Buna,
As vrea sa aflu de la voi daca ati avut probleme cu descuamarea pielii palmelor; eu am auzit ca ar fi o lipsa a unei vitamine, dar nu stiu care.....cine ma poate ajuta?
Merci.
Poze cu toata Familia
Lipsa de vit A (din cate mi s-a explicat, pt k si eu am uneori problema asta, da' trece de la sine).
Nunta noastra - 3 Iunie 2006
Vine bebe !
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">Barbye are nevoie de noi. Si tu poti sa ajuti!
Lipsa de Vit .A sau de Calciu .
Foloseste din abundenta o crema de maini f hidratanta sau si mai bine poti folosii clasica glicerina si chiar ulei de masline caldut .
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
Merci mult pentru raspunsuri, uneori simt pielea uscata si pe fatza; si ce am mai observat ca daca mananc carne de porc sau ciocolata mi se mai intampla asa....o sa fac o cura de lactate si legume;
Poze cu toata Familia
Depinde cat e de grav... Barbatul meu patea asa ceva la degetele de la maini, cand spala scoamele se desprindeau si aproape ii faceau rani si a ajuns la dermato. In afara de alte creme care i le-a dat tratament i-a recomandat o crema pt intretinere Ducray (ceva hand cream repairing)
si eu patesc asta in fiecare an, in special in sezonul rece (inclusiv pe fata, ceea ce e horror...). incearca o cura de vit. a forte (cate 10 capsule pe luna), eventual poti amesteca niste vit a uleioasa intr-o crema de maini si sa te dai seara.
Si mie mi se descuameaza uneori pielea din palme da nu am crezut ca e vreo problema.Pur si simplu am folosit ceva mai multa crema.Deci pana la urma care vitamina lipseste?E,A sau calciu?
"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"
sheherezada