Copilasi dragalasi de Mai - Iunie 2004 (80)
Raspunsuri - Pagina 11
laureta spune:
Si eu tot dau refresh la subiectul lui Irinel si astept vestile bune.Imi plange sufletul pentru pitica si toata familia.Este foarte dureros:(
Carmen ai doi baieti absolut superbi
Laureta si galusca Inisa
(10 iunie 2004)
Irinusha spune:
Salutare fetelor!
Eu sper ca si tacerea e o veste buna! Doamne ajuta in continuare!
Va pupic si va doresc o saptamana minunata ... si mai ales multa sanatate!
PS: "Tara arde si baba se piaptana" - io eram, dar am tot cautat si n-am gasit. Deci: mai are cineva reteta ptr. "Tarta cu mere/pere á la Tutus"? Zic multam de acum! Pupici din nou!
Irinusha &
Cris (03.05.04)
www.cristian.in-guide.de" target="_blank">albumul lui Crisulica
Bebe Beca spune:
Intru sa va spun ca astazi a avut Rebeca a 3-a zi de cresa... Pana acum totul este bine, sa speram ca va fi la fel in continuare...
Ioana si
Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
Carmenbr spune:
Fetele, mie mi-a fost cumplit de greu sa scriu ceea ce Irina mi-a spus pt ca nu pot sa accept inca vestile. Dar Irina a scris la subiectul Mariei de la Sufletul Credntei.
Cititi acolo si rugati-va pt Mariuca!
Carmen & Ericutz (15.06.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68525 " target="_blank"> Povestea nasterii!
Am un anisor deja!
2 anisori...uraaa!
mephala30 spune:
Irinel, momente grele va incearca acum....dar puterea lui Dumnezeu e mare! 
Carmen, Teodor (6.09.2006) si Iustin(5.06.2004)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank">
Poze
tnicoleta spune:
Buna fetele
In primul rand am sa ma rog pentru Mariuca, sa-i dea Dumnezeu sanatate si putere sa treaca peste aceste momente grele. Irinel, George si Danut sunt alaturi de voi. Doamne ajuta.
Eu am avut o saptamana destul de grea. S-a internat soacramea pentru operatie de hernie, numai ca medicii i-au mai descoperit si alte probleme si pana la urma a fost o operatie mai grea 3 in 1. Hernia, ceva pe la bila si un fibron uterin. Se recupereaza destul de greu. Dintre toti copii ei doar eu si Cata ne-am ajitat, pentru restul parca nici nu a contat. "Tara arde si baba se piaptana". Soacramea in spital, una si-a serbat ziua de nastere, alta s-a dus la botez.
Bia e incontinuare racita, muci la greu tuse cat cuprinde si medicul a hatarat sa ii dau antibiotic pt ca luna asta trebuie sa facem si vaccin. Dar ajutorul meu de baza a fost Bia. Tot ce vroiam sa fac prin casa venea sa ma ajute, spalat vase, intins rufe, maturat etc. Si nu puteam sa zic "nu acum" sau "fac doar eu" ca incepea circul de tavaleli si urlete.
Nicoleta si
Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)
vanessa ionescu spune:
In primul rand, Irinel, chiar daca nu scriu, ma gandesc zilnic la voi si ma rog sa fie bine si sa aveti putere sa luptati.
am avut si noi niste zile mai proaste. Sambata seara m-a apucat harnici asi am facut niste varza (alba) calita in ceau, cu putina costita, Nu erra grasa si nu am pus ulei. A iesit o nebunie iar Cata care e mare amator de varza a mancat de a rupt. Si la fel a si vomitat toata naosptea... am schimbat la cearceafuri si la pijamale de am ametit.
Duminica a fost mai apatic si duminica spre luni a mai vomitat odata.
Ieri si-a revenit dar a mancat la gradi de a rupt iar (ca era cu burtica goala) si seara a fost stricat la burtica. A stat mai mult pe olita decat pe picioare. Acum cred ca si-a revenit.
partea buna in toata nebunia asta este ca, 2 nopti cat i-a fost rau nu a baut lapte iar azi noapte s-a sculat de 2 ori si i-am dat ceai si nu a comentat ca vrea lapte. L-a baut. Poate scapam de beberonul cu lapte.
Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
tnicoleta spune:
Vanesa Sanatate lui Cata. Pentru burtica deranjata poti sa-i dai Enterol. Bia se impaca foarte bine cu el.
Nicoleta si
Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)
Iulia P. spune:
Salut!
Sunt Dragos, sotul Iuliei.
Iulia n-a sosit inca acasa, este inca la spital.
A nascut la timp, conform planului, in 14 noiembrie (cca. trei sferturi de ora dupa pranz).
Atat Iulia cat si bebe-ul, David William, sunt bine, se recupereaza dupa efortul de marti.
David a avut la nastere 4,16 kg (9lbs 3ozs) si 54 cm lungime. Nasterea a avut loc la spitalul Civic din Ottawa.
Tatal si fratiorul cel mare sunt 
(Fotografii in curand
...)
Mesajul pe care l-am trimis prietenilor si rudelor:
It’s a boy!
We are thrilled to announce the birth of our second child, David William Popa, weighing 9 lbs 3 ozs (4.16 kg)! David was born on November 14, at 12:47 p.m., at the Ottawa Hospital Civic Campus. Both mom and baby are doing great. Thomas, who’s now a big brother, was delighted to meet his brand-new sibling for the first time this evening -- he insisted on buying the baby a happy-face helium balloon, which in the rush of the moment he forgot in the car.
Proud grandparents are Maria and Cristian Pescarus (Quebec City), and Elena and Constantin Popa (Romania). Thomas happened to be born on one grandmother’s birthday; David, just by chance, on the other grandmother’s birthday. Needless to say, both grandmothers are excited and amazed at this lovely twist of fate.
Dragos 
laureta spune:
Iulia sa va traisca scumpetea mica
Vanesa cum se mai simte Cata?
Noi ne am mutat cu sediul si este o nebunie 
Laureta si galusca Inisa
(10 iunie 2004)