Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (105)
Raspunsuri - Pagina 25
Biancas spune:
Si inca ceva frumos..(daca tot nu am somn
)
http://www.metacafe.com/watch/230393/baby_shower/
.....................
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)

Albumul nostru
szaboali spune:
Buna dimineata, inca dormiti gagici? Fata mea tare matinala a fost azi,s-a trezit la 8 fara 10 ora asta noua
si acum s-a culcat iar ...ce o doare pe ea in 
ca eu nu mai pot adormi
.
La multi ani
Alexandra
O zi faina sa aveti...ca vad ca numai eu bantui pe aici si parca vad ca pe cand tre sa plec va prezentati si voi prin zona.La noi e foarte urat afara
la mamici si pitici.
ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 8 luni
szaboali spune:
Bianca
link-ul ala ce am mai ras

toate au fost faine dar ce l mai mult mi-a placut bebele ala care se invartea in vana si apioi a scos un balonas din gurita

ali
IARINA la 8 luni
Biancas spune:
Szaboali...si eu bantui pe net ca nu mai pot dormii odata ce m-am trezit...

Azi merg cu Sandra la cabinet ca ieri m-am dus la farmacie sa ii cumpar biseptol ca tuseste si o doare gatul si ciuciu..nu vrea sa imi dea nimeni..fara retzeta...
Mama lor cu legile lor..pt orice trebuie sa mergi la cabinet sa ceri retzeta.

Si la noi e vreme urata azi...asha ca o sa stam in casa azi..
Bianca

Albumul nostru
szaboali spune:
Bianca sanatate Sandrei,chiar asa ce prostie e cu legile astea cu medicamentele. Nu stiu cat de naspa e la voi pe afara dar la noi e super naspa si sunt -1 grad afara
, azi nu pupam plimbarica(cred) si mai tre sa merg sa imi scot si buletinul
, noroc cu mama ca vine mai repede de la serviciu sa stea cu Iarina ca nu am chef sa o trambalez dupa mine ca e de stat si pe acolo
.Sotul meu e cam ca si la hotel ...dar mai are putin si intra si el in concediu
la toata lumea.
ali
IARINA la 8 luni
monica70 spune:
Buna dimineazta!
Si fiica-mea m-a trezit pe la 5 si pana pe la 7 n-a mai adormit
Iar cand am reusit sa adormim,la 8,30 m-au sunat de la birou
Asa ca sunt moarta de somn.
ANASOL imi pare tare rau,bine ca n-ati patit nimic,vezi ca se poate si mai rau!Acum 10 minute iar au plecat masinile salvarii si descarcerarii spre iesirea din oras
. Si eu am visat tare aiurea azidimineazta cu multa carne 

Fug ca am treabaaaaa ..... dr revin
la toate!
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3
silvi_2005 spune:
Salutare si buna dimineata tuturor.
Anasol, imi pare rau ca ati avut probleme cu masina, bine totusi ca nu s-a intamplat nimic grav...
Bianca super site-ul acela, m-am amuzat si eu cand l-am vazut, chiar eram un pic necajita si m-a inveselit, pupici si multumesc.
Am reusit sa recuperez si eu din urma lectura.
Denisa sper sa iti iasa ok anlizele, am vazut pozele cu Emma, e scumpa foc.
Giova spor la impachetat, e super nasoala faza cu mutatul...Pupicei lui marco cel umblaret.
Moni si Alain mi s-a trezit pe la 7,30...el nu stie ca s-a schimbat ora
acum doarme dus iar eu...gata cu somnicul.
Urez si eu La multi ani!! sarbatoritei de azi Alexandra.
silvi_2005 spune:
Vad ca ati vorbit de Craciun, mai e putin si vine.Habar n-am unde o sa pun bradul dar sigur ca voi face brad si va venii Mos Craciun costumat la Alain asa cum venea si la mine, pana la 5 ani(cand m-am prins ca e tata). Imi amintesc cu cate emotie il asteptam, ce mare si frumos mi se parea Mosul, imbracat cu Mantia Rosie si cu masca pe fata(ca sa nu-i fie frig zicea mama
). Aveam un singur regret, ca nu ma lasa sa imi aleg eu pachetul si cu toate ca primeam jucarii frumoase imi venea sa-l ademenesc cumva pe Mosul sa ma lase sa dau o ocheada prin sacul lui ca tare rau imi parea ca pleaca de la mine cu un sac plin de cadouri.....asa ca eu m-am hotarat sa-l lamuresc pe Mosu sa ii lase lui Alain tot sacul, sa inteleaga copilul ca aduce Mosu un sac la fiecare copil
.
Biancas spune:
La noi a iesit soarele...![]()
Moni lasa ca mergi acasa si recuperezi![]()
Eu cred ca recuperez la noapte ca azi sunt solo home si cand doarme Dani merg la cabinet cu Sandra ca numai la 12.45 avem loc ca e plin de copii bolnavi
(vine maica-mea sa stea cu bebe Dani sa nu il mai trambanesc dupa mine )
Si vreau sa fac o ciorba de perisoare cu zeama de varza si o prajitura cu mere cu multaaa scortisoara (mi-e pofta
) si asha ca ziua de azi..niema somn....
Nush cum va fi si la noi cu pomul de craciun ca am facut ceva modificari prin casa ne-am luat tv de 72 si in mobila unde era celalalt inainte era prea aproape de pat, si unde faceam pomul deobicei acum e servanta cu TV..
Nush ce o sa facem cu el...Plus ca avem adunatura de carucior, tarc, cos cu jucarii in camera mare...offf...
Apropo...Sandra a tras bradul pe ea cand avea 1.5 ani
Noroc ca nu a patit nimic.Oricum de atunci intotdeuna il ancoram (a dat sotul meu cui in spate la mobila si il legam cu sfoara).
Mie groaza ce va face Dani anul asta....la noi vesnic erau cadouri sub pom, si ce primeam noi le tineam acolo ca imi placea sa fie plin sub pom...anu asta cred ca va fi cam gol, le primim si le luam de acolo sa nu le "manance" Dani ca tot baga in gura 
.
Noi deobicei in seara de craciun ne vedem cu famiile, dam cadouri unii la altii, apoi ne vedem cu prietenii (suntem o gasca de 6 familii) si ne facem cadouri reciproce..(asha de vreo maxim 20 ron de pers sau mai putin..simbolic oricum...) Asha ca la noi e plin intotdeuna sub brad de pungi si pungulitze![]()
Merg sa fac prajitura cu mere. 

