La 5 ani

La 5 ani | Autor: isabela

Link direct la acest mesaj

Sa va spun care sunt "prostioarele" Anei ( 4 ani si 10 luni): m-a chemat intr-o seara dupa 15 minute dupa ce a intrat in cada.M-am mirat pentru ca intotdeauna protesteaza daca o scoti asa repede din apa. Cand am intrat in baie m-am uitat daca samponul si gelul de baie mai exista( pana acum ceva timp nu rata ocazia de a goli samponul, gelul, cremele mele).Totul era in regula.Am intrebat-o care-i problema, ce prostie a facut. "Nici una" spune ea. Merg sa dau drumul la apa din cada si dau cu mana de ceva . Golise tot tubul( din acela mare) de pasta de dinti in cada, pentru ca se terminase spumantul de baie si pentru ca atunci cand se spala pe dinti pasta face spuma, asa ca in cada de ce nu ar face spuma?
In alta zi venind eu de la servici, ea, nu vine in intampinarea mea. Eram sigura ca se intampla ceva. Am intrat in camera si Ana mea isi tot ascundea manutele la spate.Ma uit si la picioarele ei.A gasit o sticla de oja si cum sa rateze momentul? Dar era facute nu numai unghiile ci si degetele de la maine si picioare.
O alta indeletnicire din ultima vreme este taiatul cu foarfeca, doar ca rupe paginile din cartile de povesti si le taie maruntel, maruntel.
Toate aceste "mici" prostioare sunt cele mai recente.
Apoi, ma mira foarte tare ca, in parca, la nisip, nu vrea sa dea jucariile ei celorlalti copiii. Bineinteles ca ea se joaca cu jucariile celorlalti. Credeam ca la aproape 5 ani nu mai reactioneaza astfel.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Isabela, e simpatica foc Ana ta. M-am amuzat cand am citit ce minuni face si totodata ma gandesc cu groaza la ce ma asteapta. David are abia 1 an si 9 luni si aveam speranta ca pana la 2 ani jumate sau 3 sa inceapa sa fie mai darnic cu jucariile...mi-a trecut, cand te-am auzit ca Ana nici acum nu le da. Am toate sansele sa-i semene.
Numai bine si pupici!

Sanatate maxima!

Mergi la inceput