LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (93)
Raspunsuri - Pagina 30
bb_alinus spune:
In timp ce va scriam, missa mi-a sterpelit telecomanda si a schimbat de pe desenele animate pe care i le'-am pus si si-a pus ea pe un canal de muzica ( cam dubioasa, asa gen manelele noastre) si daca nu danseaza acuma, da din fund si aplauda. Parca mai are un pic si chiuie...![]()
Alina si Amalia 17.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii
ilenutza spune:
Gandacel , imi pare bine ca ti-ai revizuit atitudinea ref. la femeie la curatenie, tin minte ca tu ai spus ca nu iti permiti.Cred ca nu iti pare rau de banii pe care ii dai, ai vazut ce bine e sa iti spele si tie cineva vasele macar o zi pe saptamana?Si 350.000, sa fim serioase, cati bani dau pe bere barbatii nostri saptamanal?si apoi de ce sa nu iti umpli timpul cu ceva util si sa te distrezi , sa te odihnesti, etc.Daca e musai cu banii, poti sa tai de la altele: o revista, un suc, o jucarie inutila la copil, etc.
Cred ca la noi e vorba si de mentalitate.
Acum in loc sa faca curat sotul meu in weekend, ca el facea grosul, ne plimbam ,facem ceva fun sau pur si simplu lenevim.
Eu dau 400.000 si face tot ce o rog eu, inclusiv calcat si spalat vase, bibe, jucarii, etc.si pentru ca se face curatenie de A la Z am constat ca se si pastreaza.
va pupic
Ile
si bb Victor - 22 dec 2005
Varsta Victor
lavi02 spune:
alinus incerc sa te prind repejor, pana nu pleci in coasta-de-azur-ia:
-in ce stare pui oul: felii?
-avocado-ul cum?
eu salvez tot!!!
Sa vad cand pun si in practica.
La reteta lui madau, pieptul se pui se poate taia fasii crud si gati pe teflon, ca la resto chinezesti. Nu?
Ripley chiar ca
!!!
joy04 spune:
buna fetelor.
ieri nu am avut calc ca s-a ars sursa
sa va zic ce am facut la dr:
analizele nu-s prea rele, dar nici orea bune. adica are candida in gatulet, ca ionic mic, monocitele usor marite si VSH-ul la 2 ore marit si chiar si cel la 1 ora este la limita.
EEG-ul este ok, adica dr a zis ca se vad semne de "agitatie" dar care sunt din cauza bolii.
neurologia nu este nimic, ea zice ca este si anemic - al 2-lea dr care imi spune asta - ca recomanda fe.
deci, piticu' meu se trezeste ca are saracutu' probleme de sanatate fizica.
(acu, nu vreau sa ma laud sau sa-l laud, dar nu se mai trezeste decat 1 data si se culca la loc destul de repede dupa bibe. dar, invariabil, la 6.30-7.00...suntem in picioare)
acum tuseste saracutu' dar fara productie...si mai ales tuseste cand doarme.
oricum este mai vesel, mai activ nitel decat zilele trecute.
nu am apucat sa citesc decat pe sarite, vroiam sa zic una alta fiecaruia, dar sigur uit pe cineva si ca atare o las balta.
in schimb am uitat sa va zic ca am ajuns la gine acum 1 saptamana si iau pastile pt a opri lactatia
inca ma durea destul de rau sanul, se lasa pe brat si spre gat durerea, chiar intrasem un picut in panica, dar se pare ca-i de la laptele care ...se produce.
i-am zis dr ca nu mai am decat cateva picaturi, dar cand a apasat si a strans sanul, sa vedeti ce a sarit lapte de acolo.
(nasa zicea sa incep sa ma mulg iarasi!!!! chestia e ca-mi trecuse si mie prin minte ideea asta
dar am abandonat-o)
BULUCEL, nu-s in tratavite pt bb 2...inca mai astept.(sa dorm si eu mai bine)
----------------------------------------------------------------------
povestiri triste
si acum sa va zic ca-s sunt un ppicut cam suparata din cel putin 2 motive:
- am vazut la stiri de un barbat care a murit in constanta parca din cauza anesteziei.
adica cica avea...(am eu lapsus acuma!!!) nu's ce sensibilitate la anestezice si a intrat in soc anafilactic.
acum, buba mare este ca dr anestezist a zis ca-i nevinovat, ca nu-i obligat sa se uite in fisa (unde scria ce si cum) si ca era mai bine cand nu se faceau atatea analize pacientilor inainte de operatii si ca acestia supravietuiau.
io una l-as taia cu lama si i-as pune sare pe rani. si asa l-as chinui pana si-ar sa duhu'.
