BEBELUSI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Deci socrosenia arata bine si e si blonda pe deasupra. da cu asta tot aduce oleak. Sper sa nu te superi, Maraki c-o birfesc pe socrosenia ta.
Eu simt ca ma cheama patul asa ca o sa ma indrept incet spre el. Oricum tre sa-i dau papa Sabinei si gata pe ziua de azi. Sper sa doarma mai bine la noapte mititica.
Va pupicesc si va doresc noapte buna!
HAI STEAUA!!!!!! Sa vedeti ca daca ma uit eu la meci macar un pic, Steaua ia bataie.

poze Sabina

Mergi la inceput