LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (93)
Raspunsuri - Pagina 16
anda77 spune:
referitor la mailul meu:
va rog sa-mi spuneti aici cine n-a primit un mesaj de la mine, e-mail sau pm.
meems, am trimis acum si pm, nu stiu de ce nu ti-a intrat mailul.
fetele din diaspora, trebuie sa va trimit date suplimentare intr-un mail azi sau maine deoarece a incercat fee (din fr.) "sa raspunda" ieri corespunzator la mail si "de-afara" ii trebuie mai multe date.
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
anda77 spune:
veste "buna":
sora bonei lucreaza la primarie si raspunde de pomii de pe marginea strazii si zice bona ca i-au anuntat ca pana vineri va ninge in bucuresti seara (lapovita):))))))))))stiu ca va bucurati muuult:)
mami de poet(09.12.2005)
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
felicia74 spune:
Ete, anda mi-o luasi tu inainte, exact acelasi lucru a zis si la Antena1. Si maine ploua, nah
Eu sunt happy, s-a trezit Ilinca la 7, nu am bagat-o in seama si a adormit la loc. Poate se adapteaza la ora de iarna
Ripley nu mi se par pozele incarcate, vad ca Ilinca recunoaste deja pisica (sunt 2 pe scara). Insa asa e, periculoasa este, stiu mai ales de la voi
Insa o supraveghez, ca doar ce fac acasa? Chiti e incantata de ea.
Noki 2 ore?
Noi dupa juma de ora eram tun.
PS: Ce-a zis Bahmutzeanca: "daca se da cineva la mine, Prigoana il calca cu masina de gunoi"
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
Cel mai destept cedeaza primul
meems spune:
quote:
Originally posted by anda77
referitor la mailul meu:
meems, am trimis acum si pm, nu stiu de ce nu ti-a intrat mailul.
mami de poet(09.12.2005)
Anda, am primit mesajul pe privat, ti-am raspuns pe mail.
lavi02 spune:
canuta
din pacate galma nu mi-a trecut, dar nici nu s-a inrosit sau ceva. Prietena mea ginecoloaga zice sa iau un antiinflamator dar scade lactatia si inca nu-s pregatita psihic sa intarc.
Sa vad ce fac cu intarcatul asta, ca sunt taaaare nehotarata.
Ina m-am tot gandit la tine ieri si azi, sper ca totul e bine la voi. In cate saptamani esti?
Noki spor la pregatiri!!!
Eu acu un an ma pregateam sa ma externez...
Anda confirm talent scriitoricesc! Succes!!!! E pacat sa nu-ti fructifici talentele, zau! Se vede si din astrograme talentul tau, de-aia pt mine era o placere sa citesc textele de la fiecare copilas.
Joy bafta la analize.
Cica: se vede gat viral: ia de aici un antibiotic! 
Silvia zi-le cu Almette si raportul Ca-P.
Dar branzele alea gen Exquisa? Pe care scrie ca ar contine numai branza, nu cele super-degresate pline de aditivi.
Silvia a inceput baletul.
Si-a dorit f mult, eu am achitat taxa pe tot anul (era obligatoriu ca s-o inscriu) si acu, dupa prima sedinta, cand a vazut ca e de munca, cica nu-i place f f tare.

fee spune:
Neata,neata si de la noi!
daca o fi buna pt voi ...ca pntru noi NU !Eu sunt enervata rau [:(!![]()
![]()
![]()
Felicia , apropos de prienteni ,sa iti povestesc "minunata"seara pe care am petrecut-o :
DECI :
eram pe la ora 18 la o amica care are un nepotel de 2ani si o nepotica de 1.5ani si palavragiam si noi la o cafea si o tigara cand telefonul sotului suna si aud "E ok , veniti la noi si ne facem o pizza ".Plecam pre casa si in masina imi spune "trecem repede pe la hypermarche sa luam niste aperitive si o sticla de wisky ca vin X si Y (un cuplu) plus Z un amic comun.Eu ii spun "AH,Bon dar m-ai intrebat daca am chef sa primesc pe cineva ?" la care el "lasa draga ca este Hallowen si in plus maine sarbatoare ,stam si noi la un pahar de vorba si nici nu ai nevoie sa gatesti ca o sa comandam o pizza" .Ok, fie zic si eu.
Vin prietenii si incep cu aperitivele si apoi dai cu vinul,la care Y din cuplu ii spune "eu nu mai beau ca trebuie sa conduc " ....BON , eu ma duc sa ii fac baie la baiat si apoi dau sa il culc ,la care sotul " Draga, culca-l in patul nostru ca X si Y dorm la noi in seara asta (in camera lui Daniel avand o canapea -pat ).?????!!!!!! pai Y are chef sa guste si el din vinurile noastre ...
Pai , deh gazda politicoasa ,ce era sa zic ; eu zic glumind " ok , dar sa stiti ca Daniel se trezeste la ora 7 h30 si o sa faca galagie in salon " EI no problem daca ne trezeste ....
Toata seara mi-am petrecut-o intre salon si camera ca imi era frica ca ,cade plodul din pat ...pe la ora 2 eu zic ma duc sa ma culc , ei "pai ne-au invitat niste patroni de bar ( barul fiind peste drum) sa luam un pahar si "bomboane "de hallowen " , au coborat toti patru si eu bineinteles ca am facut luna in salon ,unde au fumat ca dracii (desi eu fumez numai la fereastra) si m-am culcat pe la ora 3h30 ;
A venit barbatelul la oara 7 acasa cu prietenii "dragi" de imi venea sa ii
pe toti , inclusiv cu sotul.
Azi e sarbatoarea mortilor, zi in care ne amintim de ce dragi care au disparut si nu se munceste asa ca in loc sa imi beau cafeaua cu sotul.....in plus trebuie sa nu fac galagie ca trezesc distinstii prietenii
In plus Daniel s-a trezit cu muci si la ora 12 avem intalnire cu nasii si copii lor ca sa sarbatorim ziua uneia dintre fete la McDO si sotul o sa fie FRESH.
Concluzie : vin prietenii dar nu mai pleaca 
gata m-am descarcat , ma duc sa il schimb pe mr ca simt un "parfum".
fee spune:
Deja sunt la a doua tigara si intre timp mi-a vomitat copilul , buba fiind un aperitiv gasit printr-un colt

