In doi mergem mai departe

In doi mergem mai departe | Autor: mihaelas

Link direct la acest mesaj

De fapt, in doua. Eu si Iulia mea. Atat. Povestea s-a sfarsit. Nu vreau sa mai fiu cu un barbat care me considera pe mine si pe fetita noastra doar "obligatii" si piedici in calea distractiei. De data asta STIU ce am de facut. Meritam mai mult. Nu astept sa-mi raspundeti, sunt alte fete care trec prin momente mult mai grele decat mine, ajutati-le pe ele. Eu nu pot s-o fac, abia ma sustin pe mine... Am simtit doar nevoia sa dau o incheiere povestii.

Mihaela si Iulia. Atat.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nati spune:

Sa ai parte numai de bucurii si multa fericire,iar cand o sa-ti fie greu sa o iei pe Iulia in brate si sa o saruti si vei fi din nou puternica.

Sa auzim numai de bine!

Haida

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia-daniela spune:

Dragä Mihaela,

imi pare tare räu sä citesc resemnarea din mesajul täu!!!...
Eu sint o optimistä incurabilä si cred totusi cä tot räul e spre bine...Am impresia cä te cam desconsideri si incerci sä te pedepsesti intr-un fel ( nu astept sä-mi räspundeti, sint fete care trec prin momente mult mai grele decit mine...), dar sä stii cä prin ce treci tu, este enorm de greu si ai nevoie de sprijinul nostru moral....Nu uita cä nu esti singurä, nu-ti da vina tie pt. ce s-a imtimplat, cä nu esti tu de vinä, iar eu te asigur cä am sä mä rog pt. tine sä ai putere sä treci de clipele astea grele!!!
De fapt ai foarte multä putere si curaj...si esti de admirat, cä ti-ai luat inima in dinti si ai pus suferintei un capät....
O sä vezi cä timpul vindecä ränile si dupä o perioadä o sä poti sä gindesti mult mai clar si la "rece" si cu mai multä usurintä despre pasul pe care l-ai fäcut acum ...
Dacä te-ai hotärit asa, mentine-ti pärerea si nu te mai läsa "imbroboditä" din nou, iar dacä incearcä sä se intoarcä la tine, chinuie-l asa cum stii tu mai bine; pläteste-i inapoi, ce ti-a fäcut el tie!!!
Sä nu-l vorbesti niciodatä de räu in fata Iuliei, cä nu e bine; creeazä-i copilului o imagine cit mai frumoasä despre tatäl ei, chiar dacä el nu meritä!! Spune-i altceva, care sä nu aibä repecursiuni asupra viitorului ei; stiu din auzite cä multi copii dau vina pe ei in astfel de cazuri...
Cind am citit mesajul täu, m-am gindit spontan la o discutie pe care am avut-o azi cu un partener de afaceri din Ro, care este oltean ca si mine ( intre olteni existä o simpatie, cel putin in cazul meu...), si din vorbä in vorbä, imi spune cä am rämas tot asa de inteleaptä ca si inainte...eu i-am spus cä sotul meu nu este acasä,cä e la o intilnire de afaceri, iar el mi-a räspuns cä asa spune si el cind se duce la..., la care eu i-am spus cä incerc sä am incredere in el, chiar si asa, iar dacä o fi sä nu mai vinä acasä....ce-am pierdut, de fapt???....
Ca urmare, mi-a zis-o pe aia cu intelepciunea si cä sotul meu are mult noroc cä m-a gäsit....la care eu i-am räspuns cä si eu am noroc cu el, cä de aia sintem de atitia ani impreunä!!!
Sper cä ai inteles la ce m-am referit...
Dacä nu ai cu cine sä vorbesti despre durerea ta, deschide-ti sufletul cätre noi, cä sint convinsä cä o sä primesti cea mai tare sustinere moralä existentä si....incearcä sä zimbesti!!!!
Te pup si mä gindesc la tine!!!
Cami.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moto spune:

Draga Mihaela daca tu simti ca reletia nu mai merge si ca tu si fetita lui Iulia sunteti doar o obligatie ptr.el,atunci eu iti spun asa :ACUM ORI NICIODATA....poti sa o intretii si singura pe Iulia ta sunt atatea femei care cresc singure 2 -3 copii si sunt mult mai linistite .... singure decat cu un barbat pe capul lor ....Dar daca a spus-o doar la nervi si tu te-ai simtit jignita .... ma gandesc si nu stiu ce sa spun poate daca ne spui mai multe despre relatia voastra .... Delia si bb-ul Sebastian,tu esti singura care poate sa decida ce o sa faca ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelas spune:

