Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (105)
Raspunsuri - Pagina 17
maraki spune:
Angelo este sculat de la 12 ora noua si nici acum nu doarme..nu stiu ce sa-i mai fac....o fi deocheat ? Am vazut ca-i curge si nasul,i-am bagat un paracetamol si picaturi in nas, azi cand am iesit cu el 5 min. pt. Dixi, era un vant si nasol afara....cred ca alta solutie nu am decat sa ies 5 min. cu catelul in timp ce doarme bebu, vine noiembrie si nu pot sa il scôt afara pe frigul ala mai ales ca aici ploua in fiecare zi
Ce situatie naspa ![]()
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki
marchplayer spune:
Maraki, Teo este acum partenera lui Huidu la Cronica Carcotasilor! Da naspa ca toata lumea compara!
Deea, misto cu leaganul! cred ca-i iau si eu unul Ioanei ca si asa nu prea avem fun in casa!
Super naspa treaba asta cu ora, este deabia 7 si ioana maraie de somn, pai in conditiile astea maine suntem in picioare la 6.
http://www.dropshots.com/marchplayer
daniela si ioana alexandra (05.02.2006)
poze
szaboali spune:

A reusit sa se ridice singurica de pe spate pe o parte si de pe o parte direct in fundic 

ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 8 luni
monica70 spune:
Bravo Iarina! Si bravo Daria!
Diana s-a trezit pe la 18 si deja e iar KO.Au fost la noi fratele lui mami cu sotia si mami evident,ea e inca aici.Inainte a fost frate-meu,asa ca Diana si-a facut de cap 
Acum sta in tzarc ,in patru labe si ... se uita printre picioare
mami zice ca asta inseamna ca mai cere un fratzior
![]()
Sa vedem daca reusim sa o culcam,dar e plina de energie,chit ca se tot freaca la ochi de somn,nu sta locului o clipa 
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3
szaboali spune:
Mai fetelor si eu vreau sa ii cumpar la Iarina leagan de ala dar numai din plastic am vazut...si al vostru e din plastic?
Deea am vazut poza cu leaganul e
Daria ce tare ii place.Nu are cum sa se loveasca in el?
ali
IARINA la 8 luni
szaboali spune:
Anymony am vazut-o pe Ioana ce dragalasa e...
Monica si Iarina mea era rupta de oboseala cu nu a prea vrut sa doarma azi si asa ca pe la 7 a adormit si nu s-a miscat deloc...iti dai seama ce obosita a fost ca de regula intr-o ora deja masurase tot patutul
. Pai si daca mai vrea Dia un fratior nu pupa? ![]()

ali
IARINA la 8 luni
monica70 spune:
Mai voi ati patzit sa va dea bebeii suzetele in gura?
Ca mie mi-a bagat-o alaltaieri seara si acum imi zicea Ghitza ca si lui i-a mai dat-o 
ALI pai as cam vrea sa pupe un fratzior,dar mai incolo oleaca ...
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3
szaboali spune:
Mai fetelor voi v-ati gandit deja la ce le v-a aduce MOS CRACIUN bebeilor vostrii? Ca eu sunt in pana de idei.
Tot gandesc si tot degeaba ca nu stiu ce sa ii cumpar...adica sa ii aduca mosul.![]()
ali
IARINA la 8 luni
szaboali spune:
Nu mai e nimeni prin zona? Iar aveti program?

????????
Monica, cam cat timp vrei sa fie diferenta intre Dia si celelalt bebe?
ali
IARINA la 8 luni
monica70 spune:
Hai sa am laud si eu cu progresele lingvistice
deci intai raspunde la comenzile "da-mi" si "na /tzine/poftim" ,apoi face din mana "pa-pa" cand ii cer,face pfrrrr din buze (adica se partzaie
cand i-o cer si mai nou sare de mama focului in sus cand zic "hopa-hopa" (sare ea si cand nu-i zic ,evident) .In schimb nu scoate limba la cerere,dar nici n-am prea apucat sa stau demonstrativ cu limba scoasa
.Mai incercam.
Aaaa si stie ce inseamna "nuuuuu",doar ca ma cam ignora 
MONI
de