descuamare piele palme - lipsa vitamine???

descuamare piele palme - lipsa vitamine??? | Autor: Loreena

Link direct la acest mesaj

Buna,

As vrea sa aflu de la voi daca ati avut probleme cu descuamarea pielii palmelor; eu am auzit ca ar fi o lipsa a unei vitamine, dar nu stiu care.....cine ma poate ajuta?

Merci.

Poze cu toata Familia

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Lipsa de vit A (din cate mi s-a explicat, pt k si eu am uneori problema asta, da' trece de la sine).

Nunta noastra - 3 Iunie 2006

Vine bebe !

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">Barbye are nevoie de noi. Si tu poti sa ajuti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Lipsa de Vit .A sau de Calciu .
Foloseste din abundenta o crema de maini f hidratanta sau si mai bine poti folosii clasica glicerina si chiar ulei de masline caldut .

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loreena spune:

Merci mult pentru raspunsuri, uneori simt pielea uscata si pe fatza; si ce am mai observat ca daca mananc carne de porc sau ciocolata mi se mai intampla asa....o sa fac o cura de lactate si legume;

Poze cu toata Familia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mess0804 spune:

Depinde cat e de grav... Barbatul meu patea asa ceva la degetele de la maini, cand spala scoamele se desprindeau si aproape ii faceau rani si a ajuns la dermato. In afara de alte creme care i le-a dat tratament i-a recomandat o crema pt intretinere Ducray (ceva hand cream repairing)

Daca s-ar crea casa fericirii, cea mai mare incapere ar fi sala de asteptare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaryP spune:

Clar lipsa de vitamina A!

Maria

RAZVAN MIHAI – puiul meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalinad spune:

si eu patesc asta in fiecare an, in special in sezonul rece (inclusiv pe fata, ceea ce e horror...). incearca o cura de vit. a forte (cate 10 capsule pe luna), eventual poti amesteca niste vit a uleioasa intr-o crema de maini si sa te dai seara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirelaispir spune:

s-ar putea sa fie si lipsa de vit E

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sheherezada spune:

Si mie mi se descuameaza uneori pielea din palme da nu am crezut ca e vreo problema.Pur si simplu am folosit ceva mai multa crema.Deci pana la urma care vitamina lipseste?E,A sau calciu?

"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"

sheherezada

Mergi la inceput