Copilasi dragalasi de Mai - Iunie 2004 (80)
Raspunsuri - Pagina 8
alina costin spune:
Multumesc fetelor pentru urari si va pup pe toate.
Am avut un we plin de musafiri si nu am apucat sa intru sa va multumesc pina acum.
Noi suntem bine,iar pampersul pentru noi a ramas doar o amintire.
Am avut o mare reusita cu wc
Sanatate multa la
bolnaviori.
Sper sa reusesc sa scriu mai multe miine.

Alina si
Alexandra
vanessa ionescu spune:
Bertha, se poate intampla. am avut o colega de facultate care patea chestia asta si dupa ani. dar mai bine te duci la dr. sa nu fie si altceva...
Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
DianaR spune:
Oho, si Vladut mai cere lapte noaptea. De fapt in fiecare noapte uneori si de doua ori. Si ce ma enerveaza ca se trezeste si urla dupa mine si tata-su si dupa lapte!
La multi ani Bertha si Alina!
A primit Vladut bicicleta si e pe spate dupa ea. El pedala oricum si pe tricicleta, cu bicicleta i-a fost mai greu la inceput dar acum se descurca binisor. Ma uit la el si imi dau seama ca a crescut puiutul meu!
Diana ,
Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas ) &
Timeea (18.05.2006)
DianaR spune:
Monologul lui fiu-miu cand se trezeste Timeea dimineata:
Mami, se tezeste Timeea!... Tezit, tezit, a tezit Timeea! Mergem afara! Mami, tezit Timeea (vine si ma trage sa mergem in dormitor)... Singura tezit Timeea! Nu tezit eu, nu (si face semn de nu cu degetelul)... Mami baca (imbraca) Timeea, mergem afara! Cald afara, nu frig, nu ploua afara, mami! Mergem afara!
Si tot asa o tine pana iesim pe usa casei...![]()
Diana ,
Timeea (18.05.2006)
DianaR spune:
La multi ani Eryka! 
Diana ,
Timeea (18.05.2006)
Laurina spune:
LA MULTI ANI ERYKA!!! Sa fii sanatoasa si tot ce-ti doresti! Tare as vrea sa stiu ce mai faceti voi!!! Pupici pentru printesa Ayumi
Diana
, Vladut este un scump!!!!
multi pupici
pd spune:
La multi ani Eryka!
Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
Poze
Poze mai noi
Vacanta Antalya
alus spune:
La Multi Ani ERYKA!!!!
Vanessa-Julia seara maninca de toate si la un moment atunci cand vede ca vreau sa o culc incepe sa tipe ca vrea lapte. Eu incerc sa-i explic ca a mancat mezeluri si daca va bea lapte in burtica va fi revolutie, dar ea nu ma asculta deci ii dau gris cu putina apa, stiu ca nu fac prea bine dar ce sa fac, lapte nui pot da. Si dimineata cand se trezeste tipa dupa lapte. De fapt ea vrea biberonul mai mult.Eu am citit ca copilul pana la 3 ani cel putin de 2 ori pe zi ar trebui sa manance lapte. Daca ar vrea in farfurie, ar fi bine.In weekend ii cumpar biberon cu suzeta tare. Sa vedem.
Iti doresc sa-ti traca iar glezna cat mai repede si sa nu mai ai asemenea accidente
de la noi doua.
Bertha- mie doctorul mia spus cand lam intrebat ca atunci sunt zile cand poti repede sa ramai insarcinata. Mie si de jos imi curge ceva alb, deci in acele zile trebuie sa fi atenta daca nu vrei sa ramai, dar ar fi bine sa te vezi cu un doctor asa cum a spus Vanessa.
Noi deja suntem in sfarsit bine. Dar astazi mai stam in casa, maine daca nu va fi frig vom iesi. Julia ca intodeauna face nebuni.Votbeste foarte mult. Rad de ea cand imi zice asteapta, bine in poloneza, ii iese CIEC, eu atunci o intreb cati bani vrea.Ieri am aflat ca fata mea este o bomboana, pot sa ma falesc si eu putin, toata ziua am avut de tradus, destul de greu, Decizie data de Judecatoria din Varsovia, vreau sa spun ca fata mea singura se aseza pe olita, isi ridica chilotei si pantalonasi, si singura sa culcat la pranz, nu ma deranjat deloc. Dar si asa am fost pe cei care imi trimit traducerile furioasa, intro zi 5 pagini de text greu. Stiu ca am copil acasa si imi trebuie cel putin doua zile sa traduc si sa corectez, am trimis cum am trimis, ei au avut de corectat. Cam atat pe la noi.
Alus
+ Julia
Poze Julia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia
Bebe Beca spune:
Eryka, La multi ani! Si toate bune!
Diana, super tare Vladut!
Pupaturi tuturor mamicilor si copilasilor din dotare
...
Noi suntem bine, joi cred ca o sa o ducem pe Rebeca la cresa... si poate asa va manca cum trebuie si va dormi cum trebuie si se va juca si cu copilasi... In ultimul timp programul a fost infernal si bietul copil s-a hranit, spre rusinea mea, mai mult cu junk food... Cel mai nasol este ca, pe langa agentia asta de turism, trebuie sa ducem in spate si celelalte doua firme si parca s-au strans prea multe... Acum incercam sa scapam de toate ceasurile pe care le mai avem pe stoc de la una din firme (afacerea nu a prea functionat si incercam sa gasim o odee sa o facem sa mearga, totusi) si este si firma mare, pe care nu ne lasa tata sa o abandonam... Si sunt prea multe si parca nu reusesc sa fac nimic bine... Dar trebuie sa imi intru in ritm.
M-am uitat si eu la poze, sunt foarte frumoase si ma incearca asa o emotie cand vad cum evolueaza copilasii nostri...
Ioana si
Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
Laurina spune:
LA MULTI ANI!!! SARBATORITILOR DE ASTAZI!!!! MIHAELA, GABRIELA, MIHAI, GABRIEL!!!
LA MULTI ANI CRISTIAN MIHAI!!!, Irinusha sa-ti traiasca minunea, sa fie sanatos
Gabitza, La Multi Ani!!!, tot ce-ti doresti
, ce mai faceti voi???
Alexia Gabrielle La Multi Ani, sa fi sanatosa!!!
La Multi Ani Mihaita!!!, sa fi sanatos!
La Multi Ani Antonio Mihai!!! Sa fi sanatos, Flavia cum este la serviciu???
La Multi Ani Dan Mihai!!!
La Multi Ani Matei Gabriel!!!
Tot binele din lume puiutilor
Iertare daca am uitat pe cineva...