Inimioare de iulie-august 2005 (5)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Delia imi pare rau ca ai probleme. Incearca sa ai mai multa grija de tine. Stiu ca nue usor cand ai servici, doi copii, scoala si un sot care nu e intotdeauna cum ar trebui sa fie. Dar gandeste-te ca daca se intampla ceva cu sanatatea ta nu se usureaza cu nimic situatia, din contra, se complica viata si mai mult. Te pup si ai iti doresc tot binele din lume

Yasmari multumesc mult pentru traducere! Esti o dulce!
Anis mie imi place cum arata lista, cu o singura observatie, daca imi permiti. Nu cred ca are vreo relevanta acum modul incare s-au nascut, prin cezariana sau nastere naturala. E ok sa ramana greutatea, lungimea si saptamana in care s-au nascut. Astea mi se par in continuare date importante. Incerc sa scriu eu copilasii din august. Macar o parte din ei. Daca esti de acord, cand termin iti trimit lista prin mail. Am anuntat ca in caz ca se mai ofera cineva, sa nu muncim la acelasi lucru. Multumim pentru ce ai facut pana acum.
Ai mei copii sunt bine. Fac prostioare si sunt dulci de mor de dragul lor. Rares merge numai in 2 picioare si o face in viteza, cu intoarceri si opriri la mare arta. Sedistreaza exersand diverse manevre gen dans, ridicat pe varfuri, mers cu mainile in diferite pozitii. Deschide toate usile din casa si ma trezesc cu el venind peste tot dupa mine, intrebandu-ma din usa "sheeeii?" (adica "ce-i? ce faci?"). Bianca vine si ea repede dupa el. Inca in 4 labe sau tinuta, dar face si ea pasi singura daca o trimit de la mine la tati si inapoi. Inca nu le-a iesit nici un dinte sau masea, desi au balutze, rod tot ce prind si se mai trezesc din somn tipand.

Azi le-am facut perisoare cu sos si au lins farfuria. Daca sunteti interesate de reteta, spuneti. Am luat-o si eu tot de pe net.
O noapte linistita va doresc.

Laura de shtrumphi, Rares si Bianca 13.06.2005

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Anis ma uit eu la poze si arata super tot ce aveti voi acolo: fata, casa, gradina ... Ai aranjat foarte frumos camera fetelor, iar faptul ca au o curte asa mare unde sa se desfasoare e un lucru extraordinar. Sa fiti sanatosi toti patru, sa va simtiti bine acolo si sa traiti numai clipe fericite, ca e un loc tare frumos.

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Neata!

Anis, f. frumos la voi la Breaza. Imi place tare mult camera fetelor si Ingrid e in elementul ei acolo.

Laura, vreau si eu reteta ca nu mai stiu ce sa-i mai dau la pranz lui Teo. Ardeii umpluti nu-i mai plac. Cred ca e prea multa carne. Seamana cu tatal lui, ca nici lui nu-i plac .

Delia, ai grija cu tensiunea ca nu e de glumit. Asta cred ca stii si tu. Mai ocupa-te si de tine .

Laura, Diana, La Multi Ani inainte plin de bucurii, alaturi de sotii vostri.

Despre noi nu prea avem ce sa va spunem. Teo e inca marait din cauza celor 8 dinti care-l chinuie de vreo 2 saptamani. Cu joaca nu prea stam bine, in sensul ca nu-l intereseaza nimic in afara de mers. Ieri i-am facut tobogan din niste carti si i-am aratat cum sa dam masina pe el. Nu l-a interesat decat cum sa strice toboganul.
Probabil, cand i-o trece "febra" mersului o sa se uite si la altceva.

Am pus un www.dropshots.com/day.php?userid=197479&cdate=20061030&ctime=121636" target="_blank">filmulet sa-l vedeti cum danseaza. E tare haios.

Probabil ca intr-o luna n-o sa mai intru pe net prea curand. Ne mutam cu chirie si nu stiu inca cum o sa facem cu net-ul. Sper sa rezolvam cumva, ca sunt dependena de el, in special de DC . De-abia astept sa ne mutam, ca nu mai sunt in stare sa accept comentariile mamei.
Sper sa ne prinda anul nou in alta casa. Momentan cautam.

