Chiar nu stiu unde as putea posta o asemenea intrebare,
dar...
Am o fractura de antebrat de vreo 2 sapt, mana in ghips, tot ce trebuie.
intrebarea mea ar fi...
Cat trebuie sa stau cu ghipsul???
Ca nu il mai suport.
Medicul m-a chemat sapt viitoare la o radiografie dar nu mi-a spus nimic referitor la durata.
Va multumesc
Probabil ca in functie de rezultatele de la radiografie iti va spune cat mai trebuie sa porti ghipsul.
Ce iti pot spune e ca atunci cand am avut o fisura la picior nici dupa doua luni nu se sudase complet, dar e drept ca nu am stat cuminte si nici nu mi-au pus ghips la inceput.
Sanziana & Marina (03/10/2004) Cand s-a nascut Marina...
"We can do no great things - only small things with great love."
("Nu putem face lucruri mari – doar lucruri mici cu multa dragoste.")
Mother Teresa (1910 - 1997)
Daniela, asta vara a avut Alex fractura de radius si cubitus (am avut noroc cu un medic bun, de n-am ajuns la operatie). Alex a avut mana in ghips o luna de zile. La 7 zile si la 14 zile am fost sa-i schimbe ghipsul si sa facem radiografii, ca sa vedem daca nu s-au deplasat oasele. Referitor la perioada, cred ca depinde si de varsta, mai usor se sudeaza la un copil, decat la un adult, cred eu...
Sfat, sa nu razi, , daca te mananca pielea, fa rost de-o andrea d-aia lunga si bag-o pe sub ghips si scarpina-te. Ajuta mult, crede-ma. Si cand o sa-ti scoata ghipsul sa nu te sperii, pielea o sa-ti arate destul de ciudat, dar se reface repede (crema de galbenele).
Sper ca nu te-am ametit. Sanatate multa!
Claudia
greva japoneza-sunt contra banarii lui Jocelyn
o carte pentru un copil-si tu poti ajuta!