PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (6)
Raspunsuri - Pagina 23
Tweety7 spune:
Multi pupicei si pentru Miti si Sabana! Saru'mana pt. aprecieri!
http://photos.yahoo.com/ph/mirescuandra/my_photos
Andra, tati Costin si puiu scump Clara (18.08.2006)
Consi spune:
Fetelor faine pozele de la intalnire. Nu va mai stresati cu slabitul ca sunteti bine. Nu vreti sa va arat cu ce burta am ramas eu. Toate grasimile parca s-au tras, dar cele de pe burta au ramas sa-mi tina de cald-sper ca numai iarna asta...
Consi si
Luca meu (19.07.2006)
Luca iubitu'
pozele noastre
amiss_zip spune:
Am pierdut intalnirea 

!
Tocmai ne-am intors din Piatra Neamt.
Vom reveni cand apuc sa citesc din urma! Si sa vad si poze....
www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze siwww.dropshots.com/amiss_zipp" target="_blank"> filme![]()
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra 
Consi spune:
Larissa faina Alexia ca de obicei! Luca are pasiune doar pentru degetul mare de care trage de zor.
Galushca si eu i-am facut lui Luca Infarix, dar nu am observat nici o diferenta fata de "tanguielile" lui zilnice.
Luca s-a facut de vreo saptamana baiat cuminte, in sensul ca doarme mai mult, rade mai mult si parca si-a mai redus din nemultumiri. Dar sa nu il laud prea mult, ca de fiecare data cand e laudat revine la obiceiuri rele. Si pentru ca vorbim de obiceiuri rele, asta noapte s-a trezit la 4.00, dupa ce a avut cateva zile cand s-a trezit pe la 6.00. Sa speram ca a fost doar un accident nefericit.
Consi si
Luca meu (19.07.2006)
Luca iubitu'
pozele noastre
mihatocae spune:
CONSI, "La multi ani!"(cu intarziere)...
LARISSA, am vazut filmuletzul si voiam sa te intreb, tu o lasi asa cu mana in gura cat vrea ea? Ca si al meu pui la fel isi papa mainile amandoua, dar mama tot zice ca sa nu-l lasam, ca asa se invata sa isi suga degetul...Dar se enerveaza cand nu-l las...asa ca nu stiu ce sa fac...
Ce fain ca v-ati intalnit...as vrea sa va vad si eu...
Luca Rapidistul:
http://www.rapidisti.ro/index/A_sustinut_Rapidul_la_numai_15_s.html
larissa_79 spune:
mihatocae, pai nu le tine mereu in gurita cam de 2 3 ori pe zi....si se plictiseste repede. Da eu o las asa...o sa se dezvete ea in timp sunt sigura!
Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos
Larisa
si Alexia
(13 iulie 2006)
Galushca spune:
mihatocae, eu o las pe fetita mea sa isi suga manutele. O sa ii treaca sigur cand isi va da seama ca isi poate suge si degetele de la picioare.
Fara gluma, toti copiii isi sug degetele la 3 luni, e modul lor de a-si cunoaste corpul si de a-si satisface singuri dorinta de a suge. Fetita mea se adoarme singura sugandu-si pumnii. Nu cred ca e nimic rau in asta - trebuie sa ne punem probleme daca e vorba de un copil mare care are nevoie sa-si suga degetul ca sa se linisteasca, dar asta stiu numai din auzite, ca nu am copii mai mari :)
Pupici!!
Tweety7 spune:
La mai multe intalneli, gagicilor! Macar la una dintre ele sper sa ajung si eu. Sunteti niste mamici frumoase cu bebei minunati. 
Am fost din nou la pediatru. Gogoshica mea a facut otita de la supt. E fornaita si are inca diaree. Ca atare, ii dau cu mare chin si multe cantari Hidrasec, Vibrocil si solutie auriculara. Azi, din pricina tuturor problemelor, nu a mancat mai nimic si a plans mai tot timpul. Mi-e asa mila de ea... Vestea buna este greutatea: 6100g la 9 saptamani si 3 zile.
Pupi pe burtici la bebici si obrajori la mamici!
http://photos.yahoo.com/ph/mirescuandra/my_photos
Andra, tati Costin si puiu scump Clara (18.08.2006)
anasia spune:
fetele mele, am fost mai mult plecata; am o veste buna si una proasta; vestea buna e ca am fost la control la ortopedie si piciorusul e ok (talpa), vestea proasta e ca ne-am ales cu E coli, asa ca trebuie sa refacem analizele la g alexandrescu si vedem; ma ingrozesc cand ma gandesc la tratament si antibiotice;dr mi-a spus ca din cauza asta poate are accesele de plans si dureri;
m-am apucat sa fac album separat de la intalnire, n-am reusit inca sa-l termin si vin si cu explicatii;
am depus si dosarul pt cci si alocatie, am scapat, noroc cu sotul, eu habar n-aveam ce trebuie, doar am semnat ca directorii;
anasia mami de
Alessia Anca(14.08.2006)
pozici

Tweety