Eh, Moto... ar fi fost bine s-o spuna doar la nervi... A plecat in delegatie, ne-am despartit in statia de RATB, era totul OK... cand a ajuns la Cluj am vorbit la tel, a fost telegrafic. Ideea de baza e ca vrea sa-si traiasca viata cu cat mai multe femei, sa nu fie constrans de familie si de existenta unui copil. Pe care il iubeste, dar care "il oboseste" astfel incat zbiara la ea sa taca sau incearca s-o paseze pana si in WE parintilor ca el sa poata dormi si distra. Pacat de cei 8 ani in care am cladit relatia asta... Iar referitor la Iulia mea... nu vreau sa mai pastreze nici un fel de relatie cu tatal ei care o abandoneaza ca sa-si "traiasca viata", care o considera "obligatie". Ce sens are? Sa vina o data pe luna, sa o vada, sa o pupe si sa-i spuna ca o iubeste? Cand de fapt, atunci cand iubesti, macar intrebi de ea... de marti incoace nici nu a pronuntat numele copilului... Nu merita sa fie tata. Duca-se.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iris spune:

duca-se!
dar ai grija de tine, iulia are nevoie de o mami cit doua de puternica si sanatoasa; vei vedea ca te vei putea bucura de avantajele de a fi parinte unic: veti fi doar voi, si de multe ori e mai usor, te va iubi mult mult si te va si intelege;
gindeste-te ca de fapt nu va fi niciodata mai greu decit acum, de-acum va veni doar ceva mai bun, oricum ar fi;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanal spune:

Miha, imi pare tare rau ca povestea voastra nu a avut un final fericit dar trebuie sa-ti marturisesc ca nici nu mai credeam intr-unul...ai indurat prea multe si nu meriti asa ceva, stiu ca este usor sa da/i din gura cand nu esti tu in situatia asta, dar tu stii ca si eu am fost la un pas de a o face si nici acum nu stiu daca o sa-l fac sau nu..vom vedea, oricum am castigat o singura chestie din asta: experienta si siguranta ca ma voi descurca si singura daca v/a fi cazul...iti doresc sa fi tare si sa-ti protejezi sufletul, atat cat se mai poate...oricand vrei, eu iti stau la dispozitie sa vorbim, poate ne intalnim odata si cu Adina, tocmai imi spunea ca poate reusesti sa vii pe la mine, vedem noi, sau daca ai nevoie de ceva, orice, spune-mi..tel.0745.05.29.21
apropo, daca ai nevoie de avocat se poate sa te rezolv in limite rezonabile(ca pret)
cu drag, pupici ptr. tine si Iulia

Roxana Lilea,mama Mariei 2 ani si ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Mihaela, o sa iti fie mai bine fara el. Prea te-a umilit si s-a jucat cu sentimentele tale si cu viata de familie, ba se intorcea, ba pleca. Aia nu e viata. Dumnezeu e sus si vede si stie ca tu ai facut tot ce-ai putut sa ai o casnicie frumoasa. Lasa-l pe el cu femeile si cu distractia lui, sa viseze la cai verzi pe pereti. O sa se plictiseasca si de asta pana la urma, sau femeile alea o sa il paraseasca una cate una ca o sa vada ca nu e om pe care sa se poata baza si peste catva timp o sa vina taras la tine sa il ierti. Sa te ajute Dumnezeu in tot ce faci de acum incolo.
O si un pentru tine si Iulia
Oana_B

I'm smarter than the average bear - Anonymous

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ierima spune:

Duca-se.
Cineva acolo sus va iubeste si nu va paraseste niciodata.

Livia si Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_flo spune:

Pacat ca inconstienta unui om aduce atata amaraciune in familia pe care a inchegat-o si de care ar fi trebuit sa aiba grija. Oricum, fii tare. Noi suntem alaturi de tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilib72 spune:

Muhaelas,
Esti o femeie puternica si curajoasa dupa cum vad eu, el nu te merita nici pe tine nici pe Iulia.
Ce sot si tata este acela care va considera "obligatii"?
Urat si foarte trist.
Eu iti doresc din toata inima sa treci cu bine peste acest obstacol.
Lili

Mergi la inceput