Doua educatoare, doua stiluri ...

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Dana, esti sigura ca nu l-a stropit pe coleg intentionat si fara sa fie provocat? Poate ca l-a udat destul de rau pe copil si nemaifiind nici vara zic ca nu prea e bine.
Oricum eu cred ca e imbucurator ca pedepsele aplicate sunt constructive.
In ceea ce priveste frica de educatoare eu zic ca ar trebui sa investighezi putin sa vezi de ce. Cine stie ce noutati afli.

A, mai vroiam sa spun ca nu sunt de acord cu lasatul nepedepsit pana vin parintii si acestia sa il pedepseasca. Uita copilul pana atunci ce a facut. Si trebuie sa invete sa asculte si de educatoare nu numai de parinti.

Andreea, mami de Tudor - 10.08.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Nu sunt de acord cu pedepsele pentru toate nimicurile! Pot spune si acum ca-s batranaca o urasc pe fosta mea invatatoare care avea obiceiul sa ma pedepseasca si mai rau sa ma umileasca pentru niste nimicuri!!!
Unu' dintre acele nimicuri de care imi amintesc si acum este ca mama nu a ajuns in oras (noi stateam la tara) sa imi cumpere o cutie de acuarele pentru ora de desen, si invatatoarea vazand ca n-ama cuarele m-a ridicat in fata clasei (eram in cls a doua-treia) si mi-a spus ca "mama ta are bani sa se fardeze, dar nu are sa-ti cumpere o cutie de acuarele!!!"
Doamne, eram numai un copil in clasa a III-a dar am simtit ca vreau sa mor in momentul ala, imi era asa de rushine de colegii mei...
In fine, nu mai conteaza acum, dar ce a urmat...un copil timid, fara prea multa incredere in puterile lui, care pana la urma dupa multi ani de lupta cu mine insumi s-au dovedit a fi destul de puternice! Noroc ca in viata mea au aparut oameni care m-au iubit si mi-au dat votul lor de incredere.
Mare atentie deci, pedepsele ii afecteaza enorm pe copii!

Sa auzim de bine ;)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Giulia, oribila experienta!
Si eu am intalnit astfel de persoane, tocmai de aceea sunt circumspecta.

Andre_ea, al meu zice ca l-a stropit in gluma. Acum eu nu zic ca e bine ce-a facut, l-am si avertizat ca, daca se mai repeta, il pedepsesc, dar dna educatoare il pedepsise o data la gradi si voia sa-l pedepsesc si eu acasa pt aceeasi chestie. Cu asta n-am fost de acord.

Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

pai eu cred ca trebuie sa-i spui pur si simplu ca ii este copilului frica de ea,, si ca a facut pe el.. daca nu obisnuieste sa faca pe el , cred ca tre sa -ti dea o explicatie.. chestia asta cu pishu ... nu trebuie lasata deoparte.. poate fi o chestie serioasa! bafta!

si-apoi.. nu stiu de ce -ti cere si pedepsirea copilului acasa..ar trebui sa-si castige ea autoritatea in fata luim nu tu.. tu o ai deja.. dar o poti minti: ca l-ai pedepsit.. si gata ( daca o tine mortis_

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Si eu cred ca trebuie sa discuti cu ea si sa-i spui despre temerile si nemultumirile tale. Pe un ton placut ca sa inteleaga ca vrei sa cooperati nu sa deveniti dusmani.

Din fericire educatoarele Oanei mele sunt ok. Si ele sunt diferite: una este tanara si extrem de energica, activa si prietenoasa, cealalta intre 40 si 50 de ani, o doamna calma, dulce si inteleapta.
Imi place cum se completeaza.
Am discutat la sedinta cu parintii si despre pedepse si ne-au explicat ca vor aplica acele pedepse constructive despre care vorbiti si voi.
Am inteles de la Oana ca sunt cativa copii care lovesc si scuipa si am intrebat daca doamna educatoare i-a pedepsit cumva. Am inteles ca i-a pedepsit nelansandu-i sa se mai joace in grup, alaturi de ceilalti copii.

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">BEBELUSI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput