Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (104)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Mi-am aruncat toate revistele despre nunti. Si am avut unele superbe din Italia, asa de rau imi pare...dar nu mai avea rost sa le tin.
Am facut 2 saci de papuci, macar aia sa-i bag in saci, caci hainele si restul le punem in cutii.

Deea cam 1,20 m e albastru, pe urma un crem, intre cele 2 culori lipesc o banda cu personajele din Winnie the Pooh. Pe cremul ala lipesc tot personaje cu Winnie. Toata camera e cu Winnie, mai ii caut candelabru, dar prin Italia, ca aici nu am vazut, i-am luat patura cu Winnie, dar mai vreau lenjerie pt. patut.
Clau dispera numai cand aude de Winnie, zice ca il fac pe Marco sa urasca bietul ursulet.
Cu hardul e asa cum zice Moni, un bun informatician reuseste sa recupereze tot.
Bianca eu nu am vazut filmuletul. Mai pui odata linkul? nu prea am timp sa dau inapoi.
Maraki n-ai primit inca rezultatul? ce curioasa sunt!!!

revin.....

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),
nunta noastra , Antalya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Giova pai mai bantuiam eu pe aici fara sa va anunt? Te duci pe pag. 15 si gasesti link-ul.

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Fetelor, mi-a facut Silviu calcu !!!!!!! -l-ar mama de destept Gata! Am din nou calc

DeeaDesign webshots www.dropshots.com/LunaNoua" target="_blank">dropshots

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

eiiiiiiii,ia ziceti,e vreo probl dak plodul meu a tras o gura din uleiul lui de masaj?
i-am dat un pic sticla sa se joace ca ma dispera,nus cum a desfacut-o si a tras un gat,i-am bagat io degetul in gat sa vomite dar in zadar,i-am sters limba cu un prosop,

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput

Gio, abia astept sa vad cum iese camera lui Marco. Cat despre winnie ... sunt de acord cu Clau ... dar din alt punct de vedere. E destul de greu sa asortezi o camera doar tinand cont de un personaj, pentru ca de fapt, culorile, texturile (elementele artistice) fac legea. Ai grija sa nu iti iasa un bazar de winnie . Mai ales ca le cumperi din locuri diferite. Ca sa arate bine, trebuie sa dea impresia de unitate, armonie, care nu se obtine doar repetand la nesfarsit acelasi personaj. Oricum, ceva haios tot o sa iasa Spor la treaba

Mergi la inceput

Auuuu.. Anaaaa... esti sigura ca a tras un gat? Nu cred ca e prea bine .. ca doar ....e ulei.. sa nu i se faca rau... ficatul, splina....alea... ooofffff

Mergi la inceput

Da-i sa bea lichide...poate nu avea "lift" cu care sa urce ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

hai mai deea nu ma speria,da un gat ca m-am uitat la sticla ,nu lipseste mult,
aaaaa stii ce am facut? am luat si io un gat sa vad ce simte el
cam uleios asa,imi vine sa tusesc

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput

Ana, nu ai pe cine sa intrebi doctor? Ca nu prea imi place sa ma gandesc ca a baut si substante din alea de parfum ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

ANASOL stai linistita ca si Diana e fan ulei,am prins-o de mai multe ori gustand din el

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2

Mergi la inceput