- am o vecina care are un nepotel ffffff bolnav. la mai putin de 1 an a fost diagnosticat cu cancer la plamani. are acum 2 ani si 10 luni, a facut 13 cure de citostatice, dar a facut iar metastaze.
cica-s numai 7 cazuri in lume . adica au fost ca nu au supravietuit copilasii...
nu-l mai opereaza ca nu crede ca rezista (a facut parca vreo 3 operatii)
are gaura in stern ca tumoarea a fost mare si s-a prins de peretii sternului si a trebuit sa taie din el...
dr nu stiu ce sa-i mai faca.
aproape il lasa sa moara...
s-a vb in FRANTA, SUEDIA, AMERICA de cazul lui, toti sunt uimiti ca a ajuns la varsta asta. cica nu-i nici un protocol medical pt cazul lui intrucat au fiost putini ca el.
plangea mamasa saraca si-mi venea si mie sa plang si ma blestemam in gand ca am intrebat-o ce face baiatu' (eu sperand ca este bine)
asa ca-s tare deprimata din cauza asta...
eu va pup
joy si
Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut
xandra28 spune:
hola mamici!!!
am intrat sa-i urez la multi ani frumoasei mele nore, sa fie cuminte si sa creasca sanatoasa alaturi de parintii ei!!!
la multi ani si celorlalti bebelusi de saptamana aceasta!!!
va pup
anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii
piticul la 6 si la 7 luni
varsta lui vladut
lavi02 spune:
Draga Joy hai ca-s rezolvabile problemutele lui Bocanila. Mai stii ca asa-i ziceai? M-am uitat recent la poze, unde ziceai de Bocanila si mi-am amintit.![]()
felicia74 spune:
Schimb subiectul!
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
Cel mai destept cedeaza primul
maria_alexia spune:
In primul rand, multumiri pentru joculetzele pentru bebei de pe fisher-price. Cristi a devenit fan (sper sa nu afle bunicii, care nu prea vad cu ochi buni tehnologia asta
). Era total absorbit, vroia sa prinda cu manutele animalutele de pe ecran...
In principiu, nici eu nu sunt de acord cu copilul la TV sau calculator. TV nu prinde deloc. De computer n-am reusit sa-l tin deoparte, dar macar ma consolez ca monitorul e TFT ![]()
Ma tentati rau de tot sa iau si eu femeie la curatenie. Chiar merita, nu aveam idee cat ar putea sa coste.
Am vizionat si pozele cu burticile, ce vremuri! Dar mi s-a facut frica sa le caut pe ale mele de pe vremea cand ma miscam ca un zeppelin, va rog sa intelegeti. Poate imi mai trece
Oricum, a fost o faza nostima: pozele din ultimele 2-3 sapt. le facusem pe un card pe care l-am pus bine si in graba mare am inceput sa-l pozam pe Cristi pe un alt card. Pe primul l-am gasit ... dupa vreo 3 luni, nu-mi venea sa cred ca asa aratasem ! Nu m-am uitat bine nici atunci, tot de frica ![]()
La noi a fost o vreme tare caineasca azi, un vant taios si rece... brrr! Bunicii l-au tinut in casa pe Cristi, e tot mai greu asa. Se plictiseste, s-a saturat de decor... Nu mai stiu ce jocuri sa inventez, jucariile nu-l prea acapareaza. Nu ma pot gandi decat sa ne schimbam si noi casa, ori macar mobila din camere... ![]()
Asa ca iarasi va intreb: ce activitati mai au copilasii & bebeii vostri?
Maria &
Cristian (22 dec 2005)
mara95 spune:
quote:
Originally posted by bb_alinus
In timp ce va scriam, missa mi-a sterpelit telecomanda si a schimbat de pe desenele animate pe care i le'-am pus si si-a pus ea pe un canal de muzica ( cam dubioasa, asa gen manelele noastre) si daca nu danseaza acuma, da din fund si aplauda. Parca mai are un pic si chiuie...
Alina si Amalia 17.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Noutati:
-suntem bine
-cu alaptatul, la fel ca si Lavi, numai ca eu o las sa suga cand si cat vrea, adica din jumatate in jumatate de ora
-intr-o noapte m-am trezit cu ea in picioare langa pat, eu o tineam strans de mijloc(sau gat , habar n-am, ca eram adormita),si ea ma privea cu ochii mari.Cum a reusit , numai ea stie!
-merge din ce in ce ma bine in picioare, mai cade si se loveste usor, se face ca plange, dar ii trece repede.
NU IN ULTIMUL RAND: "LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE AZI!"