ce mancaruri nu va plac?

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Mancam restul ,au ramasa destule.Si ca sa raspund cuiva care spunea despre noi c-am fi manechine,eu m-as cam incadra,mai putin cu varsta!

"Cea mai profunda traire omeneasca este misterul!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Ghiveciul de legume, mincarea de vinete, macaroane cu brinza, dovleceii, conopida (daca nu e murata), musacaua, spanacul, urzicile...Or mai fi, dar astea sint primele pe lista, mai bine maninc piine goala decit sa le vad pe masa :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kisstherain999 spune:

Vorbiti numai despre bunatati. (nu ma refer la bame pt ca nu stiu ce sunt alea)
De cand sunt gravi nu imi mai face placere sa mananc ciocolata, eu care mancam cate una mare odata.
Si tot de cand imi place sa mananc ciuperci/bureti cu mult usturoi, eu care nu ma atingeam de asa ceva.

kiss

15+
Anumita muzica se asculta cu vantul in fata! si degeaba lasi in jos geamul de la masina ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

mi am amintit ca nici eu nu suport sa mananc urzici,spanac,nici dupa musaca nu ma dau in vant,nu mi place mancarea de dovlecei,sau dovlecei prajiti,nu mi place rata,gasca,indiferent cum ar fi preparate si nici puiul sau gaina de curte,mi e scarba sa mananc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Si mie imi plac toate mancarurile, sunt f. pofticioasa si nu sunt mofturoasa. Poate de biftec tartat nu m-as atinge.

Off topic:
pt. Artemis
-mancare de castraveti murati: castravetii murati in saramura se taie rondele, si se oparesc cu apa clocotita pt. a se mai duce sarea. O ceapa mare taiata marunt, un ardei gras cubulete, se inabusesc in putin ulei, apoi se pun bucati de pui, se pune un pahar de apa si se inabusesc cu capac. Se adauga apoi castravetii opariti si clatiti cu apa rece si se lasa la fiert pana se inmoaie. Se pune bulion desfacut cu o lingura de faina in apa rece si se mai lasa la fiert. Se pune marar verde tocat la sfarsit. E o bunatate!

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Candy spune:

Eu nu ma ating de banane (sub nici o forma, nici in pasta de dinti nu le suport mirosul), spanac, urzici, scoici si melci, iepure, carne de oaie (de fapt si mielul il pot manca numai de Pasti, rece).

Ha, vad ca spanacul e in top. Huooo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana72 spune:

Mie nu imi plac sarmalele, urzicile, stridiile crude, ciorba de burta, mamaliga, grisul cu lapte, biftec tartar (de fapt nici un fel de carne/peste crud), sushi, caimcul din lapte (la el chiar vomit), mancarurile iuti, ghiveciul...

In schimb imi plac foarte mult limba cu masline, midiile, picioare de broasca, melci, mancarea chinezeasca daca nu e iute, organe (ficat, rinichi, creier, inima, momite...), maduva...

Dar sa vedeti cum uit de orice mofturi dupa o zi de mers pe munte, de preferinta prin zapada. Atunci as manca si un cal!

Sanziana & Marina (03/10/2004) Cand s-a nascut Marina...

"We can do no great things - only small things with great love."
("Nu putem face lucruri mari – doar lucruri mici cu multa dragoste.")

Mother Teresa (1910 - 1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucasimarius spune:

Creier, rinichi, fudulii, ciorba de peste, de miel, ciorba de fasole, ciocolata amaruie, limba, ciorba de porc....cred ca atit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucasimarius spune:

Caimac, pielea de la pui, ficatelul de pui la gratar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

peste sub orice forma si mamaliga! Sa nu le vad! si nu imi place pilaful acela uleios si lipicios, grisul cu lapte si mancarea de gutui! In rest cred ca imi place cam totul, din pacate.

Mergi la inceput