LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (93)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Buluci spune:

Silvia, lacrimogena melodia, mai ales scrisorica din final!

Intrebare pr tine: Dct mi-a dat un ca recomandat de la un an in sus, dar bine mi-a injumatatit doza ptr un copil de un an!Ar putea sa-i faca vreu rau, Simon avind 10 luni?
Multzam aticipat!
------------------------------------------------------------
Daca voi naste al doilea bb in australia(ceea ce imi doresc) stiti citi banutzi primesc bonus :4000 AUS$!
-----------------------------------------------------------
Joy, s-au skimbat okii lui Vladutz!Tot asa gri cu cerculetzul ala galbui!? Ai lui Simon o iau spre verde!

Cristina Baku & Simon(26.12.2005)
Poze

Varsta lui Simon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Buna seara! imi fac si eu timp sa spun 2 vb asta ca sa nu stergeti de pe listutza.

Spre rusinea mea nu am avut timp sa felicit sarbatoritii de 1 an asa ca : "LA MULTI ANI, SA CRESTETI MARI SI VOINICI, SA ASCULTATI DE MAMICILE VOASTRE TOT TIMPUL!"

Despre noi: o zi diaree, acum suntem bine.Eu m-am apucat de un curs, facem pregatiri de zile de nastere, a mea, a lui Vic, etc.

Am citit cum a muncit Noki sa faca curatenie: eu mi-am luat pe cineva, o zi pe sapt si vreau sa spun ca este extraordinar de bine, ceea ce va recomand si voua!pentru o suma modica de cateva sute de mii ai o casa curata, esti linistita si odihnita.Sa fim serioase, dam mult mai multi bani pe o gramada de prostii, poate ca ar fi bine sa investim si in timpul nostru.

Va pupic si numai bine.

Ile si bb Victor - 22 dec 2005
Varsta Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Cristina, felicitari !!!!!!!!!!!! Sa-l folosesti cu placere !

Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face sa plangi! (Gabriel Jose Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaR spune:

Buna seara si de la noi,
Cristina, Anastasia are 12 kg, ca asa arata cantarul dar daca o vezi dezbracata nu zici ca ar avea atat.
Falcile-s de ea si mai e si inalta, seamana cu taica-su care e inalt peste 1,86.
Cat despre mincare hmmm, noi nu intram in fast food-uri nici in Romania si nici in Danemarca nu mincam la acest gen de restaurante si incercam cel putin acasa sa mincam cat mai organic.
Chiar uneori am senzatia ca nu minanca de ajuns...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

MAI FETELOR, NU VA STERGE NIMENI DE PE LISTA DACA "SEMNATI CONDICA" MACAR O DATA LA CATEVA LUNI, CA SA STIM SI NOI DACA NU CUMVA ATI EMIGRAT CATRE ALTE FORUMURI!
De asemenea, ne bucuram sa aflam ce mai faceti, ce nazbatii mai fac copilasii.

Noki asa e, dar noi ne hotaram pe loc, adica ma duc eu cu sarurile in mana la Doru si-l intreb "ai chef sa ne mai plimbam si in alta parte decat in Poli". Daca nu lesina, mergem
Atunci de fapt, am mers la Muzeul Satului sa cautam calutz

"Nu e vorba atat ca nu-l las, dar pur si simplu nu vrea el de felul lui sa mearga in stilul "ca baietzii". cred ca de-aia l-am si luat de sotz."

Asa si Doru, se tine dupa fusta mea, dar eu ma bucur

Cu riscul de a primi toata productia de rosii a Ro, va marturisesc: nu ma omor dupa Cleopatra, mi se pare un produs scos fortzat la inaintare de taica-su. E drept, are voce, insa are si tot timpul sa cante, nu e nevoie sa tina concerte acum in loc sa se joace

Ilenutza of, diaree? Dar ce-a patit Victoras?
"pentru o suma modica de cateva sute de mii ai o casa curata, esti linistita si odihnita.Sa fim serioase, dam mult mai multi bani pe o gramada de prostii, poate ca ar fi bine sa investim si in timpul nostru."
Sa stii!

Buluci eu am auzit la radio itsy-bitsy ca in Rusia (da, exact tocmai Rusia) prima pentru cel de-al doilea bebe e 9000 de dolari. No comment!

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Cel mai destept cedeaza primul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Maria, Ioana deja facem un club

Noki le pusesem din greseala la all my photos.
Acum le-am pus in albumul meu.

feli taaaaare dulce Ilincuta adormici in scaunel.

Cristina felicitari pt sofereala!

...tot umbland eu prin album am vazut si poze de-ale Inei si de-ale lui Bic, ce-a mai crescut Rachelina!!!! si ce simpatica e Smaranduta in picioare, in pielea goala, facand nu stiu ce cu manutele. Poza aia mi-a placut cel mai mult: n-avcea nici o treaba Smarandici.

Silviaaaaa cum ziceai ca e cu Almette-ul, Ca si P?

Bulucel hai ca s-a mai redus galma, pretena mea. La fel ca Noki zic, arata-i data viitoare pediatrului crescatura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

http://...LA MULTI ANI, BIANCA!

fetele, multam pt felicitari, abia astept sa-mi iau "cartonasul"... si sa-mi fac curaj sa ies pe drum.

mai, la mine merge netul aiurea rau, cica rds-ul a facut aseara lucrari in "cartier", si de azi dimineata ma chinui 5 min sa incarc o pagina. asa ca ma las de net in seara asta, ca m-am enervat cumplit! sper maine sa mearga, sa le pup si pe celelalte sarbatorite la subiectele lor.

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

LA MULTI ANI SARAH AICI:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=87393
mai deschideti si voi ink 2 subiecte, cica nu putem una cate 200 de subiecte...

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayssy spune:

LA MULTI ANI DARIA!!!!!

Alina si bb Dragos (11 noiembrie 2005)
Dragos
Varsta Dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

LA MULTI ANI STEFANIA IULIA fetita de TEO_BANU!!!

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=87395

Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Mergi la inceput