Voi ati mai vazut asa ceva? (palme iritate)

Voi ati mai vazut asa ceva? (palme iritate) | Autor: diana904

Link direct la acest mesaj

Sint complet in ceata, asa ceva n-am mai vazut. Tudor are palmutzele rosii, putin umflate pline de niste bubite mici care il maninca...toata noaptea s-a scarpinat. Mai are pe un piciorus si pe burtica niste bubite mici (parca nu sint la fel cu cele din palme!) care par a fi de la caldura... Dar astea din palme m-au innebunit. Ati patit asa ceva? Acum sun la dr. sa ma duc cu el

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana904 spune:

Hai ca eu intreb eu raspund...vin de la dr. ..e dermatita de contact, a pus mina pe ceva si s-a alergizat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela.mustaciosu spune:

Chiar asteptam sa primesti un raspuns. Subiectul Alergii e super discutat la noi in casa. Tudor (tot Tudor se numeste si baietelul meu) e alergic (n-am depistat inca la ce anume) si de fapt nu e de mirare, pentru ca ne mosteneste pe noi. Are pielea foarte sensibila si probabil o sa tragem mult din cauza asta. Ce ti-a recomandat medicul pentru dermatita de contact?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana904 spune:

Advantan unguent pentru palmute, acolo unde e dermatita de contact. Pentru restul bubitelor(cele de pe burta si picior) mi-a dat mixtura mentolata, alea fiind de alta natura, un fel de viroza daca am inteles bine(ouff dr. imi explica si Tudor tragea de mine si dadea sa fuga prin saloane). S-a uitat la ele si a zis ca arata ca cele de rubeola dar el fiind vaccinat si nefacind febra deloc e vorba despre aceste viroze, mi-a spus ca a avut mai multe cazuri in ultima vreme. Si mi-a spus sa ii dau si Peritol.
Acu' tocmai am vorbit cu soacra-mea la telefon, sotul meu si-a amintit ca si el facea dermatita de contact in copilarie. Soacra-mea zicea ca medicul ii recomanda un fel de "sapun fara sapun", numit Lactacyd, dar pe vremea aceea nu erau in Romania. Am cautat pe net si nu am gasit in Ro produsul respectiv.

Mergi la inceput