* Ghiocei de martie - aprilie 2006 * (21)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doublemom spune:

Salut mamici si bebici!

andreea g daca te referi la poze, am facut public albumul din contul comun. Daca te referi la originale sa stii ca noi primim vizite lunea de la ora 14. Noi ne aventuram mai greu pe meleaguri unde nu putem ajunge cu carutul ca ziua ne ia tati masina la serviciu si oricum e greu la volan cu fetele pe bancheta din spate. Unde sa mai pun ca inca au scaunele puse cu spatele si nu am cum sa le vad nici daca ma intorc nici daca ma uit in oglinda.
kim ma bucur ca a mers. In carticele scrie ca putem da cam 30-50 g de carne la o masa la bebei.
ciuf ce scumpica Eva! Sa ne pui o poza cum beaea singura bibi! Ale mele mai fac uneori sportul asta dar nici vorba sa adoarma asa! ele se distreaza!
Simona face asa tocmai pt ca e rupt de somn. INcearca sa ii dai bibi in liniste si cu lumina mica inainte sa il "apuce". Pe la 10. Vezi ce iese.

Si mandrutele mele faceau kk de 3-4-5 ori pe zi si cam moale si am inceput sa inlocuiesc o masura de lapte cu una de cereale cu lapte la fiecare bibi. Acum sunt ok cu 1 max 2 ori pe zi.
..de nani nu mai zic nimic...va dat ivoi seama..
pupi

Miha
mamica cu doua fetite
Maia si Stefana (16.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinutza spune:

Mai mamicilor...mai voi cum stiti ce cantitate de papa dati la bebi??? mai ales carnitza...de ex. un ficatel intreg e mult sau putin????...ca de multe ori ma gandesc ca daca galbenusul e doar cat un galbenus, adica mic in comparatie cu un ficatel,si trebuie dat numai atat in ziua respectiva, oare un ficatel intrteg nu e pre mult????!!!...sper ca am fost coerenta...deci in concluzie vreau si eu o metoda de aflat cantitatile, ca nu imi vine sa mai iau si cantar alimentar...sau mai merg si la bunul simt...

--------------------------------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de mariuci
varsta Mariucului (28 februarie 2006) Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu Mariuca

"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Mariucu, bravooo ca ai venit acasa. Sa fii fetita cuminte si sa nu te mai imbolnavesti.
Noi avuseram o noapte de pomina. Eva cred ca a racit, nu imi putea respira decat pe gura, ceva o durea ca se tot trezea si plangea, i-am dat pana la urma niste Tylenol ca sa nu o mai doara, eu suspectez ca o fi urechiusa dreapta, parca se tot trage de ea. La naiba. Presimt ca voi avea probleme cu ea la cap. ORL. I-am tot scos mucisorii cu pompe care mai de care, picaturi saline, tot sa o fac sa respire mai bine.
Sa o vad cum este astazi, ca daca nu, sun la pediatru sa ne primeasca la cabinet.
Delia, ai fost o frumoasa. Si am vazut ca pe Rudy l-ati tuns un pic. Mai asteptam poze.
fetelor, va pup, ca noi azi avem programare, eu si sotul, sa ne facem niste analize pentru actele noastre.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari78 spune:

Catrinuta, ma bucur ca Mariucu e bine. Multi pupici si la mamica sa se faca bine si la Atomica. Catrinuta, eu ii dau un ficatel(de pui) intreg. Cand am citit postarea ta, tocmai terminasem de vb la tel cu pediatra si chiar asta a fost una din intrebarile mele.
Ciuf, parca te vad cum bodoganeai cand ai mutat patutul. Pai eu zic sa-i lasi camera lui Luk cea cu finding Nemo si pe cea de jos sa o amenajezi pentru Eva. Oooffff, stiu ce inseamna sa te tot trezesti in plansetele bebitei...sper sa nu aiba nimic la urechiusa. Si Teo se trage de urechi, mai ales de cea dreapta, de obicei cand se enerveaza, pediatra a zis ca multi bbei fac asa si ca ar fi un mod de a atrage atentia. Mi-a spus sa incerc sa o distrag de la "activitatea" asta si sa nu par preocupata, ca ei speculeaza ... Pup Eva sa se faca bine

Delia, tare eleganta ai fost ! Mai vreau poze ! Ai vazut ca a fost bine. Felicitari pentru Rudy cel crestinat !
Claudia, ce povestesti tu acolo cu sofatul, parca povestesc eu. Si sotul meu suferea cand vedea cum "bruscam" masina. Acum am schimbat si masina, e mai mare si inca n-am avut curajul sa ma urc la volan. Dar imi fac , oricum, solutia e sa avem masina noastra, sa nu mai aiba ei ce comenta. Anunt cand ies in trafic De unde din Amzei ai comandat costumul?[pup
Simona, ia spune repede, cu ce te-ai cadorisit?
Ada, tu nu semnezi condica azi ?

Mari si bebe Teodora Maria (26.03.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marybat_78/my_photos

"Eu muncesc, tu muncesti, el fura" - conjugarea verbului "a munci"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Dragi mamici,
Am deschis un capitol nou AICI.V-as ruga mumos sa postati acolo.
N-am terminat inca de citit.Revin cu scrisul mai pe seara.
gasca

Mariana 23+
mama de Monica, Matei si Markus

Mergi la inceput