Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (102)
Raspunsuri - Pagina 23
irinatunza spune:
Salutare!
Felicitari lui Marco pentru primii pasi.

Luna, mie dr mi-a zis ca tre sa-i dau zilnic cite o lingura mare cu virf de carnita. Acu nu stiu daca asa le zice tuturor sau asa tre sa-i dau eu Sabinutzei pentru ca e mai micutza decit bebeii de virsta ei. Din ce-am mai citit eu, carnea , ficatelul si galbenusul sunt principalele surse de fier pentru bebei si e foarte important sa-i dai zilnic.
Ieri i-am dat si eu sa guste un picut de pizza. Cit trei bobite de mazare. Si mesteca mititica de ma prapadeam de ris.
Va pupicesc
Irina si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina
irinatunza spune:
La multi ani!!!!!! Anei, Oanei si lui Cosmi
poze Sabina
irinatunza spune:
Maraki, cind cumnatul cu pricina te mai supara cu cite ceva ameninta-l ca-l chemi pe dr Ciomu in vizita. ![]()
Multa sanatate sotului tau si o sa vezi c-o sa fie bine. Socrii.... da-i incolo.
poze Sabina
anasebe spune:
LA MULTI ANI ANA SI OANA MARIA!
COSMI
LA MULTI ANI, MULTA FERICIRE SI SANTATATE!!!!!!!
Ai chefuit deja???????
FELICITARI MARCOOOOOOOOO!!!!!!! Bravo!!!!!!!
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete , www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> filmulete2
tiberica fara frica
miri_mik spune:
of of maraki, grele clipe mai petreci. giorgos de-o parte, si o familie de nebuni de cealalta! n-as vrea sa fiu in pielea ta:)
Luna Noua, stii ce? ar trebui sa trimiti filmuletele la vreo emisiune. asa copil "neinfricat" mai rar. cel mai mil si mai mult imi palce filmuletul cu paralelele si castanele. suuuuperb! si in plus le mai faci si frumos pe comp. asta da pricepere.
apropos, ai primit cartea? ca nu zici nik si ma gandeam ca pe sambata si tu ar fi trebuit s-o primesti.
Multumesc pentru aprecierile pentru nume, dar eu n-am nici o vina:) si unde mai pui ca-l uram de moarte pana sa vin in belgia. aici toti ma stiu pe primul prenume, inclusiv sotul caruia nu-i place al doilea. e un feld e dubla personalitate a mea:)))
Giova,astept impresii, neaparat. nu ma tine prea mult in stres:))
Moni70, coperta ca si coperta, dar continutul? ca nici pt coperta n-am nici un merit:) decat ca am ales poza de pe coperta 1. iar aia de pe spate e pusa la insistentele tipei care a facut design-ul:)
am pus dusman la somn, capitolul doi dupa ce s-a batsait bine in masinuta. poate ca ma ia si pe mine nesimtirea:))) si dorm si eu:)) hihihi
pupici:)
miri_mik, fericit mamik si bebe bruno, pestisorul auriu (28.02.2006)
monica70 spune:
COSMI LA MULTI ANI!
ANUTZA de BEE si OANA de ANCA OLTEAN la multi ani si voua!
Buna dimineatza la secta,cam tarziu...dar azi mi-am facut de cap,adica am mai lenevit in pat,partial calarita de Diana
Intai s-a trezit pe la 5,am bagat rapid tzatza si nani la loc,dupa aia la 9 era sus deja,cu gura pana la urechi si plina de energie
Iar eu picata de somn,am impresia ca vine ploaia azi,e cam innorat. Vreo ora a luat-o Ghitza dincolo in tzarc si eu am mai dormit.M-au trezit urletele ei cand ii dadea piureul de fructe,pe care l-a mancat cu chiu cu vai ,presupun ca asa cum am patit eu...
Acu de 15 minute am desfacut eu un borcan cu mazare si curcan - era preferatul ei - si sa nu va explic cum a mancat trei sferturi din el! Intai am pus-o in balansoarul facut scaun - intr-o clipa era jos.Am indraznit sa o ancorez si a facut un circ cu ragete,urlete si s-a zbatut de am zis ca se auto-sugruma acolo 

Asa ca am lasat-o in voia ei si ca urmare am hranit-o in timp ce se juca cu un ursuletz si se tot ridica in picioare pe marginea taburetului si iar se lasa in fund pe covor si iar in picioare si iar in fund si in patru labe si iar sus si iar in patru labe si...

Cred ca daca mai aveam rabdare reuseam sa ii dau tot borcanul,dar efectiv am clacat
Asa ca am spalat creatura pe botic si am trantit-o in balansoar sa o culce Ghitza si eu am fugit sa ii fac suc de grape si lamaie sa o mai linistesc,ca se ridica in fund si miorlaia.N-a durat 3 minute si cand m-am intors cu sucul ,nu prea a mai avut cine sa il bea,a tras cateva guri aproape in somn 
Si acu sunt nervoasa
Si evident n-am facut mai nimic azi,abia acum imi beau cafeaua. Nici nu stiu de ce sa ma apuc
GIOVA s-ar putea sa mergem azi la Timisoara,nu stiu inca daca e varu-meu acasa,dar fratelo e dispus.Ma suna mami mai incolo sa imi zica daca a vorbit cu el si daca mergem sau ba.
Fug in bucatarie ,sa vad ce manevrez si pe acolo 
MONI
de
DIANA (01.01.2006),ALBUME DIANA ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> FILMULETZE 2
micio spune:
COSMINA!
Ana Teodora si Oana Maria, la multi ani!
Noi suntem bine, ne-au trecut racelile. Papam dar numai pasat, cum ii dau ceva in bucati mici se ineaca, iar mie mi-e cam teama cand il vad ca tusete pana ii dau lacrimile, asa ca am zis ca renunt o perioada , pana ii dau dintii
. Nu are rabdare sa stea in scaunel sa manance, trebuie sa-i gasesc ceva interesant sa se joace, arunca pe jos bineinteles, toata ziua fac sus jos sa-i aduc jucariile, no... stiti cum este, nu va mai plictisesc! Inca se trezeste noaptea la tzatzilit, nu stiu cand o sa ma hotarasc sa-l dezvat.
V-am pupat!
Oana & Eduard (19 ian 2006 )
https://www.dropshots.com/oanna
monica70 spune:
MICIO ma bucur ca e mai bine Eduard,lasa-l pana ii cresc macar 2 dinti doar pe mancare pasata,ca e mai bine. Cu trezitul noaptea e jale,cand imi amintesc si de BEE 

MIRI ai rabdare,mai un pic si iti zicem si de continut
un pic de suspanse nu strica 
No, ca fug sa pun galustele in supa .... eficienta de mine 
MONI
de
DIANA (01.01.2006),ALBUME DIANA ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> FILMULETZE 2
micio spune:
Monica stiu cum este cand n-are stare sa pape, Eduard are cu magnetii de pe frigider (niste patratele de plastic cu magnet pt lasat biletel), doar acolo reuseam sa-l tin linistit ca se chinuia sa-i dezlipeasca apoi a invatat sa-i lipeasca, dar gata am zis stop, ca nu mai puteam, intr-o mana copilul in alta lingurita, sa fiu pe faza sa nu bage in gura magnetii. 
Oana & Eduard (19 ian 2006 )
https://www.dropshots.com/oanna
monica70 spune:
MICIO problema e ca Diana pana acu o luna manca super repede si mult si frumos
si acum imi mananca nervii cu stilul asta
MONI
de