Aici raspund la intrebari legate de trat.nat - 4

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cribere spune:

Buna Livia, nu stiu daca scriu unde trebuie dar am nevoie de un sfat. Incerc de 3 ani sa raman insarcinata dar nu reusesc. Desi am facut diverse investigatii, se pare ca totul este hormonal si de vina sunt ovarele polichistice. M-au depistat cu un progesteron mic pentru care am luat si clomifen si duphaston dar nu au facut decat s-mi micsoreze pgt. Din noiembrie, am gasit un dr endocrinolog care, spre uimirea mea mi-a dat siofor (pentru ovarele mele polichistice);i extract de muguri de zmeur.Minune!Dupa 3 luni de tratament pht a urcat de la val 4 la 12.De la mine putere am inceput si cu BU.Am citit aici ca BU se ia numai in anumite zile, eu iau in fiecare zi 3lgite pe zi. Gresesc cu ceva? Tot de la voi am aflat de ceaiul de napraznic.vreau sa incep si eu o cura.As vrea un sfat de la tine. multumesc mult
Ps>este primul mesaj pentru Livia sper sa nu gresesc postand aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiaMaria spune:

Buna Livia,
Am si eu nevoie de sfatul tau. De foarte multi ani sufer de endometrioza, drept pentru care n-am mai ramas insarcinata din 1991 (sarcina care s-a terminat printr-un avort la spital). De 7 ani sunt intr-o noua relatie si amindoi ne dorim din suflet un copil. Eu cel putin am o fetita din prima casatorie, el insa nu are.
In ultimii 5 ani am facut 2 laparoscopii, 2 HSG, and 1 hydrosalpinogram si rezultatul a cazut ca un traznet pe capul meu: ambele trompe sunt damaged. Analizele sotului sunt bune. Si ale mele toate celelalte sunt bune. Cu toate astea, ambii specialisti la care am fost mi-au spus ca singura solutie si din cauza virstei (42) si din cauza diagnosticului ar fi IVF.
Nu am posibilitatea de a face IVF acum din cauza faptului ca este foarte scump aici (cu tot cu medicamente si numai cu 5% sanse de reusita ar costa cam $10.000).
Am incercat tratamentele date de tine, dar fara resultat. Stiu ca acele tratamente sunt pentru alte afectiuni, dar pentru ca n-am gasit nimic natural pentru problema mea am zis ca macar sa incerc. Si tot incerc de mai bine de 5 luni.
Te rog din suflet daca ai vreo sugestie si pentru mine, ti-as ramine adinc recunoscatoare.
Stiu ca nu exista solutii miracol, dar pe de alta parte nu se stie niciodata. Asa ca astept cu multa nerabdare raspunsul tau.
Lia


Rugati-va pentru DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna ziua, LIVIA,


Vazand ca aici se pun intrebari in legatura cu tratamentele naturiste, ma alatur si eu grupului pentru a-ti face doua,trei intrebari. Stiu ca esti foarte ocupata, voi astepta rabdatoare, chiar daca timpul ma preseaza si la fel si dorinta arzatoare de a ramane din nou gravida. Zic " din nou " pentru ca dupa 4 ani de incercari am ramas gravida in martie 2007. Fara nici un tratament. Doar eliminand stresul. Deci, ma numesc
DANA si am 30 de ani. Dintotdeauna am avut probleme cu chisturile ovarice. Am facut taratment cu anticonceptionale dar nu au fost benefice. Am facut pentru 3 luni de zile tratament cu picaturi de coacaz si mugur de nu stiu ce. Nu-mi mai aduc aminte. Dar fara nici un rezultat. Chistul de pe ovarul drept era tot acolo. Stangul era curat. Asa cand in mai 2007 am pierdut sarcina......la 11 saptamani......doctorita care m-a vizitat m-a convins sa fac laparoscopie sa scot chistul. Zis si facut. Pe 25 iunie am facut laparoscopie. Mi-au scos chistul. Doar ca au descoperit ca am trompa stanga infundata. Au incercat sa o desfunde prin presiune dar nu au reusit. Si sunt tare necajita din cauza asta. Pentru ca acum procentajul maxim de a ramane gravida a scazut......adica acum am sanse numai cu trompa dreapta. Stiu ca se ramane gravida si numai cu o trompa dar mai greu.
Ca sa ajung la intrebare
: citisem eu pe aici pe forum si am vazut ca multe fete luat Branca Ursului sau Maca si au ramas foarte repede gravide. Mi-am cumparat si eu aceste 2 medicamente. Daca pot sa le numesc asa. Ma intrebam pentru a imbunatati calitatea foliculilor, etc......pot lua si eu BU Sau M? Cineva mi-a zis ca e riscant sa le iei pentru ca favorizeaza aparitia chisturilor ovarice. E adevarat? Sotul le poate lua si el? Sa imbunatateasca calitatea spermatozoizilor? Nu are probleme cu ei. Adica nu am facut niciodata spermograma pentru a vedea. Dar am zis asa preventiv. Deci, astea sunt intrebarile mele. Eu nu stiu unde raspunzi tu la aceste cerinte. Pe PM? Daca nu, te rog tare mult daca mi-ai da un PM scurt sa-mi zici unde mi-ai raspuns. Multumesc tare mult. O zi buna.








POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinici spune:

Buna Livia,
Am 4 FIV+uri la ctiv si vreau sa-l fac pe al 5lea. Nu am trompe din cauza de 2 extrauterine. Ma intereseaza ceva pt vascularizarea uterului in perioada de dupa ET. Astept un raspuns . Multumesc
cristinici

''Niciodata sa nu te simti rusinat ca ai incercat si n-ai reusit,pt ca acela ce nu a avut esecuri inseamna ca nu a incercat vreodata''O G Mandino

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo5979 spune:

Buna Livia, vreau si eu sa incept un tratament naturist, nu as mai vrea sa iau medicamente, as vrea sa incerc varianta asta, pentru ca nu are cum sa nu fie buna. Am sindromul ovarelor olichistice atipic (in urma analizelor pe care le trec un pic mai jos), dar cu urmarile nefaste ale sindromului (pilozitate corporala, ingrasare, slava Domnului nu am probleme cu tenul).
Prima data dupa diagnosticare mi s-a dat Duphaston, pentru a putea face analizele, apoi luna urmatoare utrogestan, urmand sa vedem valorile ce se vor obtine in Z21 pentru progesteron si testosteron.
As dori sa imi reglez menstruatia si sa raman si eu insarcinata. Ce anume pot lua? Ce crezi tu ca este recomandat in cazul meu?

Rezultatul analizelor:

Antigen MycoplasmaUreaplasma - negativ
Mycoplasma hominis - negativ

Imunochimie
Estradiol - 98.08 pmol/L
FSH - 6.6 mUI/mL
LH - 11.78 mUI/mL
Prolactina - 260.4
T3 - 1.94 nmol/L
T4 - 84.31 nmol/L
TSH - 1.71
Anticorpi Citomegalovirus IgG - pozitiv
AnticorpinCitomegalovirus IgM - 0.2 - negativ
Anticorpi rubeola - mai mic de 400
Toxoplasma: Anti Toxo - IgG - 103
Toxoplasma: Anti Toxo - IgM - negativ


Mii de multumiri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns livia spune:

pt. fixarea sarcinii si mentinerea ei :

-4 cani/zi ceai de naprasnic preparat special
-muguri de zmeur max.cat scrie in prospect83 ori pe zi)
-acid folic

totul se adm.inainte de mese cu jum.de ora iar intre preparate pauza de 5 min.




Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aryjul spune:

Buna Livia, indraznesc si eu sa te deranjez pentru un sfat, vreau sa incep un tratament naturist pentru amenoree, specific ca numai sub tratament am CM; PROLACTINA MARITA937,6, estradiol47,48(asta fiind mic), FSH7,62 ;LH14,80; PROGESTERON MIC 0,603; T4=91,75; T3=1,54 TSH=0,31. Mentionez ca amenoreea o am de cand ma stiu(acum am 28 ani si mi doresc f mult un copil). Am inceput o cura cu branca ursului de vreo saptamana si iau 2lingurite de 3ori pe zi;as dori sa mi mai spui tu ce trebuie sa iau. Iti multumesc din suflet si astept raspunsul tau. Dumnezeu sa te aiba in paza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns livia spune:

quote:
Originally posted by aryjul

Buna Livia, indraznesc si eu sa te deranjez pentru un sfat, vreau sa incep un tratament naturist pentru amenoree, specific ca numai sub tratament am CM; PROLACTINA MARITA937,6, estradiol47,48(asta fiind mic), FSH7,62 ;LH14,80; PROGESTERON MIC 0,603; T4=91,75; T3=1,54 TSH=0,31. Mentionez ca amenoreea o am de cand ma stiu(acum am 28 ani si mi doresc f mult un copil). Am inceput o cura cu branca ursului de vreo saptamana si iau 2lingurite de 3ori pe zi;as dori sa mi mai spui tu ce trebuie sa iau. Iti multumesc din suflet si astept raspunsul tau. Dumnezeu sa te aiba in paza.

aryjul




de ce nu faci tu trat. meu (varianta prescurtata)???este exact pt.ce vrei tu!

pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aryjul spune:

Multumesc din suflet Liviuta,sa ti dea D-zeu multa ,multa sanatate!
Totusi am o nelamurire, nu mi dau seama care este tratamentul prescurtat, i mi cer mii de scuze...
Va pup pe toate.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suflet spune:

BUNA, LIVIA! AM O LAPAROSCOPIE RECENT FACUTA CU DIAGNOSTICUL: ENDOMETRIOZA. TROMPELE SUNT FUNCTIONALE. A#350; DORI UN TRATAMENT NATURIST PT. ACEASTA PROBLEMA. SOTUL ARE MOBILITATEA SPERMATOZOIZILOR FOARTE MICA. DR. TUTUNARU I-A REC. TRIBULUS TERESTRIS. DE ASEMENEA MAI IA VIT. E ( 1/ZI) SI VITAMAX (1/ZI). TE ROG MULT, AJUTA-MA! AM INTELES CA ENDOMETRIOZA REAPARE, NU VREAU SA MAI TREC PRIN OPERATIE. MULTUMESC ANTICIPAT!!!

Mergi la inceput