Cirese de Mai-Iunie 2006 (17)
Raspunsuri - Pagina 26
marrycalu spune:
Doroti 5,vivighe multumesc

Arleena,la el nu cred ca a fost doar atat,el facea kk imediat ce manca,nu se chinuia,a fost diaree infectioasa,a zis ca iam dat danonino sau mancare din oras,dar eu nu iam dat niciodata asa ceva,acum e bine,de azi ii introduc treptat din nou milumilul,sper sa fie bine.
Avem si noi poze din luna 6
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marrycalu/album?.dir=948ere2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/marrycalu/my_photos%3furlhint=actn,del%253as,1%253af,0
Marilena si Robert(2 mai 2006)
virgi spune:
Arabela - si Luana e innebunita cand da de apa. Abia pot s-o mai stapanesc la baie. Da din maini ca o ratusca si improasca apa peste tot. La chiuveta n-am incercat..dar nu-i o ideea rea.
Ralucis - era intr-adevar mai bine inainte, mai ales pentru nasul lui tare. Acum vai de el...dar e placerea copilului si trebuie sa suporte.
Oricum bebelusii cu dintisori sunt tare dulci si-ti doresc sa-i vezi si tu cat mai repede.
Daryana si Lyly - imi pare rau..de intamplarea neplacuta cu bonele. La voi acolo nu sunt firme specializate, sa va puteti baza pe ceva serios..asa ati avea pe cine trage la raspundere...zau, ati pierdut atata timp sa le instruiti. E chiar neplacut...
Vivighe - eu am zis asta de multa vreme. Au ele ceva in comun.
Singapore e o tara tare frumoasa..una din tarile mele preferate din Asia. E un loc superb pentru copii..la orice colt si in orice market poti viziona cate un spectacol..live pentru copii. Te poti juca cu zapada artificiala, e un mare shopping mall si sunt plaje frumoase cu palmieri. Noi vrem nu vrem..in fiecare an trebui sa ajungem acolo. Ba pentru prieteni, ba ca acolo e angajat sotul meu..si tot are de dat examene. Aici noi suntem doar detasati.
doroti_5 spune:
quote:
Originally posted by Ursulia
Sunt la a doua incercare pe ziua de azi de a comunica cu voi. Sper sa nu esueze!
Multumim tuturor pentru urarile de bun venit!
Sa transmit repede datele necesare completarii listutei:
Mircea Andrei s-a nascut la 27.05.2006 cu 3200 si 47 cm. Apoi:
La 2 luni:4600g si 58cm;
La 3 luni:5120g si 60 cm
La 4 luni:5840g si62 cm
La 4 luni si 3 saptamani:6420g
Dupa cum se vede suntem mai slabuti ( pardon, bebe doar ca mama-sa nu e nici pe departe!)
Va pupam pe toti si dorim insanatosire grabnica bebeilor bolnaviori.
Lili si Mircea
aha iaca si datele, trec la listuta.
doroti_5
cu
Natalita-Elena (12.05.2006)BOTEZ
foto Natalita-Elena
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem
camelia.t spune:
Marilena tare frumos feciorul!Sa cresteti mari si sanatosi!
adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm
Baieteii lui mami
AICI
Varsta Fineas
Varsta Andrei
virgi spune:
Marilena - ce mare s-a facut Robert. Acum mi-am dat eu seama..ca de fapt..e tati intreg. Este o splendoare de baiat.
Ii doresc sa se faca bine cat mai repede.
LYLY809 spune:
Alec al meu se uita cu total dispret la biberonul cu lapte si cereale din fatza lui
Ieri n-a vrut supa, neam! Mananca aiurea, prea putin, sau i se face foame mai repede si urla de ma scoate din mintzi... Nici ca nu-mi vine sa mai stau cu el! Sa stea cu o bona, ii gasesc eu una!![]()
![]()
Ce bine de mamicile care au bebelushi nemofturoshi!
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
CLUBUL CIRESHELOR RAZACIOASE
ALBUMUL SUPERHLIZIT 

ALBUM POZNE 
doroti_5 spune:
quote:
Originally posted by ralucis
neata, fetelor! hai ca acum am recuperat ce ati scris in week-end si vad ca tocmai i se ura luanei la multi ani? da' ea nu e pe 26 oct? ca de-acolo e nick-ul? sau sunt eu cam? sper sa ma lamuresc... dar ii zic si eu La multi ani! si de-o fi devreme si de-o fi la timp.
magda, eu am luat recent biberon juplo, si mie mi s-a parut bun, dar ilinca nu vrea sa bea din el ceaiul pe care i-l fac zilnic, s-a obisnuit prea tare cu tetina de la nuk si numai pe aia o accepta. poate voi veti avea mai mult succes.
bun venit fetelor noi si sper sa tot intre si cele care ne citesc doar, si experienta lor va fi foarte utila la ciresici. revin...
Si eu tot stiam ca Luana e pe 26octombrie, ca si la mine atunci e sarbatoare in casa, de ce dar o felicitati inainte fetelor?
doroti_5
cu
foto Natalita-Elena
Asa de mari suntem
magghyc spune:
lyly,
tampita faza cu bona!sper sa gasesti!
Daryana,
eu am pus pe off-line cautarea d ebone, pentru ca este muult prea devreme . Toate bonele vor sa inceapa de luni
. Nota bene: si toate nu vor sa schimbe mijlocul de transport, nu vor sa faca mai mult de 20 de minute pana acasa la ele etc.
unele chestii sunt de inteles.Altele frizeaza ridicoulul.
In fine, faza e ca deocamdata nu am pe cine recomanda....
Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto"
Nic cel Mic
doroti_5 spune:
quote:
Originally posted by adib
acum cred ca merge.
Ela si Adi, mamica si taticul lui Raluca Alexandra
Varsta Raluca
avem si site
Merge si chiar e fainut.Asteptam cu rabdare continuarea.
doroti_5
cu
foto Natalita-Elena
Asa de mari suntem
doroti_5 spune:
quote:
Originally posted by mirage
Dragelor,
imi amintesc ca se discuta la un moment dat pe forum de etapa de "tipaturi" de .. fericire, interes, lipsa de ocupatie, placere etc. samd. a cireselor.
De ieri bag seama ca suntem si noi la capitolul tipat cat putem de tare.
Intrebare: cat dureaza frate, ca deja am facut de vreo 3 ori salt inainte grupat crezand eu ca a patit ceva dumneaei si i-am stricat bunatatea de joc de una singura (care se intampla destul de rar)...?
Dana cu Codrin29 aprilie 1999 si Calina
12 iunie 2006
Calina
Vrei sa vezi ce mare sunt?
Calina si marea
Tine, la noi are deja o luna si ceva si inca mai tipa, a si ragusit pe aceasta cale, dar iam dat lapticu ceva mai cald si ia mai revenit putin.
doroti_5
cu
foto Natalita-Elena
Asa de mari suntem

? sper sa ma lamuresc... dar ii zic si eu La multi ani! si de-o fi devreme si de-o fi la timp.
29 aprilie 1999 si Calina