Prichindei martie - aprilie 2005 (113)
Raspunsuri - Pagina 29
raresionut spune:
Coco,
daca stiam ca am cu cine sa vorbesc , sigur veneam si iti tineam companie...caci Rares, ne-a dat verdict de noapte alba, din cauza respiratiei si nasucului infundat.
Ai grija de tine si va doresc multa sanatate.
Reteta favorita
a familei cu ingredientul broccoli este urmatoarea:
Fierb 2-3 cartofi si buchetelele de broccolli in apa cu sare.
Fac un sos bechamel( unt, faina si lapte) in care adaug cativa catei de usturoi pisat.
Intr-un vas Jena asez legumele fierte( cartofii ii tai cuburi da marime potivita) si torn sosul peste.
Deasupra se presara cascaval ras si se decoreaza cu felii de mozzarella. Se da la cuptor, pana devine auriu.
Alina
si printul Rares
Pozele noastre
raresionut spune:
Nastasika, am citit ca ati avut ceva probleme, de ce nu mai treci si pe la noi?
Va doresc sanatate.
Alina
si printul Rares
Pozele noastre
nastasika spune:
Da, din pacate am avut probleme cu Tavi si am stat mai mult pe la bebei cu alergii....in schimb v-am citit cu mare drag!
Tavi are astm si mai nou am descoperit ca are si polipi
...tot o decopeirire noua e si alergia la proteina din laptele de vaca...asa ca i-am scos din alimentatie ceea ce manca cel mai bine - produsele lactate.
Sunt intr-o pasa foarte proasta si poate si asta a fost unul din motivele pt. care nu v-am mai scris...v-as fi sufocat cu problemele mele...din nou....si n-am vrut asta.
Am fost nevoita sa-l retrag de la cresa pt a putea depista care sunt factorii care-i produc alergiile
Am umblat pe la vreo 5 medici pana acum...si experimentam fel si fel de tratamente...fara vrun semn de ameliorare pana in prezent...au fost nopti cand l-am pazit pur si simplu sa nu se sufoce in somn...e groaznic!!!!
Imi pare rau Coco pt problemele tale...am citit foarte mult de pe net despre astm..am auzit despre un medic....dr. Filip, un foarte bun alergolg...uite , o sa mai caut si o sa revin cu un numar de telefon sa vezi daca te poate ajuta...inteleg foarte bine prin ce treci si trebuie neaparat sa ajungi la un medic capabil care sa-ti dea un tratament adecvat, pt ca atata timp cat ai un tratament de intretinere bun, crizele pot fi foarte rare!
coco spune:
Nastasika - imi pare tare rau sa aud ca Tavi are astm, macar eu sunt batrana,pot sa imi iau medicamentatia, dar el e asa micutz... La Baile Govora m-am speriat cati copii micuti (de la 7 luni chiar) erau la tratament. Era o fetita de 1an si 5 luni cu polipi, urma sa se opereze la Timisoara-e un profesor tare bun acolo se pare. Fetita aceea era injectata cu toate antibioticele posibile, nu respira decat pe gurita, groaznic! Fii tare ca Dumnezeu e mare si ne trece prin multe incercari! Multa sanatate!
Alina - thk pt. reteta si multa sanatate lui Rares!
Observ la raportul raspunsuri/vizualizari ca stam tare rau- se pare ca fetele doar se uita pe-aici dar nu si scriu, si mi-e tare dor de ele...Adriana Fedorca, Ocrainic (justificata-are un bb in burtica), Allesia, 
nastasika spune:
Coco, merci mult pt incurajari
Vezi ca ti-am trimis pe PM nr. de tel. al dr. Filip.
Multa sanatate!!!!!!!
niccelmic spune:
Fetelor cum trebuie sa procedez sa va pot arata niste poze cu noi ca nu ma duce capu
Cu ce va mai distrati nazdravanii-ce jocuri si jucarii mai folositi? exista jucarii mai interesante decit telecomenzile,telef mobil,cheile de la masina sau trusa de farduri a mamei![]()
niccelmic spune:
quote:
Originally posted by raresionut
Bine ai venitNiccelmic
, sa iti traiasca papusa
( asteptam si poze) si daca vrei facem schimb de retete la "framantatul aluatului" pe sex la copii( la noi in familie numai baieti, iar de cand toti topografii au facut baieti, nu mai sper si eu la o fetita)...si acum ca un secret, sotul ma alinta iubi, asa ca deja ne-am familiarizat, nu?
Alinasi printul Rares[s
Raresionut,asteptam cu nerabdare schimbul de experienta desi daca stau sa ma gandesc bine fetitele sint taaare dragalase da sa stii ca prefera tatii ,realmente sint topite dupa ei
-sint geloasaaa
raresionut spune:
quote:
Originally posted by niccelmic
Fetelor cum trebuie sa procedez sa va pot arata niste poze cu noi ca nu ma duce capu
Cu ce va mai distrati nazdravanii-ce jocuri si jucarii mai folositi? exista jucarii mai interesante decit telecomenzile,telef mobil,cheile de la masina sau trusa de farduri a mamei
nicole
Deschide pagina unde ai inmagazinate fotografiile si da copy / paste, atunci cand esti in fereastra de raspuns.
Sper ca m-am facut inteleasa.
Alina
si printul Rares
Pozele noastre
raresionut spune:
quote:
Originally posted by nastasika
Da, din pacate am avut probleme cu Tavi si am stat mai mult pe la bebei cu alergii....in schimb v-am citit cu mare drag!
Tavi are astm si mai nou am descoperit ca are si polipi...tot o decopeirire noua e si alergia la proteina din laptele de vaca...asa ca i-am scos din alimentatie ceea ce manca cel mai bine - produsele lactate.
Sunt intr-o pasa foarte proasta si poate si asta a fost unul din motivele pt. care nu v-am mai scris...v-as fi sufocat cu problemele mele...din nou....si n-am vrut asta.
Am fost nevoita sa-l retrag de la cresa pt a putea depista care sunt factorii care-i produc alergiile
Am umblat pe la vreo 5 medici pana acum...si experimentam fel si fel de tratamente...fara vrun semn de ameliorare pana in prezent...au fost nopti cand l-am pazit pur si simplu sa nu se sufoce in somn...e groaznic!!!!
Imi pare rau Coco pt problemele tale...am citit foarte mult de pe net despre astm..am auzit despre un medic....dr. Filip, un foarte bun alergolg...uite , o sa mai caut si o sa revin cu un numar de telefon sa vezi daca te poate ajuta...inteleg foarte bine prin ce treci si trebuie neaparat sa ajungi la un medic capabil care sa-ti dea un tratament adecvat, pt ca atata timp cat ai un tratament de intretinere bun, crizele pot fi foarte rare!
Nastasika, imi pare rau sa aud asemenea vesti, dar problemele tale nu reprezinta o sufocare, pentru ca ne privesc implicit si pe noi.
Daca ti-am lasat impresia ca nu ne pasa, eu iti cer scuze personal....insa poate e vorba doar de interpretare.
Alina
si printul Rares
Pozele noastre