Cirese de Mai-Iunie 2006 (17)
Raspunsuri - Pagina 29
abibrinza spune:
Lyly, multumim pentru poza din album.
Marycallu, tare frumusel si maricel Robert.
Aici e Victor
Arabela si bebe Victor-Catalin (22 aprilie 2006)
poze
DianaR spune:
Buna ziua fetelo! Of iar ati scris mult!
Bogdanai, neplacuta discutia cu medicul...
Lyly, eu ma refeream la ciresele cu suzete manechin, nu ma mamicile lor...
Miti, a crescut f. bine, a si avut mult de recuperat. Poate nu sunteti nici voi prea inalti.
Diana, pupici campioanei la intors pe burta!
Arleena, ce-ti mai fac sanii? Esti mai bine?
Virgi, nici un stres. Daca il gasesti bine, oricum eu caut aici pe la chinezarii. Fain, vacanta in Singapore!
Diana ,
Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas ) &
Timeea (18.05.2006)
DianaR spune:
Doroti, se poate sa fi fost gelos. Gelos ca atunci erau doua gomboate mici nu doar Timeea si el saracul pe ce plan ajunge?
Miraje, de acum or sa tot tipe ca leplace sa-si auda vocea.
Marilena, frumoase pozele!
Amiss, bine ati revenit!
Adi, la mine nu se deschide site-ul. Mai incerc.
Lyly, nu dadu-si bine link-ul cu Victor vrajitorul.
Arabela, dulce foc Victoras, sa-ti traiasca!
Diana ,
Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas ) &
Timeea (18.05.2006)
doroti_5 spune:
Lyly, gata mio lamurit lumea ce inseamna, la noi se zice simplu, Masterat, si eu lam facut.
Felicitari mari sotului(daca zici ca a fost greu), sa mearga mai departe.
La noi nu e prea greu sal faci, e timp de un an, dar nici nu are importanta la salariu.
doroti_5
cu
Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena1 si 2
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem
ralucis spune:
doroti, eu cred ca masterul si mba-ul sunt diferite, mba = master of business administration, costa destul de mult sa il faci si stiu ca dureaza mai mult de un an, a nu se confunda cu studiile post-universitare efectuate in cadrul facultatilor obisnuite
Diana79 spune:
Virgi e scumpa Luana ta. Multi pupicei de la noi.
Andreea bine ai revenit.
Marycalu multa sanatate puiutului tau. Ii tinem pumnii sa se faca cat mai repede bine.
Luana scuze pt confuzia cu ziua ta, dar nu-i nimic ca eu o sa-ti mai urez odata si pe 26.
Lacri inca odata felicitari sotului tau. Stiu ca MBA este destul de greu asa ca ...ai un sotz tare dsetept si sarguincios.
Noi azi mergem la vaccin, lui mami ii e tare frica. De fapt moare de frica si de mila bebelinei. Dar asta e, nu avem cum sa scapam.
Diana
de
Nicole Evelyn (13 Iunie 2006)
ama_kaly spune:
bogdanai si lui Seby i-a trecut raguseala si acum a dat-o in muci si tuse.Cred ca a luat de la barbate-miu care e si acum racit.Nu mi-a facut febra din fericire si ii dau cam la fel: Panadol, Eurespal(pt tuse), Karvol si Marimer in nasuc(e tot gen Sterimar, dar aici nu am gasit Sterimar).Dupa ce am citit mesajul tau i-am mai luat si pulmex sa-i dau deseara.Azi noapte s-a trezit incontinuu..nu stiu ce sa ma mai fac cu el..dintele nu i-a iesit de tot si ii iese si cel de langa, cred ca si de asta e asa agitat plus raceala..Off, multumesc pt mesaj si multa sanatate si bebelinei tale! Aveam multa admiratie pt dr Stanciu, am fost tare dezamagita cand am citit cele relatate de tine.Ai dreptate, sanatatea copiilor nostri e cea mai importanta!
Lyly felicitari sotului.
Ti-am trimis poza cu limba scoasa, daca nu e buna sa zici ca mai avem!
Barbate-miu nu a avut ce face intr-o zi si s-a jukt cu el asa tot scotandu-i limba si dupa aia Seby al meu era numai cu limba pe afara..abia acum s-a dezobisnuit de obicei.
Eu
de
Seby (27 aprilie 2006)
Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian
ama_kaly spune:
Aa..apropo de progresele cireselor..si noi spunem incontinuu BABA si DADA, nici gand de mama si tata..poate doar cand plange zice ceva asemanator cu ma..ma..dar nu se pune pana nu mi se adreseaza direct si constient!
Eu
de
Seby (27 aprilie 2006)
Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian
Ursulia spune:
DianaR,mai in gluma mai in serios, chiar ar trebui sa le facem club
...Eu de pe la 3 luni, cand pediatra lui l-a incadrat la distrofie de gr.1, chiar sunt ingrijorata. Am luat la scormonit toate cartile de pediatrie si puericultura pe care le aveam, n-am dormit cateva nopti, mai ales ca eram in provincie si nu aveam nici acces la net.
..Acum mai m-am linistit dar de fiecare data cand vad ca i-a ramas un pic de lapte in biberon, am o strangere de inima...
Inca nu am trecut la diversificarea propriu-zisa (primeste doua-trei masuri de faina de orez in biberonul de seara)dar astept cu emotie momentul pentru ca e un "dificil" la masa. Orice zgomot nou, orice miscare in camera il poate deturna de la supt
. Cand il hraneam numai la san nu erau probleme din astea. De cand ne hranim mai mult cu biberonul am devenit si mai sensibili.
In rest el e foarte activ. S-a intors singur pe burta de pe la 2 luni si jumatate, apoi dupa 3 saptamani a invatat sa se intoarca la loc...Iar acum daca in coltul opus al patului vede o jucarie care-l intereseaza, in 20 de sec ajunge acolo (rasuciri, miscari de rama, dar ajunge fara prea mare tam-tam). Imi dau seama ca asta se intampla, pt ca face liniste brusc...
Fetelor care-si faceau griji ca si-au gasit bebelusii cu fata in jos si care se temeau ca exista risc de sufocare, deoarece m-am confruntat si eu cu problema asta, le spun ca Mircea a invatat f usor sa intoarca capul intr-o parte (dupa ce i l-am intors eu de vreo 2 ori, el atunci fiind mai mic).Acum prefera dormitul pe burta.
Alte probleme noi nu prea am avut. Dar ramane majora problema asta a mancatului. Daca de-acum face asa...
Succes fetelor cu bonele. Se pare ca e o problema tare spinoasa. Si eu trebuie sa incep serviciul in decembrie. Dar din decembrie si pana gasim pe cineva de incredere, va ramane sotul meu cu Mircea. Probabil ca va fi vorba doar de cinci-sase ore...