Cirese de Mai-Iunie 2006 (17)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

quote:
Originally posted by miti2004

mai fetelor ia auziti ce scrie intr-o carte de bucate pt bebei de aici pt piureul de morcov:
- se fierb 2 morcovi ( dupa ce ii curatati, normal ) in 250 ml apa. Dupa ce da in fiert apa se reduce putin focul si se fierb 20 min pana se inmoaie. Aoi se scot, se pun in blender FARA APA IN CARE AU FIERT ca cica are nitrati ! daca vreti sa adaugati apa se pune din apa proaspata ! ( eu as pune fiarta separat ).
Pai si atunci cand faci supita de mai multe legume tot asa facem ? aruncam zeama in care au fiert ??? NU MAI INTELEG NIMIC!

miti, mamica de 20 iunie 2006
http://photos.yahoo.com/magdalena_voinescu

pai nici sucul de morcov crud nu este recomandat pentru bebei in alte tari; chiar scriau fetele ceva despre asta...

Noi oricum nu prea ne impacam cu morcovul deoarece CONSTIPA. Chiar o sa-i spun bonei sa puna doar o farama de morcov, de fapt, asa i-am si cerut, dar ea face cum o taie capul Maine si poimaine ii fac EU supa!!! Azi i-am bagat si cartof, dar a baut doar 50 ml.
Cred ca o sa raman la albitura, dovlecel, f. putina telina, putin morcov, ardei, roshie si cartof. Asistenta lui Alec mi-a spus azi sa nu-i adaug si conopida... Pasam dovlecelul, rosia si cartoful si ingrosam supica. Cred ca o sa le mai combin, sa vad ce agreeaza asta miku' mai mult.

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006

CLUBUL CIRESHELOR RAZACIOASE
ALBUMUL SUPERHLIZIT

ALBUM POZNE

Mergi la inceput

Doroti, vreau sa mut linkurile cu hlizitzii pe prima pagina, daca vrea cineva sa-i vada doar n-o sa caute postarile mele. Raman insa in albumele mele de pe yahoo ca sa pot face adaugiri si modificari.

ALBUMUL SUPERHLIZIT

ALBUM POZNE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

lyly pai deci cum faci supita ??? arunci apa in care au fiert sau nu ? lamureste o biata mama varza ca mine

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by miti2004

lyly pai deci cum faci supita ??? arunci apa in care au fiert sau nu ? lamureste o biata mama varza ca mine

HIHIHI, ma amuzi, nu arunc apa ci pun putin morcov; ce cantitate de nitriti poate sa aibe un strop de morcov???
Daca ii faci doar piure, atunci arunci apa si respecti instructiunile din cartea respectiva.

ALBUMUL SUPERHLIZIT

ALBUM POZNE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

quote:
Originally posted by bebita06

Mi s-a intamplat o chestie foarte nasoala!
Intrucat Bibi nu se auzea, desi ar fi trebuit demult sa se trezeasca, m-am uitat la ea prin usa intredeschisa. Am simtit ca mi se taie respiratia! Dormea cu fata complet in cearsaf, fara sa se miste. Nu am stiut cum sa sar mai repede la ea, am si speriat-o.
Nu stiu daca a fost OK ca avea suzeta in gura care este mai voluminoasa sau ca ar fi respirat oricum, sunt speriata de-a dreptul. Eu am adormit-o cu fata in sus si de obicei se intoarce doar cand se trezeste iar daca se intoarce isi ridica automat capsorul, acum nu stiu ce s-a intamplat! Are niste semne pe fata de la suzeta.. se vede ca s-a presat rau de tot pe ea.
Oare cand li se dezvolta instinctul de supravietuire si nu mai trebuie sa stam cu grija?
Eu am mai vazut si ultimele stiri cu bebelusi asfixiati... asa ca...., cred ca la noapte nu dorm.

Geo si Bibi (22 mai 2006)

Incearca sa te linistesti si ai grija!

Doina, Oana(03.04.2003) si Doru(23.06.2006)

Album Oana si Doru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrycalu spune:

Sunt foarte suparata,Robert are diaree cu mucus si firicele de sange,nu mananca si nu prea vrea sa bea lichide.Antibioticul mi la varsat,cu mult chin i lam dat pana la urma,a mai baut si putin ceai,dar nu mananca si daca-i dau fortat face imediat kk,stiu ca a avut cineva probleme tot cam asa mai demult,Arleena parca,dar nu-mi mai amintesc sigur,daca poate sa-mi spuna ce ia dat si cand ia trecut,multumesc
Pediatra ne-a dat niste prafuri pt.diaree si antibiotic,eram f.bucuroasa ca am scapat de antibiotic si iaca ca pana la urma tot trebuie sa-i dau.
Marilena si Robert(2 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magghyc spune:

Nastad,
Exact asa doarme si Nichita.
Il gasesc dormind cu fatza in cersaf, perfect ingropata (nu stiu cum poate sa tina capul drept, asa, frate, as fi jurat ca e o pozitie incomoda pentru el...uneori e cu suzeta in gura, si ii se vad urmele de la suzeta de zici ca e maimutica , asa, cu urma desenata pe mocutza...

