Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (105)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Toanca, este asa cum am scris. Nu se face coca. Se amesteca pe uscat cate o cana din ce am scris. Nici un ou. Nimic in plus. NIMIC.
Dar va avertizez ca este fooooaaaarteeee buna!!!

Cristina, mami de Razvan Nazdravan (31.01.2006)
www.dropshots.com/astery

http://community.webshots.com/user/astery100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

Am vazut ca va ginditi la cadouri de craciun. Spunea cineva de cuburi. Eu i-am luat ioanei de la clementoni din metro cuburi gen lego dar mari din cauciuc colorate moi si parfumate. ii plac tare si le si roade, deh dintii sunt mai multe tipuri si mai multe si cu omuleti, cu rotitze. sunt peste 9 luni recomandate.

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

poze Ioana-Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Intr-adevar praji cu mere este foarte buna.
Doar ca ingredientele sunt pt. o tava potrivita nu mare de cuptor.
Astery si eu trebuia sa punh mult mai multe mere, dar fac la casa noua.
maraki ti-as scrie reteta, dar e deja in cutie in celalat ap., sorry.
Moni deci Diana se pregateste sa-l insele pe Mario, iar mister M. pe Raisa.

Mi-a adormit flacaul, asa ca merg pana la magazin sa-mi iau lenor.
Aici nu ploua, dar e soare cu dinti si un vant....nu e de iesit.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),
nunta noastra , Antalya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

asteryaro, desi recunosc ca mi se pare ciudat, o sa incerc si eu

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

MARAKI tin pumnii o sa vezi ca va fi ok!

Am mai pus un film si cu ce facea DIANA prin camera acum 10 minute

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3

Mergi la inceput

Mai ia sa incerc si eu praji cu mere a voastra, sa vaz ce iese...
Ioana s-a trezit, doarme de pe la 10. N-am apa rece si n-o sa am nici gaz acusi. Deh, reapratii de vara-toamna, ca asa am eu vecini...se trezesc si ei...
Ziceati de vorbele bb. Ioana a zis de 2 ori "ma-ma"si "pa-pa", da asa cler...in rest prosteala de-a ei..face si ea cu nasucul...foraie..eu ii zic"fosa-fosa".
Face "pa" la pasari si azi dim facea la frunze...cadeau din copaci si le facea cu mina...simpatica foc.
Adoarme singura in patut cu muzica si in taaare multumita.

poze Ioana-Catalina

Mergi la inceput

Si aici e soare cu dinti si un vant ... nici vorba de iesit!
Suntem in cautari de hartie si sfoara sa ambalam cutiile cu haine - eu fraiera le-am legat cu scotch ,noroc ca mi-a amintit mami ca trebuie sfara si am sunat si la posta sa imi confirme.Astept sa vina tati cu ele sa termin ambalatul si sa le si duca la posta.
Si trebuie adormita si cantareatza,ca deja da in maraiala sie e tot cu un deget in gura.Am vazut sunt 3 dinti iesiti bine sus si unul pe iesite ,ala o fi baiul
Merg sa pap si revin ...

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3

Mergi la inceput

Astept si eu sarbatorile. Bradul am eu unde sa-l pun..si al nostru tot rosu va fi decorat...dar ma gindesc ca ioana cu finutul-care are 1 an si 2 luni- or sa faca varza din el...dar v afi super fain cu ei doi.
Si spaeram ca o sa vina si mosul cu cadouri muuuuulteeee

poze Ioana-Catalina

Mergi la inceput

ASTERY am uiat sa te intreb,tin minte ca a avut Razvan tot felul de diagnostice aiurea,acum e ok ,nu? Ca dupa ce ca e maaaare si frumos,vad ca si papa super si mai ales sta cuminte ancorat in scaun,spre deosebire de altii
ANYMONY eu ziceaam de cuburi trebuie sa caut si eu din alea.Fug sa vad poate adoarme dupa ce a bagat in ea pufuleti.Incerc sa bag si niste bibe cu lapte in ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Eu sunt in program de spalat haine si facut bagaje....
Alain nu are stare, ii trebuie plimbare nop stop, am uitat sa va spun ca mai nou mege de o manuta cu noi si face chiar doi pasi singurel, atat deocamdata
Giova, poate nu o sa retina nimic dar vreau sa vina Mosul la primul lui Craciun . Plus ca bunicii abia asteapta sa faca pe Mosul.
Moni am vazut filmuletul, super dragut.
Fetelor vad ca prajituriti si faceti papica buna....eu n-am timp acum de asta dar voi incerca si eu prajitura asta ca pare simplu de facut. Fug la gagauta mic ca se plictiseste, din cauza frigului nu putem nici noi a iesim....

Mergi la inceput