Copilasi dragalasi de Mai - Iunie 2004 (80)
Raspunsuri - Pagina 16
laureta spune:
Fetele va ubesc cum zici Inisa
.Ce bine ca ati inceput sa scrieti.
Noi suntem in faza de intrebari.Daca i zici ceva ea urmeaza cu o propozitie in forma de intrebare
.Si mai zicem des lasha maaaaa, i a meaaaa, si shhhhhh cand nu i convine ceva![]()
Eu is inebunita cu serviciul.Ba turneu, ba deschideri,ba sarbatori, nu se mai termina frate.
Cadou de Craciun ne am gandit la o bucatarie mare si inca ceva interactiv (dar ce??)De Mos Niculae nu i iau jucarii doar dulciuri si poate o iesire undeva in loc special(cred ca teatru de papusi).Am observat ca mai mult ma bucur eu de jucarii decat ea, la Inisu dureaza fix o zi si gataaaa e jucarie vechie
In legatura cu bebe2 trebuie sa ne anuntam sa ne apucam cu toate in acceasi timp de treaba
Eu cand vand ca alte mamici cu bebei mai mici decat ai nostri au deja bb2 ma apuca frica.
La noi cel putin numai daca se intampla printr-o "greseala" va veni bb2 ca suntem tareeeee grijulii cu protectia![]()
Laurina ai spart gheatza si ai disparut![]()
Anacami si mie mi a placut casa.In legatura cu analizele ultima a fost cea cu tiroida care a iesit foarte buna.In rest sunt bine (ptiu,ptiu,ptiu
)
Irinusha cate cadouriiii, super fain.
Mephala bine ca trecut mastita
Tnicoleta cu tavalitul, o lasi in pace si pleci in alta camera.E modul ei de a ajunge unde vrea si chiar ca nu se poate asa.
Bertha pai daca te apuci de bb2 vi burtica in Bucuresti, care este baiul?![]()
Carmen imi pare rau ca piticul e bolnavior.e clar ca i trebuie o cura de imunizare.Multa sanatate.
Irinel suntem alaturi de voi si va imbratisam tare
Iulia sa iti traisca minunea mica.E grasunel si falcos
.Bun venit a casa
Laureta si galusca Inisa
(10 iunie 2004)
anacami spune:
Buna!
Laureta, foarte obositor! Presupun ca ai castigat foarte multa experienta in ultimul timp. cand nu iti mai place, poti sa iti cauti in alta parte. Poate dupa bb2! Bafta!
Tocmai am vorbit cu doctora noastra, trebuie sa ii facem vaccinul de 2,5 ani: Tetraxin (asa am inteles la tel, nu stiu daca este den. exacta) sau Tetracoq. Saptamana viitoare, daca este in stare buna de sanatate, o sa il faca. Voi i-ati vaccinat?
Va pupam si va dorim o zi placuta!
Camelia si Sebastian
(26 mai 2004)
tnicoleta spune:
A inceput balamucul la servici
Am avut aseara program de dans. Stefi cu Mihai si eu cu Bia si i-am molipsit pe toti din casa. Chiar si Alex se invartea si batea din palme. Dar tot n-am scapat de o tavaleala pt ca i-a luat Alex nu mai stiu ce. Si chiar daca am trimis-o in camera ea tot si-a facut numarul. Asta si pentru ca se gasesc binevoitori care vor sa o ridice ca sa nu mai planga. 
Alus am aplicat si eu pedeapsa de 2 minute, cerut iertare si explicat de ce a primit pedeapsa. Cred ca ar merge mai bine daca si cumnatamea ar aplica asta cu ai ei. Cum am mai zis Bia copiaza, si copiaza din pacate tot ce este mai rau.
PS. Are un nou fix: sa stie ea unde este casa jucariilor, oamenilor de pe strada, a mancarii. Intreaba mereu "Da casa lui unde este?" sau "S-a dus acasa la el"
Nicoleta si
Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)
laureta spune:
anacami eu chiar ieri am vorbit cu doctoritza noastra pentru vaccin(nush cum se numeste) si se face intre 2.5 si 3 ani.Noi am hotarat sa il facem dupa sarbatori.