La noi e deja obisnuintza, din pacate. Ma felicit insa pentru ca l-am obisnuit sa doarma in sac de dormit, la stilul lui de a dormi, asta mai lipsea, sa mai pazesc si patura...
Am observat insa ca Nic doarme asa numai daca e in patutul lui, singur. Cand doarme cu noi, prefera sa stea in lateral, cuminte, cu conditia ca in raza de actiune a manutelor lui, sa existe un parinte (ne verifica, bangadu-ne mainile in ochi si nas).

Virgi, Adi, si toate ciresele care s-au cam socat/ingrijorat de temperatura de la noi din casa..
Azi a fost chiar funny, a venit finutza mea din Germania pe la noi care imi povestea ca nemtoaicele isi culca copiii de mici la 18 grade si ca nu crede ca eu am mai putin de 18 grade in casa...Dar dupa 1 ora de stat la noi mi-a cerut un pulovar (adica in afara de cel cu care era imbracata) pentru ca era moarta de frig...

Culmea e ca avem calorifer electric, dar e depozitat la niste rude, recuperarea lui fiind destul de complicata (adica trebuie masina si jumate de zi de umblat prin traficul din Bucuresti).
Sotul nefiind acasa, nu a avut cine sa faca asta...
Asa ca suportam frigul , sper sa fie ultima noapte, si maine sa resusesc sa aduc obiectul datator de caldura...

Lyly, felicitari pentru sotz.
Multa munca, speram sa fie recompensata pe masura printr-un job meseriash, remunerat conform pregatirii.

DianaR,
Uite ca servetelele Nivea nu le-am incercat. Chiar o sa ii iau, si daca nu imi plac raman la Pampers normale, nici cele cu lavanda si nici cele sensitive nu-mi plac.
Daca vezi haine meseriase pe acolo la tine, spune-ne si noua. La cate suntem, cred ca lichidam stocul instant.

Sper sa reusim sa nu racim pana maine.Nic are un pic mucisori, dar nimic grav, doar cat sa il aud cum fornaie si sa ii pun spray in nas mai des.
Asa ca, tineti-mi pumnii, va rog!

Daryana,
Tu ce mai faci cu raceala???

Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto"

Nic cel Mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neda spune:

Buna livada..

Imi pare rau ca nu mai apuc sa va citesc dar am o intrebare.Voi de cite ori pe zi dati bb-lor mancare solida.Eu am inceput saptamana aceasta sa-i dau cereale 1/zi si vad ca ii place, dar acum ma gindesc sa ii dau de 2/zi. Voi ce ziceti , nu e cam multisor sau e ok?
Inca ceva .Al meu bb doarme noaptea de la 5.30- 6 seara pina diminata la 6-7. Nu e cam mult atata timp fara mancare? UF. uf..daca nu doarme nu e bine daca doarme de ce asa mult

M-a amuzat tare clubul razaciosilor.Sunt atit de minunati ciresele noastre.Am sa revin si eu cu o poza rizacioasa.

neda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vivighe spune:

Vin si eu cu vesti ceva mai bune...Ingrid se simte mai bine...se pare ca tratamentul da rezultate.Cel mai bine cred eu ca i-au facut aerosolii si aspiratziile(pe care le uraste).Mai avem si maine 2 shedintze dupa care o consulta din nou sa vedem ce mai urmeaza.Oricum e mult mai vesela si mai bine dispusa...are chef de joaca,mananca mai bine.

N-am apucat sa mai citesc ce s-a scris si nici nu cred ca voi avea timp sa citesc din urma(casa mea arata ca dupa razboi,am muntzi de rufe de spalat si de calcat asa ca o sa am un week-end plin).

Multzumim tuturor celor care s-au gandit la noi.

poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/vivighe/my_photos
filmulete www.dropshots.com/vivighe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vivighe spune:

Mag...te intreb aici pt ca la subiectul despre pediatrii nu stiu cat de des intri:tu il ai pe Nic in evidentza doamnei dr. Marcu?Noi am fost la ea doar acum,dar am vrea sa o aibe pe dansa ca pediatru.Cum facem?(noi am adus vorba atunci cand am fost la consultaztie si a spus "mai vorbim").

poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/vivighe/my_photos
filmulete www.dropshots.com/vivighe

Mergi la inceput