ce hainutze sa-i cumpar
bebela mea se naste peste 4 luni si nu stiu ce sa-i cumpar pentru 0-5 luni. Multumesc[font=Andale Mono][/font=Andale Mono]
Raspunsuri
Danza spune:
Le Bomin, adica in septembrie vei naste?
Si eu am nascut in septembrie, pe 20. Iti vor trebui vreo 5-6 body, vreo 2 cu manecuta scurta, altele cu lunga - vezi nu lua toate de aceeasi marime; vreo 4-5 seturi pantalon+camasuta cu manecutza lunga, vreo 5-6 salopetute, dintre care vreo 2-3 mai subtiri, vreo 3-4 mai groase un pic - iarasi nu luia aceeasi marime, vreo 5-7 panatlonei din bumbac, iarasi vreo 5 mai grosi un pic ca sa-l scoti afara, vreo 5 caciulite bumbac, niste botosei sa-i pui in picioare cand iesiti la plimbare afara; vreo 3-4 perechi ciorapei, 2 plapumioare, una mai subtire, alta mai calduroasa; scutece Pampers sau Huggies pt nou-nascuti (vreo 50 bc. pt inceput); poti sa iei si niste scutece de panza care iti vor servi ca sa le asterni pe pat (masa de infasat) cand vei schimba copilul, 1-2 prosopele numai pt el, o salopetuta sau vreun costumas mai calduros ca sa-l poti scoate afara cand va fi mai rece un pic.
Nu stiu daca am scapat ceva, dar cam asta ar fi. Mai tarziu, dupa ce bvei naste iti vei da seama si singurica ce iti va mai trebui.
P.S. poti lua si cateva (3-4) perechi manusi din bumbac ca sa le pui pe mainute sa nu se zgaraie pe fata.
Cu drag,
Danza, mami fericita a lui Danuz
paginuta personala: http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Danza
Album:http://www.yamafoto.com/?ref=6599
Corina spune:
Draga Diana,eu am nascut in august ,dar in primul rind ai nevoie de hainute pentru la maternitate.Iti trebuie 3-4 body cu mineca scurta sau lunga,o brasiera din lina si o caciulita la fel,3-4 pijamale(salopete flausate cu picior si minecute) ,gasesti in orice supermarche.
Apoi in functie de greutatea bb o sa mai ai nevoie de prosoape si manusa de baie ,body-uri ,pantalonasi ,sosete si ce iti place din magazine,sint atitea lucruri dragute pentru bblusi.
Scutece pentru 3-5 kg,lingete umede,crema pt dupa baie si sampon pt baie,o perie de cap pt bebelusi .
Cam atit imi aduc aminte.Scrie-mi pe mail daca mai ai intrebari.
Pupici,Corina si Anna
Quand il sent l'heure venue, le guerrier de la lumière abandonne
tout et
part pour l'aventure dont il a tant rêvé .
( Paolo Coelho)