De servici ce sa zic munca multa,imi place ce fac dar sunt si multe nedreptati
.Oricum nu prea merge in perioada asta sa caut alt job ca nimeni nu angajeaza inainte de sarbatori.Vedem dupa![]()
Laureta si galusca Inisa
(10 iunie 2004)
acris spune:
Bine v-am regasit!!!!!!!!!
Si eu, ca si Laureta, am un program de lucru infernal.Sunt super obosita si stresata, abia mai am timp de copilasul meu plin de energie. Noroc cu tati care, oricat de obosit ar fi, are o putere si o verva de a se juca cu ea fantastica. eu, recunosc, numai am putere...sunt in pragul unei depresii.
In alta ordine, Amalia a fost f. bolnavioara saptamana trecuta, a avut amigdalita pultacee 
. A tinut-o cu febra mare si frisoane vreo 4 zile,am fost la un pas de injectabil...am refuzat si i-a dat antibiotic sirop.
Asta m-a "daramat" definitiv
...este bombardata cu antibiotice, antitermice, bla..bla...
Imunitatea ei este f.scazuta de cand a intrat in colectivitate, chiar daca ii fac cura de Ribomunyl. Apoi i-am dat 10 zile/luna Imuno Royal junior sirop...Toate nu au niciun efect....nu stiu ce sa mai zic si unde sa ma mai duc.
Vreau sa caut un dr homeopat, alta sol.nu mai am.
Si astazi ne-au anuntat la gradi ca este epidemie de varicela
.
Vai de capul meu...pt ca la noi e problema ca nu avem cu cine o lasa. Adica pot sa-l aduc pe tata ca-i pensionar, dar Ami nu mai vrea sub nicio forma sa stea cu el b![]()
Gata , m-am descarcat..uff
Partea frumoasa este in toata povestea asta ca la gradi Amalia a invatat deja f. multe cantecele si poezii, face gimnastica (mor de ea cand o vad cum incearca ea sa faca exercitiile invatate
)si se pregateste de serbarea de Craciun.
Iulia, sa-ti traiasca bebe !!!! sa fiti sanatosi cu toti, ca frumosi sunteti ![]()
Anacami, bine ai revenit!!!!
Noi am facut vaccinul de 2.6 ani. Nu au fost probleme (febra). Doar ca a durut-o piciorusul a doua zi cand s-a trezit din somn. Si a tinut doua zile in care a schiopatat.
Irinusha, va pup dulce, dulce....cand citesc ce scri imi trec toate cele....ma faci mai optimista...uite chiar acum ascult colinde....parca ma relaxeaza si ma face sa intru in atmosfera sarbatorilor.
Sa stiti ca, uneori, ma gandesc si eu la bb 2. Amalia isi doreste f.mult cu conditia sa fie un bebe mare![]()
Numai ca eu uneori vreau, uneori nu....acum zic "gata, sunt pregatita sa o iau de la capat", iar peste o ora ma razgandesc...![]()
Pup...sper sa mai intru...
anacami spune:
Cristina, imi pare rau sa aud asta! Vezi ca avea Madutza un tratament de la dr. Culcer- ceva cu propolis pur. Stii ca si Ana avea probleme nasole f. des, se pare ca a ajutat-o f. mult!
Multa sanatate!
Edit:
a scris chiar ea combinatia mai demult; acum am gasit ceva in agenda, sper sa fie tratamentul de la ea, oricum este unul de stimulare al imunitatii:
www.farma.ro/action/medicamente/detail?id=1610" target="_blank"> Bronhovaxom + Natura Mix+Propol Pur
Nu stiu in ce cantitati...
Poate reusesti sa o contactezi, sa afli mai multe!
Sanatate!
