Anca draga,ce pot eu sa-ti spun ca si la mine am obs.acesta scurgere dar putina de tot si totusi mi-a venit CM,la 37 de zile luna trecuta cind eu speram asa de mult.Nu vreau sa fie si la tine asa ca eu, crede-ma m-am c-am saturat de prelungirile astea.
Eu, nici nu am stat pe locul meu ,m-am dus la sala sa ma misc ca mi se pare ca am c-am pus pe mine Kg si nu stiu cumsa le dau jos.Poate trebuia sa stau cuminte sa nu fac nici o miscare.
Tu,stai linistita si nu te stresa ,poate o sa vina bb.
Te ,MONI
Moni si la mine luna trecuta a fost la fel,37 de zile.Nu imi fac mari sperante ca nu vreau sa plang iar(sa plang rau ca de plans tot plang).Mai astept ca nu cred ca e bb.
Tu in ce zi esti?
anca
poze nunta
Meda,
Nu ti-ai luat cu tine laptopul cum ziceai? Mai tr. sa ai si conexiune la net pe acolo
Nu-ti zic sa ne aduci ceva bun ci sa aduci doar vesti bune
Altfel, ce mai ziceti mai fetelor?
Eu,sunt in Z10 si din Z5,imi tot apare mucus,subtirel de tot dar clar.Cred ca ov.va avea loc mai repede decit luna trecuta,v-om vedea.
Anca,citeste ce-am scris la Naturiste si te rog sa iei si tu omega3,chiar ajuta,sa nu mai aud ca plingi,ca e stres si nu e bine.
Dj-mama,ce mai faci,esti bine ?,MONI
bine-ar fi sa ma rezum la muraturi dar io ma pun pe dulciuri imediat ce da frigul; ...+ maca de care mi-e greu sa ma despart, dar va trebui, ca abia imi mai tin in frau poftele
Deci voi cu muraturile si gemurile,ce bune sunt...!
dar ce bine e de mine ca nu mai pun nimic pe iarna,aici le gasesc toate puse si nu merita sa pui nimic...,MONI