Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (104)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufumic spune:

Ai, ai, ai, Mirela, ma imbolnaveste ce scrii

Moni, sa-ti traiasca tati! Foarte interesata e Diana de bb. La un moment dat o pune cu fata in jos pe genunchii ei, parca se pregateste sa-i dea cateva la fund

Mira, bine ca n-ai patit tu nimic. Eu, desi n-am facut/n-am fost implicata in nici un accident, nu mai conduc de ani buni. Cand ma urc la volan ma apuca panica. Va trebui totusi sa iau niste lectii si sa-mi preschimb permisul (daca nu m-or pune aia sa dau examen din nou), ca va trebui sa conduc la un moment dat, m-am saturat sa fac piata cu carutul.

Denisa, am vazut-o pe bucalata de Emma, aka mozolici, vorbind la tele. Ce haioasa e cum face din nasuc. Tu esti roscata toata ziua, nu se vede nici o suvita, cum ziceai. Cel putin in poza.

Am vazut-o si pe ochioasa si zambareata Anastasia. Vrea sa arate ca are gropite, e dulce foc si foarte miscoreata. Se tine f. bine pe picioruse.

Dropu merge in continuare naspa, da m-am smecherit intrucatva. Las sa se incarce pana la capat si apoi mut eu cate un pic cursorul, ma uit pana se blocheaza, iar mut cursorul. mai pierzi niste momente, da' tot vezi cate ceva. Acu' trebuie neaparat sa fac cestia asta ca s-o vad si pe nor-mea cum refuza ea papa bun facut de mami. Si, mami a lu' nor-mea, mai lasa-ma cu vecinul. te plimbi, te plimbi, dar ce cauta in pat?

Ma'c sa spal niste bibe.

Ioana si Vladimir (08.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

PUFU,si eu si eu ,ma apuca panica la volan.asa ca prefer sa merg cu doua autobuze si un metro(o ora jumate pana la munca...iar de piatza nu mai zic.eu si sclava isaura,ca al meu sotz nu prea se sinchiseste.......
DEEA,sorry ca va intristez,dar numai puteam sa tin in mine,ca ma bufnea plansul de fiecare data cand imi aduc aminte

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://www.dropshots.com/mirela10
mirelutza si dani(21.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Si eu p-aci ,ma cam ustura ochii ,dar trebuie sa mai stau un pic. Am rasfoit niste reviste,adevarul ca nu ma pot relaxa sa stau si eu cu cracii in sus si sa nu fac nimic asta imi cam lipseste (ca eu cand nu fac nimic tot fac - citesc sau batui pe net )
MIRELA ce sa mai zic
DEEA si mie mi-a placut chestia aia,iar cu completarea ta .... moaste ajungem
PUFU inca nu l-ai prins pe Vladi intr-o postura mai ? Sa stii ca pe celalta papusa - aia veche a batut-o si la fund si pe burta - de ziceai ca e toba.Si deja a si dezbracat-o pe aia si i-a rupt fusta , acu e in short tocmai cand vine frigu' Da pe asta noua o las la smotocit doar sub supraveghere

Am vorbit cu Denisa,nu mai are febra,dar e inca ametzita si s-a dus in pat.

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Moni,Mirela,Pufu si restul fetelor multumesc pt ganduri.
Din pacate mi-a revenit febra, 38 cu 5, am sunat lamedic,advil treb sa iau pina maine de 3 ori pe zi, la 8h, si in total doza sa fie de 400 mg, maine treb sa il sun din nou pe medic sa ii spun cum ma simt, cica e un virus, din cate i-am descris eu.
Asa ca merg sa il sun pe dragos sa imi cumpere, ca am doar advil de copii dar pot lua 20 ml de 4ori pe zi,cica, o sa bag acuma din asta pina ajunge el, ca sa nu o iau razna de la febra,ca treb sa stau departe de fii-mea si sa va citesc, is cu laptopul ln pat, dupa cum vedetzi.
Maraki- tu ce mai stii de Iorgos- sannatate multa ca e cea mai imporanta, ca sa ne putem creste comorile.
Moni- si tu ai grija cu ochiul, mama a zis la fel ca Mirela- sa pui ser fiziologic si sa il menajezi,in prim a faza, ca sa nu se agraveze.

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

salut fetelor:)
raportez ca-s rupt, copilu incepe sa misune serios, a descoperit miscarea pt ajuns in fund din stand pe burta, parca parca zice mama, d anu-s sigura, face crize de nervi daca ii iau jucaria din mana - a se citi telecomanda, si urla in nestire! are 9.180, oficial vedem sambata cat, la 8 luni.
eu am facut azi analize de sange; glicemia provocata, sau triunghi, si dupa ce-am baut 200g de chestii de zahar, la 3 ore am facut o cadere de glicemie de am tremurat toata. de unde deduc, ca probabil rezultatul e o catastrofa.... am constatat azi 2 kg in plus la cantar, pantloni stramti si somn ineficient. maine vine soacra in vizita si am facut uns candal cu nervi gramadapt ca vine cand are ea chef si nu cand vreau eu. dar maine iese razboi, clar. imi pulseaza tiroida, ma doare gatul efectiv de la nervi, da nah, asta e:( nu sunt nici prima nici ultima...
acu va pupez si somn usor si somic cu ingeri pt piticotii nostri minunati:)