Pupici
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Neazta fetele

Delia, sanatate si ai grija de tine, vb Laurei daca te imbolnavesti sau patesti ceva se complica si mai tare viatza, mai punele si tu in dosul "casei"

Anis, e ok lista, pozele sunt dementiale, Ingrid arata f bine, casa e super, dar camera lor m-a dat pe spate...f frumos

Acusor, spor la cautat. Mare dansator Teo

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005

Bondariciu' piticutzParintzi de bondarici

Am crescut atat de mult 24+ Barza aduce o fetitza

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ella2000 spune:

FETELOR, stiu cand s-a strigat catalogul, stiu multe dar nu mai am timp si am avut si noi multe pe cap!
SA incep prin a o felicita pe
KATINK si cred ca ti-e greu fara ajutor! Doamne, Doamne sa te ajute si sa vezi puii jucandu-se asa cum ma minunez eu d ale mele!
ALBINUTZZA, sa ai grija de tine si sa auzim de bine!
ANIS, muuultaaaa sanatate si sa stii ca m-am mirat ca a trecut asa mult timp! deja in S29! sa fie cu sanatate!
LAURA, ti-am vazut filmuletele cu Rares si Bianca si m-am distrat enorm! ale mele sunt tare jucause si parca as stii cum e cu doi
Dede, capul sus si inainte, e bine ce zice Albinutzza!

o sa revin !

ella2000 si printesele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nique15 spune:

Buna fetelor!
Anis, este super la Breaza! Asa de dor imi este si mie de verdeatza si de aer curat! Urasc Bucurestiul...
Se vede ca ii prieste lui Ingrid acolo! Dar poze cu burtica nr 2 cand ne mai arati? Si eu ma pot ocupa de o parte din listutza, dar sa-mi spui de care... ca sa nu fac ceva ce deja ai facut.

Delia, imi pare rau pentru ce ai patit, multa sanatate!

Acusor tare haios dansatorul tau. Si fata mea danseaza, dar ea prefera muzica populara !

Va pupam, o sa incerc sa mai trag cu ochiul din cand in cand sa vad ce mai vorbiti... desi dupa cum se pare nu e mare activitate pe aici

Ioana si Simina

Poze cu Simina

Simina e atat de mare

Mergi la inceput

ELLLAAAA!!!! Ce bine ca mai dai un semn de viatza! Chiar imi era dor de tine. M-am gandit de mai multe ori sa intreb fetele daca nu au un nr. de tel, daca mai stiu ceva de tine. Astept povesti cu fetele cucuietele, ce fac, cum se mai distreza. Tu cum te descurci?

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

Mergi la inceput

Daca se poate, as vrea si eu parola contului comun. Daca tot bantui pe aici, sa pot deschide capitol nou cand nu mai e altcineva in zona si sa contribui la prima pagina cand am timp.

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Laura, ti-am trimis pe Pm. Sper ca nu se supara cineva ca ti-am dat-o, pari fata de incredere .
Am chef de glume acuma

Revin si eu in capitolul nou, astept sa il deschideti

Nu va speriati, nu fumez, nu am fumat niciodata , imi place moaca lu' nenea asta

Hai Laura cu Capitolul 6!!!

Katink cu Surpriza si Dulcineea mea Emma-Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caterina71 spune:

Revin si eu dupa o saptamana agitata, ca am inceput masterul si deja am teste si eseuri de facut... Am apucat sa citesc ce-ati mai facut.
Noi suntem bine in general, in particular am fost la controlul de 1 an si 3 luni si fata n-a vrut deloc sa stea la consult... a gadilat-o dr. ei si in talpa, i-a dat fel de fel de chestii sa se joace, totul era OK pana incerca s-o atinga. Nici macar un deget n-a fost chip. I-a ascultat inima pe furate, i-a pipait fontanela la fel, si cam atat, ca s-a pus pe urlat... Fontanela e tot large-extralarge, adik de vreo 4 degete, mi-a zis ca vrea sa merg sa-i fac o echo transfontanelara, sau cum s-o numi exact... din cauza ca are capul cam mare (ii iau caciulite de la piticot de 2-3 ani si-i sunt fixe-fixe) si fontanela deschisa... sunt deja stresata de idee. Fetele noastre doftoritze, ce stiti de echo asta? Ce presupune?

Pupici,
Cati si Alexa (24.07.2005)

Alexa mititica
www.dropshots.com/alexia2005_primulan" target="_blank"> filmuletze si poze... din primul an
www.dropshots.com/alexia2005_al2leaan" target="_blank">Alexa, dupa 1 an

Mergi la inceput