la toate si la multi ani sarbatoritei zilei de azi Alexandra 
Bianca

Albumul nostru
Giova spune:
Neatza!!!
alexandra!!!
Anasol imi pare rau de accident. eu cu visurile nu stiu, nu ma bag, bunica mea de multe ori ma suna ca viseaza te miri ce, si-mi zice sa avem grija. dar nu cred ca e din cauza ca nu ai tinut sarbatoarea, mai ales ca nu ai stiut. eu stiu ca nu e pacat daca nu stii sau daca speli hainutele lui bebe.
E nasol ca aveti plimbareala multa cu hartiile.
Bianca se mananca cu mana, ne-au dat doar lingura si cutit. si babetica. Eram la fel ca Marco, care tocmai isi manca cerealele. Pacat ca nu am avut aparatul la noi. Lui Clau nu i-a placut ca nu avea furculita, dar eu eram in elementul meu.... .
Moni lasa ca am deschis pag. ta cu filmulete si tot le vad azi. Aici e tyare frig, asa ca nu stiu daca iesim pe afara.
Si eu unghiile tot cu forfecuta de la Chicco i le tai. Ii dau in cealalata manuta ceva si-l prostesc cumva. dar tai la o manna, peste cateva ore la cealalata.
Ali anul trecut am facut bradul cu auriu si albastru. acum vreau cu rosu, si inversez cu mama globurile si alte cele. ca sa cumpar in fiecare an....
Silvi si eu ii ziceam lui Clau sa chemama un mos Craciun, dar e mic copilul si nu realizeaza, de la anul cu siguranta.
Deea super tare faza cu contul de poze.
Maraki noi in It. am primit garantia, dar trebuia sa si zugravim inainate. aici nu e asa, dar ieri proprietara a uitat de cei 200 euroi ca si garantie. I-am bagat in fata foaia semnata, i-a zis si sotul ei...si sa vezi ce imbufnata era. este o nesimtita, ne-a mai zis faza asta in iulie, i-am arata hartia, caci ei au pierdut-o cu mutatul. Bine ca o avem noi, ca pt. mine sunt importanti banii aia.
L-am filmat aseara cum merge, dar nu cu ap., ci cu camera, asa ca nu pot pune, ca ne lipseste un cablu si nu pot descarca pe comp.
A fost Silviu la mama si s-a plans ca nu e ce se astepta el, ca nu-i place si azi cand vin cei de la Directie in vizita le zice el. Mama tot plange, de luat nu-l poate lua ca cica nu are spatiu suficient...fam. la care e a zis ca daca nu se acomodeaza renunta la el....mama vrea sa-l infieze si uite asa. probleme peste probleme.
merg la munca, in pauza urmatoare vad filmulete.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),
nunta noastra , Antalya