Ce cadou pentru bebe de trei ani?

Ce cadou pentru bebe de trei ani? | Autor: Delia

Link direct la acest mesaj

Fetelor ajutati-ma si pe mine: ca cadou ii cumpar unui baietel de trei ani, mai haios, mai frumos, ceva de care sa se bucure?
Multumesc mult!

Delia si Codrin

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madadum spune:

buna

aceeasi problema am avut si eu ieri, cumparat cadou pentru un baietel de 3 ani. desi stiu ca copiii se bucura de jucarii, pana la urma i-am luat de la Z o pereche de pantaloni scurti si un tricou. sint foarte haioase... o sa-i mai iau ceva dulciuri, desi parintii sint destul de selective (probabil o ciocolata alba sau ceva Kinder)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liviu`s spune:

Depinde cat vrei sa investesti in cadou: daca poti, l-ar bucura, cu siguranta, o bicicleta micuta, un scuter sau o masinuta cu baterii.
Dar si un tricou haios, un joculet sau niste dulciuri sunt cadouri faine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moto spune:

O MASINA MARE CU TELECOMANDA ....cred ca este visul viecarui baiat...Delia si bb-ul Sebastian.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karla spune:

Da sunt pentru masina pentru ca si eu am baiat (3 ani si jumatate) si stiu ce il incanta cel mai mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mugur spune:

Poti sa-i iei Lego. La aceasta varsta le place sa construiasca si sa poata sa strice apoi. Am citit ca la aceasta varsta au "o nevoie de demolare" care trebuie satisfacuta. Daca nu au ceva gen Lego baieteii au o curiozitate sa desfaca jucariile in bucatele mici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lala spune:

depinde cat de mult vrei sa cheltuiesti:
o mingie de fotbal (am vazut in selgros la cca 200000)
carti cu stickere refolosibile (sunt unele dragute cu animale scoase de RAO la 150000 sau unele cu tematica pe grupe de varsta la 50-60000)
de la tommy un set pentru baie (suport, locolotiva si barca)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaR spune:

Adauga si un Puzzle. Daca nu a mai facut pana acum aveti ocazia sa va distrati impreuna.

DanaR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns casandra spune:

Baietelul meu e incantat ori de cate ori primeste ceva nou, chiar de e vorba de o pereche de ciorapi, ii ia sa-i probeze imediat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danza spune:

quote:
Originally posted by liviu`s

Depinde cat vrei sa investesti in cadou: daca poti, l-ar bucura, cu siguranta, o bicicleta micuta, un scuter sau o masinuta cu baterii.

Subscriu.
Lui Danutz ii plac bicicletele, masinile la nebunie. Chiar maine merg sa-i iau una pt. 1 an si 8 luni. Deja am ales una care sa aiba maner la spate, sa-l pot duce eu cat nu stie el sa pedaleze, si cu mini-umbrela din panza ca sa-l apere de soare. Si nici nu costa prea mult - aproape 30$. Pt unul de 3 anisori, poti sa iei ceva mai maricel.

Cu drag,
Danza, mami fericita a lui Danuz

paginuta personala: http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Danza

Album:http://www.yamafoto.com/?ref=6599

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia spune:

Va multumesc mult pentru raspunsuri.
Despre bani nu m-am gandit la o suma anume, dar m-ar interesa unde gasesc masinute ?
Va multumesc inca o data si mai astept sugestii.

Delia si Codrin

Mergi la inceput