Ziua asta promite
Monica et Daniel (04.11.2005)
ÉPICTÈTE
« N'essaie pas que ce qui arrive arrive comme tu veux, mais veux ce qui arrive comme il arrive, et tu couleras des jours heureux. »
<VIII p.1114>
Morgano spune:
Neata!
Vai Fee ce patanie.... pai de ce sa doarma la voi, nu exista taxi? Ce tupeu, oricat de buni prieteni ar fi! In plus, stiind ca aveti copil mic, ar fi trebuit sa aiba o limita, insa aici cred ca si sotul tau a fost in chef si convingator :)
De fumat trebuia sa fumeze in bucatarie, daca voi nu fumati in living de ce sa-ti afume ei? Eu am noroc, partea de sufragerie etc. e in cealalta zona a casei, dar in afara de ocazii nu fumam decat in bucatarie sau pe terasa.
Clar, dnul tau sot va avea azi o fata total sarbatoreasca
.... mahmurel si super "bine-dispus" ca tot omul care a degustat pana la 7 dimineata 
Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)
Mihaelutat spune:
Buna dimineata fetele!
Ce mai faceti, ce mai faceti? Eu super, raportez inca o noapte dormita cap coada, deci deja sunt in Nirvana.
Draga Fee nu te mai supara, cam asa sunt majoritatea si musafirii si barbatii. Uite de exemplu al meu aseara; eu astept sa imi vina masina noua de ceva vreme, si el zie : Iubito am o veste minunata! Saptamana asta sau cel tarziu cealalta vien masina. Eu: Vai dragule, ce bine, abia astept. El: Stii mai am o veste. prietenul X a scos o autorizatie de vanatoare si m-a invitat si pe mine, si as vrea sa ma duc ca am platit si eu jumatate la ea si sa nu pierd banii. Eu zic Ok,gandindu-ma ca se duce in week-end cand e mama la mine si vine pana seara, dar nu ma anunta gratios ca se duce azi dupa-amiaza si ca nu se intoarce pana la baie ci noaptea. Toate astea dupa ce a obtinut permisia de la mine si s-a grabit sa isi sune prietenul si sa confirme. Deci ce sa mai fac? Raspuns vineri dupa-amiaza, la ora de "varf" a copilului, ma programez la cosmetica, coafor si manichiura, acre vor dura probabil in jur se 3 ore, sosoind acasa direct la baie. Asta ca sa nu uite prea curand ce sotie iubitoare are!![]()
Hai va pup si vb mai tarziu
Mihaela
album dn Titi
madau spune:
Hello lume
Iaca am reusit intr-un final sa ajung pe comp, dupa ce ne-am dezmucit, spalat, in fine procedura de dimineata![]()
Aseara ne-am trezit asa: 24.30, 2.45. 4.15, 7.30, 9.30. Concluzia o trageti voi ca neuronul meu azi e mort, tre sa-i bag o cafea ptr resuscitare
. N-am avut mare succes cu batista bb, asa ca dupa ce am aspirat-o si a urlat bineinteles din toti plamanii, de am crezut ca o sa ne bata cineva la usa p-ana la urma, am abandonat ideea si la fiecare trzire ii bagam un pic de ser, stranuta, mai scotea o parte din muci, apoi se culca la loc, harcaind bineniteles

Intrebare intrebatoare, ce remedii ptr raguseala stiti????.
Poate-mi dati si mie vreo idee, Miruna e ragusita nitel de la raceala trecuta, parca e Donald Duck cand vorbeste, iar acum cand o vad ca tipa, imi vine sa ma catar pe pereti.
I-a luat tati de la farmacie Homeovox, din alea homeopate, dar trebuie supte, ori io cum i le dau?
Ma bag la citit si revin cu rasp.
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 10 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze poznase