LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (93)
Raspunsuri - Pagina 13
danida77 spune:
Anda eu n-am primit nimic
Noki sar'mana pt. sustinere. 
Sa recapitulam asadar. Cadouri pt. un an: playgym, carte cu dedicatie si mi-am propus sa completez si Cartea bebelusului care zace acum printr-un sac. 
Daca-mi mai vin idei...
Daniela D, mamica de Nicholas(02.12.2005)
anda77 spune:
danida, pai pe ce sa primesti? pm-ul nu il ai activat, iar adresa de mail nu este in contul comun, unde cred ca nici nu ai inca parola. deci macar activeaza pm ca sa am unde trimite.
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
gabitaco spune:
Noki chiar daca ne-am ciondanit un pic sa stii ca imi esti la suflet si te citesc cu placere.Iar micuta ta imi este si ea la suflet si va doresc tot binele din lume.
Si as vrea sa iti spun ca ceea ce doresc pt fetita mea doresc tuturor bb indiferent de relatiile in care sunt cu parintii.
P.S. Poate asa reusim sa ne cunoastem mai bine... incetul cu incetul ne dam seama cice este de fapt cel ce se ascunde in spatele unei banale semnaturi.
Gabriela si Mateea Ioana 7.12.2005
danida77 spune:
Sorry [red]Anda[/red. Cred ca acum l-am activat. Daca nu....

Daniela D, mamica de Nicholas(02.12.2005)
anda77 spune:
ai pm danida
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
felicia74 spune:
Mama, am stat juma d eora afara, dar am venit bocna, mai ales eu.
Azi i-am luat de la Cora o carticica cu animale(nu din acea evantai) deoarece Ilincai ii place sa rasfoiasca. In sfarsit am gasit ceva cu care se joaca mai mult de un minut. Cum vede un amalutz face "ooo"

Stiam eu ca mai am niste raspunsuri de dat:
Catutza eu o s-o invat sa le zica prietenelor mele pe nume. Tanti/nene - persoanelor peste 50 de ani si fara saru-mana (de fapt eu urasc si obiceiul unor barbati de a pupa manuszitzele duduilor
)
Dordia voiam sa-ti zic - o fi de la nervi, bre! Stiu eu de ce, daca vrei sa-ti zic, iti trimit PM.
Noki si eu m-am lamurit ca in cazul jucarelelor Niro e cam
Trebuie sa alegi cu grija ceva bun si sigur ptr copii.
Joy sanatate lui Vladutz! dar de ce EEg? La ce foloseste?
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
Cel mai destept cedeaza primul
melku spune:
Anda, io n-am primit nici pm, nici mail...asta daca vroiai sa-mi trimiti si mie...
Noi ne pregatim de zor pt marele eveniment care se va desfasura in doua etape:
-joi, cand e ziua ei, un mic chef acasa, cu tortulet si vreo 5 invitati;
-sambata plecat la Buzau, la nasi, luat motul, rupt turta, mancat de al doilea tort, mai mare (multumesc Camelia, la Evelyn am dat comanda, sper sa fie bun) chef la restaurant.
Speram sa iasa bine, Daria sa fie in apele ei ca de restul n-avem grija.
Danida, si io zic sa iei playgim-ul de la chicco (vad ca deja te-ai convins). E super. Fi-mea toata ziua il butoneaza si danseaza pe melodiile lui. Ii zic: "du-te si pune muzica la jucarie" si, daca are chef in momentul ala, se duce, apasa pe butoane si da din fundulet tinandu-se de el. Asta cand n-o asculta pe Cleopatra cu al ei Ghita, de mi-a iesit pe nas de atata ghita la portita. E fan.
gata ca s-a trezit si tre sa-i dau haleala.
poate mai revin si niste raspunsuri, daca ma mai lasa.
melku & Daria Virginia (2 nov 2005)
Mai avem putin si facem anisorul!!
www.dropshots.com/melku" target="_blank">FILMULETE
Varsta Daria
tania-z spune:
MEA CULPA
incepand cu cuscra Ripley!!!
Danida a fost vb de o confuzie, eu intelegeam prin playgym trapezul ala cu jucarii atarnate, nicidecum ala din poza, cu butoane si melodii. Daaaa, aia e altceva. Mai ca m-as baga si eu ![]()
Despre noi: Stefan a facut ieri 3 pasi singurel!!!
Si un lucru disperant: si-a mutat masa de la 6 dimineata la ora 4 dimineata!!! SI rade 270 ml de lapte, dupa de seara baga tot atat plus cereale, la ora 22. Oare de ce il apuca foamea asa rapid???
Poll: voi ce combinatii de fructe mai faceti copiilor?
Tania & BB Stefan (17.12.2005) Nazdravan
canuta-om-sucit spune:
Feli, EEG (electro-encefalo-grama) se face la copii, pentru a urmari activitatea creierului, copilul se adoarme si apoi se face. Dar cum de a ajuns Vladut sa aiba nevoie de EEG?
JOY multa sanatate la bebe mic.
Aura si samburelu' Dimitrie
Don't argue with an idiot. They'll drag you down to their level and beat you with experience. ![]()
Morgano spune:
Melkule, ti-am scris eu pe mess.
Dc nu primesti cumva, da-mi un buzz.
Feli, ce carte din Cora? Ca deh, acuma avem si noi finally, si e si la 5 min de casa.... am dat azi o tura rapida, au multe chestii mai ales pt copii care nu le gasesti in billa, selgros sau metro.
Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)