Piticlonti de iulie-august 2004 (201)

Raspunsuri - Pagina 31

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Mey eu am tipat la toti la office-ul medical...si daca au vazut ca-i groasa....au acceptat sa ma vada un dr ....doar pt ca am ridicat tonul si am zis eu vreau ...TODAY!..si ca m-am saturat de ei..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaMaria spune:

Mult succes Olivia la doctor, sa iti dea medicamentul care iti trebuie!.. si bine le-ai facut ca i-ai luat tare... aici inca merge ca nu prea face lumea urat, dar cu frumosul mori..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Merci Anca..ca tusesc de-mi iese creierul pe toate gaurile ..deja colegii se uita la mine cu suspiciune:))). Me enerveaza superficialitatea cu care ne trateaza dr aici...si faptul ca trebuie sa cer ca la piata..vreau din asta si din asta!..
In alta ordine de idei..tu nu mai ai poze cu Bia?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

andrea, sa stapaniti masina sanatosi si sa ia cat mai putina benzina :)
gabi, gata, vazut pozele, mi-e placut ce pulover frumos avea stefanel, ala albastru, si-i sta tare bine in albastru
mitzu, tudor e frumooooos cu paru lung, lasa-l asa, si ce daca nu vrea sa se tunda?
kro, salutari si pupici la fete

aici continuarea pozelor de halloween:
http://new.photos.yahoo.com/antandreea/album/576460762332625338/photo/294928803482418845/29

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Buna dimineata. cafeau americana e servita doamnelor.

Adela FELICITARI pentru depunerea tezei. Acum esti linistita ca ai timp sa te ocupi numai de cei mici. Apropo frumos foc Tudor...si are un zambet care te baga in boala.

Dana pentru tine un hug urias, si un buchet de flori chiar daca numai virtuale.

Roxi si noi suntem fan desene animate, nu stiu de care ca nu sunt acolo, doar stiu ca vrea toata ziua "deie".

Si eu am o colectie impresionanta de desene animate, peste 300 de CD-uri si 100 DVD-uri. Din pacate toate sunt aici in Chicago, asa ca mandra se uita la ce este pe TV.

Un pup special pentr gospodina care nu are timp din cauza de Duracell, si sanatate maxima. Si vreau si eu poze cu Luca in tumul lui.

Andreea sa stapaniti masina sanatosi si iubiti...apropo ce marca este?

Liliana

Cele mai noi poze

Poze cu maimutica mea

Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza,Liliana,mmmm,..tare-i buna cafelutza americana!!!
Super poza cu Tudor,Mitzu nu-l tunde care are o freza trendy!!
Dana si Olivia
Fetelor,ziceti-mi si mie voi ce mai da-ti puilor pentru mucisori in gat,a mea nu tuseste decat foarte putin dimineatza si nici nu prea-i curge nasul dar mai are niste muci ratacitzi!Eu i-am dat la recomandarea medicului Erdomed,pentru fluidificarea lor dar vad ca nu prea are efect.
o zi buna sa avem

gorodeii

aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neatza neatzaaa
azi e mai cald, 7 grade. deja ma gandesc la primavara
Olivia hahahahaha suuuper! sa ma apuc sa vb cu femeile de servici pe aici....cine stie ce talente ascunse zac . da ai intuit bine, oricum maine ma duc la coafor pupici lui UKa si vrem sa vedem tumul!!!! iti dadura aia ceva de tuse?
Kro! ce mai faci draga mea? ce fac mandrele? hai, treci la semnat condica ca nu te mai vad de atatea absente!
Liliana saru mana de cafea...o bem impreuna
Dana
Mitzu super pozele din baie! si mie imi place freza lui Tudor asa. zi cand te mai duci la doc?
pupici tuturor si o zi frumoasa!

si iata Capitolul 202

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Neata!

da, are o mutra poznasa, dar avea parul ud si ii statea in sus, ca in rest nu sta asa. Pai oricum cred ca asta va fi solutia, nu il mai tund, ca nu am putere sa ma lupt sa-l tin. Singurul impediment este ca urla la clatit si nu sta sa-l usuc cu foenul. Deci avem nervi la fiecare baie, de aia era mult mai comod cu el scurt.

I-a scobit tati aseara un bostanel si l-am pus pe balcon cu o lumanare in el. Asa ca acum intreaba intr-una "unde e eloinu?" (asa-i zice la bostanel, eloinu )

Olivia, sanatate, sa treaca tusea si astept si eu poze.

Anca, si voua va dau tarcoale gandurile de nu puteti dormi?

Roxi, imi vizitez doctorita saptamana viitoare, ca am fost abia vinerea asta. Sau mai repede daca se intampla ceva (maine intru in saptamana 39, e foarte aproape )

Liliana, e dulce foc Adeluta. Ai mai reusit ceva cu biletele?

Ioana, eu tot ACC 100 ii dau cand are mucisori. 2 pliculete dizolvate in suc sau lapte, de doua ori pe zi. Merge destul de bine.

Andreea, nu se vad pozele cu Philip.

Ma duc ca azi am in program gatit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kro spune:

Helou gagici !

Stiu, stiu ca am multe absente si imi merit mustruluiala, dar nu mai reusesc sa tin pasul cu voi si sa scriu asa fara sa fiu in tema nu prea imi vine ... Acasa nu prea nai reusesc sa deschid PC-ul iar la birou nu imi permit sa stau prea mult pe net ...

Mandrele sunt bine, acu' se pupa, acu' se cearta, iar in secunda urmatoare se pupa din nou ... Alessia e in rand cu ceilalti piticlonti: tipete, tavaleli, mofturi, alea-alea ... Sper sa treaca faza asta mai repede ca am ajuns sa imi placa mai mult la munca decat acasa

Si la noi sunt la mare cerere desenele animate, dar numai cele pe DVD ca io sunt mama nebuna si le-am scos pe cele de la TV (le-am surprins pe fete spunandu-si in loc de "hai sa ne jucam" - "hai sa ne luptam" - si am taiat raul de la radacina)

Cam atat despre noi...sper sa reusesc sa intru mai des ca mi-e tare dor de voi...Poze cu piticii am mai vazut...pupe la ei toti ... Cele cu Tudor sunt super cool ... si uitati aici si perechea lui: http://family.webshots.com/photo/2503424410044250153apZfEt?vhost=family

Carmencita ti-am trimis mail ...
Olivia un sa te faci bine...

Carolina, Felicia si Alessia
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana3 spune:

Buna, eu sunt Ana, pripasita in Bacau de la Craiova. Am fost invitata aici de Alice si Dorsilia asa ca nu dati cu cartofi...
Fiica mea e Maria Teodora-9 august 2004.

Le dati ceva copiilor vostri pentru imunitate, gen echinaceea, imuno royal?
Daca tot venii pe-aici, sa va intreb daca ati auzit de Cal-Mag GNLD si daca da, ce rezultate are (ca e o carca de bani).

Mergi la inceput