miri_mik, fericit mamik si bebe bruno, pestisorul auriu (28.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Buna seara si de la noi...Multumesc Mirela10 pt urari...
Eu se pare ca am o problema cu numele voastre, sunteti prea multe si nu va retzin asa repede.
Am vazut ce filme ati pus (ati scris vreo 6 pagini de aseara asha ca va dati seama...nu mai stiu la care ce am vazut. Am vazut o fetitza care se ridica in picioare si scoate limba, si am vazut-o pe fetitza Monicai cu papusica.(sunt niste scumpe amandoua ) Si inca ceva poze dar habar nu am la cine.Voi sunteti o groaza, eu una singura, asha ca nu va suparati pe mine daca nu va scriu nimic ca sincer cu memoria stau cam..prost pana apuc sa scriu si eu ceva (dureaza mult pana citesc).
Azi la noi a fost "sarbatoare" oficial avem un dintzishor si e pe care sa mai apara unul (incisivii central jos). Deci in sfarsit am si eu bebel cu dintE, deja l-am auzit azi in cutia de bere (apropo zicea o mamica ca e buna jucaria, o cutie goala...va zic si eu ca e foarte buna.. si daca are si un strop de bere ramasa e si mai buna..) Nush cu cine o semana dar eu nu beau alcool, eventual pot zice cu mana pe inima ca daca beau cate un pahar de vin rosu cu cola de 10 ori in an e mult...Berea are un gust...oribil dupa mine
No si cam atata de la noi azi..am stat prin casa si am ...stat ca a fost sarbatoare si a fost cam rece sa iesim avand in vedere ca azi dimineatza mucea inca. Acum nu mai are nimic, sper sa nici nu mai aibe. Maine e ultima mea zi de fizioterapie, si nu o sa ma mai trezesc la 6.20..(cred ca as innebuni sa ma trezesc zilnic la ora aia..nush voi cum puteti..)
Sambata dimineata chiulesc de la faculta si tragem o fuga la nasii mei de la Sovata Bai (poate ati auzit)(el e Dumitru) sa ne distram si noi putin...
si cred ca mergem singuri ca s-au oferit socrii sa ne tzina copii sa nu ii ducem in frig ca la casa e altfel ca la bloc, si Dani se taraste si noah....(oricum ne mai gandim daca ii lasam sau nu )
Dar cred ca o pauza de o zi si un pic nu ne strica...Nu??
La Multi Ani celor care poarta numele de Dumitru, Dumitrica...si toate diminutivele.
Mi-e un somn...de nu mai vad bine...E cineva pe aici???

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

-istelor !!!!! Am stat azi toata ziulica sa sap pe net dupa metode de slabire. Pana la urma am tras concluzia ca tot miscarea e cea mai ridicata in slavi

uite aici am gasit cele mai faine informatii despre slabit. Sunt niste postari ale unuia care vad ca stie el ceva
http://www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=11077&st=0

In principiu, zice de programul de miscare Cardio, adeca sa faci miscare la un anumit prag de intensitate, calculat astfel:

"Nivelul pt cardio in procente care ar tb atins pt rezultate optime in ce priveste pierderile de grasime se calculeaza astfel: 220-varsta care o ai.
Formula este 220-varsta, adica 220-30(daca ai 30 ani), un puls de de 190 batai este cel maxim pe care il poti obtine.

Dupa ce ai aflat pulsul maxim ce il poate avea inima ta cu aproximatie,tb calculat pulsul optim la varsta ta pt a topi grasimile prin cardio.rata batailor inimii normale in stare de repaus ar fi in jur de 70 batai pe minut la barbat si 75 la femeie.

Urmeaza sa se scada din 190 cat a reiesit pulsul maxim in urma formulei de mai sus, se va scade 75, adica rezulta 115. cu acest 115 pentru a stabili marja de antrenament urmeaza sa fie inmultit o data cu 0,6 adica 115x0,6=69 dupa care adaugi inapoi cele 75 care era rata normala in repaus si va rezulta 69+75=144 batai ale inimii pe minut este minimum necesar pt a arde optim grasimea.

Iar 115x0,8+75 este maximum la care ar tb sa te limitezi pt a pastra limita sigura si optima pt arderile de grasime, adica 115x0.8+75=167. deci in medie pt o femei de 30 ani ar tb sa se incadreze stiintific si medical intre 144 si 167 batai pe minut pentru ca un antrenament cardio sa fie de exceptie."

Pentru cine intereseaza merita citit totul de pe linkul ala. Sunt si sfaturi de nutritie, si de altele ce trebuie pentru a slabi.

DeeaDesign webshots www.dropshots.com/LunaNoua" target="_blank">dropshots

Mergi la inceput

La prima vedere pare interesant dar azi nu am chef de el...
Maine o sa il studiez.
Multumim LunaNoua

Albumul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Deea-ai perfecta dreptate cu miscarea pt slabit, subscriu 100% la cele spuse de tine, si eu merg de 2 ori pe sapt la programe cardio si de 2 ori la cele de step care evident is combinate cu cardio si cand am slabit 3-4 kg pe luna, am urmarit si ce micam-NO lafainoase,dulciuri, bauturi, chestii f. sarate.etc.
Acu' pap cam orice e sanatos si fructe multe dar nu mai urmaresc cum trebuie toate alimentele ca am 53-54 kg si nu mai vreau sa pierd- ma tzine mama pe papa buna si sanatasa,doar ca mai sta doar 2 sapt
Biancas-distractzie placuta la nasi si LMA pt nasu dumitru!
O noapte buna va doresc, mergsa beau lichide la greu!

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Vreau sa pun si eu un film si nu pot aici...
Oare de ce? daca copiez adresa si o pun aici imi da eroare, daca o copiez la mine in explorer merge...Of...e un clip super fain..
http://www.dailymotion.com/blog/video/431648?key=fzkyzjudxyf9c7z3jdbtk60mql3vksr89adc00na&play=1&referer=http%3A%2F%
Eventual incercati sa copiati de aici si sa bagati in explorer. Merita

Albumul nostru

Mergi la inceput