Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (90)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dienutagraviduta spune:

deci s-a facut 1 an ... tin minte ca eram la maica-mea la servici si am intrat pe dc; nascuse mandy, si eu de bucurie am sarit la mama si am luat-o in brate ; nu stia ce se intampla, i-am zis ca a nascut prima dintre noi, si ca o sa-mi vina si mie randul .... LMA pentru kristi, sa fie sanatos si fericit si sa o faca si pe mami lui fericita !

cu mutatul, treburile se cam precipita, fiindca n-am luat ce vroiam initial, adica un apartament mai ieftin si nerenovat, ci unul mai scump, dar aranjat, adica a fost total refacut acum vreo 2-3 ani cred; nu e nevoie decat de dat un vinarom pe pereti, si de schimbat culoarea dormitoarelor, fiindca e prea puternica pt gustul meu. chestie care dureaza maxim 2-3 zile, asa ca deja ma ingrijorez cu mutatul; am pe hol un cuier foarte mare, de 3 m, cu sifonier si o groaza de dulapioare, care nu-mi incape dincolo si trebuie sa-l vand, noroc ca e nou, etc. si partea proasta e ca am numai mobila grea si compacta, care se plimba numai pe scari, in afara de bucatarie care e din corpuri, nu incape nimic in lift; si stam la 9, si ne mutam la 8 ...

crisitina - sunt in colectare deseuri cu scopul asta ... apropo, stii unde ne mutam ? in blocul ala la care veneai tu la dentist ... deasupra, la 8, dar nu in apartamentul de deasupra cabinetului, in cel de langa ... astept sa mai faci vreo carie, sa vi si pe la mine in vizita ....:))))
fee - googd ideea cu sacii de gunoi ... chiar mi-a adus dan de la servici niste chestii mari de tot si groase, cred ca sunt saci pentru tomberoane ...

mi-e mila de bietul vlad al xandrei .. cred ca e groaznic si pentru ea, sper sa isi revina rapid.

Mergi la inceput