Camelia si Sebastian
(26 mai 2004)
Irinusha spune:
Tratamentul recomandat de Madutza (chiar vara asta mi l-a scris)
- NATURA MIX (imunostimulator din plante, cu afine) - 1/3 sticluta/zi
- PROPOL PUR (ptr. rosu in gat)
- VACCIN: Bronhovaxom sau Rybomunil
Cand incepe copilul sa dea semne de raceala:
- 1 fiola vit.C/dimineata
- propol pur
- oscilococcinum 1 doza/6h
Cris, imi pare rau ca este Amy bolnavioara! Poate te ajuta "reteta" Madutzei ... Anei i-a ajutat, noi n-am incercat-o. Pupici sa-i treaca repede!
Pupici dulci!
Irinusha &
Cris (03.05.04)
www.cristian.in-guide.de" target="_blank">albumul lui Crisulica
bertha spune:
Salutare!
Iulia, ai o minune de bebelus, sa fie sanatos!
Anacami, hai ca e randul meu sa ma descarc: deci, am 28 de ani si sunt economista. Am 5 ani vechime in munca, da' pe alt post!
Si vreau din tot sufletul al 2-lea copil, nu mi-e frica de sarcina, de crescut, de nimic aproape...in afara de faptul ca pana face si al 2-lea 2 ani fac 31 de ani si sunt zero pe plan profesional. Nu sunt deloc genul care sa mor dupa cariera, da' nici asa!
Nici nu stii cata dreptate ai cand zici ca n-o sa pot sa ma angajez si dupa 2 luni sa le spun ca sunt gravida, nu e stilul meu. Pe de alta parte, ma gandesc la faptul ca daca asteptam pana aveam un loc de munca satisfacator, nu mai aveam nici in ziua de azi copil (eu initial ziceam ca fac un copil cand am un serv. rezonabil). Sotul meu vrea si el acum f mult un alt copilas (initial nu era prea convins), dar zice ca daca nu-l proiectam la anul, trece prea mult timp si nu mai ai dispozitia necesara s-o iei de la capat. Asa ca...nici o concluzie![]()
Despre vaccin: dr. a zis ca putem sa-l facem in orice zi dupa ce face 2 ani si 6 luni (dupa 8 decembrie).
Laureta, ha, ha, da-mi mie prezervativul inainte sa-l "aranjez" un pic si esti ca si rezolvata!
Vezi ca pe 15 ian. am concediu si ma prezint in Buc. in cautare de job!![]()
Acris, uite multe 

sa te simti mai bine!
Ia legatura cu Madutza, tratamentul ei de imnunizare chiar a dat roade!
Darius a primit azi o pereche de papucei super (n-a mai avut pana acum) si e fff incantat, numai despre ei vorbeste, la pranz a dormit cu ei si cand s-a trezit i-a strans tare la piept. Zice mereu "acum sunt mae, am paputi si eu".
Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)
poze
vanessa ionescu spune:
nu am apucat sa citesc tot ce ati scris ca, ati fost mai harnicute dar rad singura prin casa.
Al doilea bb o fi mai cumite la voi ca la mine e dezastru. De crescut se creste intradevar mai usor. esti mai detasata si mai experimentata. Dar mai cuminte... Va invit la mine unde Catalin e capul rautatilor (si sunt finuta cand zic doara atat).
Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
vanessa ionescu spune:
bertha, acum am citit ce ai scris. eu l-am facut pe Andu la 28 de ani. dupa ce l-am nascut am avut o perioada de avant profesional in care imi facusem chiar "un nume" in domeniul meu. M-am hotarat greu sa fac al 2 lea copil tocmai din aceste motive (printre altele). L-am facut pe Cata la 35 renuntand oarecum la acriera. Iar acum nu-mi mai pasa. imi pare doar rau ca e asa mare diferenta intre ei. s-ar fi inteles mai bine daca erau maia propiati ca varsata. se inteleg si asa dar Andu este nevoit sa se coboare mult ca sa se joace cu Cata si uneori nu-i convine asta si il inteleg.
Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)